Güzel şeyler olmasa da olur. Çünkü benim hevesim kalmadı bende öyle heves kalmadı
.
Güzel şeyler olmasa da olur. Çünkü benim hevesim kalmadı bende öyle heves kalmadı
.
boşluk değildir aslında ağır gelen şey "belirsizliktir" çok düşünen detaylara takılan bir insan olursan ne yazık ki bu tarz düşünceleri göz ardı etmen hiç olası dahi olmuyor düşünmek istemedikçe daha da hafızana kazınıyor.
Basit olmak gerekiyor az düşünüp öyle yaşamak ne olacağım, nasıl olacağım, nasıl olur, diye düşünmek yerine sadece anı yaşamak gerekli çoğu imkan evet belki buna el vermeye biliyor ama nereye kadar böyle gidebilir ki saniyesi saniyesini tutmayan bir yaşamda buna takılı kalmak ne kadar doğru olur ki
İnsan bazen böyle duygulara kapışabiliyor bazen hayatın stresi hayatın zorluğu insanı gerçekten gördüğü için acaba neler olacak yapabilecekmiyim hissi insana gerçekten zor gelebiliyor.
En mantıklısı insanın herşeyden uzak olması ve sadece kendisinin mutlu olduğu şeyleri yapmaktır diye düşünüyorum.
Bu anlattığın his bayağı ağır, belli ki uzun zamandır içten içe yorulmuşsun 😔 Hayata karşı hevesin bitince, güzel bir şey yaşasan bile içine dokunmuyor gibi gelir. Bu çoğu zaman bastırılmış öfke, hayal kırıklığı ve yorgunluğun karışımı olur. Şu an yapabileceğin en iyi şey, “neden böyleyim” diye değil, “neyi kaldıramıyorum” diye kendine sakin sakin bakmak 💭🌧️
Cevap
3Cevap
Kendine bir amaç ve tutku bul.
Ah be ah be ahhhhh be
Doğru söyledin
Aynı ben kendim çözüm bulamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?