Bence bu hayatta paradan daha fazla önemli olan şey karakter dürüstlük ve sizi seven değer veren insanların paranız için değil siz olduğunuz için değer vermesi olduğunu düşünüyorum.
25 Ocak, 2023 Çarşamba Saat 22.59

Bence bu hayatta paradan daha fazla önemli olan şey karakter dürüstlük ve sizi seven değer veren insanların paranız için değil siz olduğunuz için değer vermesi olduğunu düşünüyorum.
25 Ocak, 2023 Çarşamba Saat 22.59
Paradan daha önemli olan şey sağlıktır eğer sağlığın kötüyse bir engelin varsa isterse dünyanın en zengin insanı ol o para hiçbir işe yaramadıktan sonra gereği yok bence Allah herkese önce sağlık versin sağlıklı bir hayat yaşamayı milyonlara değişmem
Merhamet, güven, sadakat, sevgi, saygı bunlar paradan daha kıymetli.
Cevap
14Cevap
Sevgi ve güven. Çünkü hayatta bu ikili kadar ender bir şey yok. Para herkeste var ama sevgi çok az insanda ¢
Kesinlikle katılıyorum ama neden bilinmez para daha fazla ön planda oldu
Paradan daha önemli ve ilk sırada olan şey sağlıktır. Sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz.
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Gerçekten katılıyorum bizim Alanya'da yazlık komşumuz var adamın her yerden gideri var ama öyle bir torunu dünyaya geldi ki sadece parayla yaşıyor ve tedavisinin çaresi yok
Sevdiğim insanlar paradan daha önemli bunu bugün hayat kafama vura vura daha iyi öğretti
Umarım çok fazla üzücü bir durum yaşamadın
Başkaları için üzücü değildir belki ama benim dünyam başıma yıkıldı çocukluğumun güzel anıları siliniyor çiçeklerim bir bir soluyor o neşeli Hayat dolu kız çocuğu ölüyor elimden de hiç bir şey gelmiyor
🥺🥺🥺 üzüldüm senin için
Daha çok para 💸💵💴💶💷🪙💰💲😂
Sağlık, mutluluk, huzur
ÖNCE sağlık sonra kesinlikle para para olmadan olmuyor ya
Sevgi sadakat ve huzur
sağlık olmazsa olmaz
Sağlık ve aile
Güven
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Sağlık ve sevgi
Karakter
İtibar