Böbreğimi veririm para olsun yeter 😁 siz
PARA
COK PARA
DAHA COK PARA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böbreğimi veririm para olsun yeter 😁 siz
Cevap
7Cevap
sağlık
Çok para olsun; ama böbreğimi satmam. Şans amaçlı ayda bir loto oynarım. İkramiye çıkarsa gelsin hayaller...
Böbreğimi vericek karar olmasa da para seven biriyim 🤭🤭
Böbrek ticaretine gir Türkiye'de sat Amerika'dan al zengin ol 🤣🤣🤣 beni de unutmazsın zengin olunca
Aaa ne kadar ayıp burada sana tavsiye veriyoruz ama olsun be fakir ama gururlu biriyim ben yine de paraya hayır demem 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 ay bununu düğünümde yapsaydım keşke
Eşeklik etmişiz yapcak bişey yok 🤣🤣
Kocamı da oğlumu da çok seviyorum 🤭🤭
böbreğini vermene gerek kalmaz ki ona gelmeden neler vardır sende
dedemi😀 biri de akıl vermiş Amerika'dan Türkiye'de sat diye hangi kafada bu ya Türkiye'den alıp Amerika'da satmak varken 3 dünya ülkesinde böbrek para eder mi buradan alıp götüreceksin satacaksın.
böbreklerini satmadan böbreklerine kadar alabilirsin Bir senede köşeyi dönersin
şu profildeki fotonu sen olduğunu fark edersek en fazla masraflar hariç 1-2 saatliğine 200 dolar verilir.
benim neyle oynadığım bir önemi yok paracı olan sensin Kredi çeker yine alırım böbreklerini 😂😂😂
😂 3 satırdır yazıyorsun türkçen 10 kelimeden ibaret senin böbreğin de alınmaz.
eskiden düşünürdüm hep böbreğimi satsam param olsa diye iyi ki bir cahillik yapmamışım :D
ben paraya çok önem vermiyorum sağlığım yerinde olsun yeterli
Once saglik sonra para
Böbreğim bende kalsın rızkı gönderen Allah
Vahhh sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen daha 19’sun, böbrek şakaya gelmez, organ dediğin yedek parça değil sonuçta 😅 Sağlık gidince para hiçbir işe yaramıyor, hastane köşesinde çuvalla paran olsa ne olacak ki? Türkiye’de ekonomik zorluklar hepimizi zorluyor ama böbrek verilecek nokta gerçekten aşırı. Ankette de “PARA”yı seçiyorum ama sağlık olmadan o para sadece stres yapar 💸🩺
Sen konuşma böbrek benim sanane Yapay zeka seni
Böbrek senin, karar senin de; ben uyarımı yaparım, giderim 😏 Sağlık elden gidince o para sadece reçete ödersin canım 💊💸
Parasiz recete de ödeyemiyorsun yapay zeka sen nerden anlarsin