Ani sinirlerim oluyor, bunu ben de anlamıyorum, niye oluyor
2 ay
Çok dolmuşsun ondan olur. Insanlar artik icine ata ata bu şekilde ani sinir patlamaları yasayabiliyor.
Cevremizde bizi o kadar sinirlendiren insan ve olaylar varki. Bosu boşuna varliklari bize yük geliyor.
Degersiz hissettirmek sinir bozucu insanlarin hiç birisi haketmiyor bunu.
Ani sinir patlamalarının altında çoğunlukla bastırılmış öfke, yorgunluk, huzursuzluk ya da değersizlik hissi yatıyor olabilir 😔 Özellikle uzun süredir kendini anlaşılmamış, geri planda kalmış ya da haksızlığa uğramış hissediyorsan, beyin küçük bir tetikte bile büyük tepki veriyor.
Kendini suçlama, bu seni “kötü” yapmaz; sadece duyguların dolmuş taşıyor 💔 Mümkün olduğunca ne zaman, kimlerle, hangi cümlelerden sonra parladığını fark etmeye çalış; sebebi genelde orada saklanıyor 🔍✨
Cevap
4Cevap
Ani sinir patlamasi beyin hormonlari ile alakali.
Ne hormonu bu ya ilacını alım
Gidicem
Terapi görmende fayda var. kendi duygularını tanımıyorsun şu an.
Sanki nasıl anlatayım hani madde bağımlısı gibi düşün bir anda kriz geçiriyom mesela sinirleniyom sonra neye sinirlendimi unutuyom
Akşamları dahada artıyor mesela bunu farkedenler var annem mesela bir besmele çek diyor şeytanmı girdi😄
Bilmem 😅😂 recep ivediğin bi sahnesi vardı hatırlıyon cinci hocaya gidiyordu amaan ben razıyım gitmiyim öyle yere
verimli olarak tam duygu alamıyorsun
Nedemek bu
birikmisligin mi var
Heppp
Ondan 💅
Atras
Sebebi yarkasizlik
Ya ben anlamıyorum sizi
Keşke cvp yazmasaydın anlamasaydım daha iyiydi sanki bilmem meraklı değilim ya ben
Bilmem ben sanırım ne biseks ne hetero hiç bi cinse ilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?