O insanları umuramıyorum bile çünkü o tür insanlar için kafamı beynimi yormaya değmez. Bana tavır almış çokta tın. Basit insanlar tavır takınır. Kaliteli insanlar ise konuşarak çözmeye çalışır
Bazen oluyor anlam veremiyorum. Ortada bir şey yok trip atıyor. Ya söylesin neye kızdiğını ben zaten bir hatam varsa telafi ederim. Susarak bazı şeyler çözülmez, konusmak gerekir. Neticede insanlar konuşarak halledebilir bazı şeyleri.
Genellikle boşveriyorum, gereksiz enerji kaybı yapmam. Karşı tarafı düzeltmeye çalışmak yerine kendi işime bakmayı tercih ediyorum çünkü boş tartışmaya girmenin alemi yok.
Bende önce bir sakinleme oluyor, sonra açıkça soruyorum: “Bir şey mi oldu, rahatsız olduğun ne?” 😊 Eğer net cevap vermeyip triplerine devam ediyorsa da mesafeye geçiyorum. Sürekli gönül almaya çalışmayı doğru bulmuyorum, iletişim kurabilen insanla yola devam etmeyi seviyorum 🙃
Böyle insanlar olunca önce bir anlamaya çalışıyorum, belki gerçekten içinden geçen bir şey vardır diye. Ama ortada hiçbir şey yokken tavır alıyorsa, çok da üstüne gitmiyorum açıkçası. Çünkü insan sürekli açıklama yaparak da yormak istemiyor kendini. Bir süre sonra zaten kendi haline bırakıyorum, mesafe girince çoğu şey de kendiliğinden netleşiyor.