Her gün aynı ye iç çalış uyu işe git, gelecek kaygısı hayal kırıklıkları bazen hayat çok yorucu..
2 ay
Her gün aynı ye iç çalış uyu işe git, gelecek kaygısı hayal kırıklıkları bazen hayat çok yorucu..
İnsan acaba bu şekilde mi devam edecek hayatım bu şekilde mi bitecek diye düşünüyor. İşte bazen umutsuzluğa sürüklenebiliyoruz. Ama öyle bir an gelir ki hayatımız bir anda değişebilir O yüzden yarına sürekli umutla bakmak lazım
Başaramıyorum. Etrafımdaki arkadaşlarımı azalttım insanlarla sohbet etmek bile anlamsız
İnan bana başarabilirsin anlıyorum Şu anda çok haram sarsın Her şey üst üste gelmiş olabilir zaman zaman hepimiz bunları yaşıyoruz. Ben de etrafımdaki insanları azaltın ve şu an kendi kendime yetiyorum. Kendi evimdeyim Özgür alanındayım istediğim her şeyi yapıyorum bu bile aslında mutlu olmama sebep
Şükür edecek sebeplerim elbette var ama hiç bir şey keyif vermiyor.
Verebilir aslında kendinize zaman ayırın spor yapın çıkın bir yerde bir şeyler içeyim yürüyüş yapın inanın bir zamandan sonra iyi gelecektir. Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum anlamadığımı düşünmeyin ben de bunları yaşadım Ama inan şu anda her şeyden O kadar zevk alıyorum ki ve en önemlisi nedir biliyor musunuz kendi kendime yetiriyorum
Kendi kendine yetme.. Kilit cümle bu aslında. Bunu başaramadığım için bu sancılarım. Kanatmadan bitsin artık
Bitecektir ama bunu biraz da sizden istemeniz lazım. Şimdi şöyle düşünüyorum Bir sana bir şeyleri başarabilmesi için önce istemesi lazım kanatmadan bitmesi için sizin de enerjinizin burada devreye girmesi önemli bence. Ama istemek de başarmanın yarısıdır görüyorum ki siz de bunu çok istiyorsunuz
Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Kısa bir geziye kayıldım gezerken iyi ama eve dönünce her şey kaldığı yerden devam ediyor bunalıyorum duvarlar üzerine yürüyor resmen
Şöyle söyleyeyim anladığım kadarıyla bulunduğumuz yerden uzaklaşmak size iyi geliyor. Böyle gezilere olduğunca daha sık katılın genelde evde oturmamayı tercih edin spor yapın yürüyüş yapın arkadaşlarınız varsa onlarla çıkın ama kesinlikle evde tek başınıza kalmayın. Şunu anladık ki bir şeylerle uğraşmak sizin kafanızı dağıtmanıza sebep oluyor bu güzel bir şey aslında
O kadar zamanım ve param yok. Keşke tutkuyla bağlandığım bir erkeğim olsaydı kolunda beraver gezseydim diye düşünüyorum bu seferde. Nereye gidersen git yalnızsın işte
Yani aslında bir nevi Siz doğru insanı bekliyorsun. Evet gerçekten yalnızlık bazen insanı mutlu etse de sevebileceği birlikte bir şeyler paylaşabileceği birini arıyor. Ve doğru insan inanın hayatınızda size yetiyor başkasına ihtiyaç duymuyorsunuz
Büyük ihtimal yaşadığımız şeyler vardı sizi yoran anlatmak isterseniz dinlerim. Buradan anlatmak istemezseniz mesaj bakmak isteyebilirseniz yine dinlerim. Genelde insanları dinlemeyi severim
Kim yorulmuyorki hayatta ama herkesin mücadele şekli farklı ben başarısız hissediyorum teklifiniz için ayrıca teşekkür ederim
Lütfen başarısız hissetmeyin kendinizi Evet belki bugüne kadar istediğiniz gibi geçmemiştir hiçbir şey bu sizin başarısız olduğunuzu göstermez. Hayat herkese eşit şekilde davranmıyor bence o yüzden aslında denediğimiz zaman başarısız olmayız Eğer düştüğümüz yerden kalkmak için çabalamazsak işte o zaman başarısızız demektir
Son cümle güzel bir motivasyon cümlesi aslında. Kendim için birşeyler yapmam lazım
Bakın yine aynı şeyi söyleyeceğim belki hayat bazen çekilmez bir hal alabiliyor ve hiçbir şeyden zevk almayabiliyorsunuz. Ama beklemekle de geçmiyor bu şekilde kabullenip bu şekilde yaşamak da insanı gerçekten daha bir çıkmaza sürüklüyor. Kendiniz için bir şeyler yaptığınız takdirde her şeyin daha güzel olabileceğini düşünüyorum. Ve inanın ben genelde insanlardan o enerjiyi alırım Siz de bunu başarabilecek güç de kapasitede var
İlginiz ve motive edici görüşleriniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim
Ne demek ben teşekkür ederim nezaketiniz için beni dinleme zerafetinde bulunduğunuz için. Umarım her şey istediğiniz gibi olsun. Canınız ne zaman sıkılırsa dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz 🙏
🙏🏻
Lütfen bir yerden başlayın 🍀 unutmayın yarınlar oldukça Umut hep vardır
Böyle hissetmen çok normal, günümüz şartlarında çoğu insan aynı döngüde zorlanıyor 😔
Önce kendine yüklenmeyi bırak, bu bir “bozukluk” değil, insani bir tepki.
Hayatını tamamen değiştiremiyorsan bile, gününe küçücük anlam anları eklemeye çalış; sevdiğin bir hobi, kısa bir yürüyüş, yeni bir hedef, küçük bir birikim planı bile zihnine “yol var” hissi verir 🌿✨
Cevap
3Cevap
alışırsın o zaman geçer
Hayatın güzel taraflarina konsantre olmak lazim. Neticede sağliklıysak bu bile ne kadar değerli bir şey. Size iyi gelecek şeyler kesfedin ve bunlarla kafanızi meşgul edin. Zamanla bu anlamsizlik geçecektir.
Belirli bir yaştan sonra zaten çoğu şeyde bıkkınlık oluşuyor beni tek ypran lu an için huzur veren bir kadınım olmayışı zaten aramıyorum da artık
Şu varki insan bir insana ihtiyaç duyuyor ama bir sonraki sahnenin ne olacağını görüyorum keyfi kaçtı herşeyin. Heyecan kalmadı tutku yok. Bugün konuşmaya ihtiyacım olduğu için bu soruyu açtım belki benzer bir durumda insan kaygılarından kurtulmuştur diye
Keşke zamanında huzur verecek o kişiyi bulsaydıkta en azından bazı şeyleri dolu dolu yaşayıp emekli moduna geçseydik
Şimdi nir düşün gelse ne kadar etkisi oşacak o yıllarımız akıp gitti
Kaybettiğim yıllarıma ayrı üzülüyorum heba oldu gitti bir canım yüzünden
Bende bir hayırsıza bana zaman harcadım ama verem olmadım çok şükür
Şansıma tükürem ben
Anne olma arzunuz var mıydı acaba?
Çocuğum var benim. Ama yanımda değil. Şehir dışında okuyor. İyikide yanımda değil bu kaygılarla boğardım belki onuda
O duyguyu tatmışsınız işte ne mutlu size
Çok şükür ki evet
Seni çok seven var mı?
Çocuğum seviyordur heralde
Bakış açıni değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?