Ederim tabii ki, rica etseler zaten veririm ben sıramı. Hiçbir şey denmeden sıraya geçiliyorsa bir had bildirmek gerekir. Sadece benim için geçerli değil, bir başkasına da yapıldığını görsem müdahale ederim ben.
Kız geçen başima kasadan iki şişe soda aldım. arkaaya döndum kız yerime geçmiş benim şişleri ona geçirmisler benden para almadılar git kzii bul onun hesabından alınan parayı ödersin dediler kızı 5,10 arayıp dolmuşta buldum geçerken. 😂 Düştüğümuz hale bak normalde yapmam bu tür şeyi ama işte aynı yolculuktan geldim dolmuşa bindiğini görmüştüm şükür verdim. Bu kasiyerlerde alem.
Hasfhabhf ben genelde şey diyorum. Pardon biz mal olduğumuz için sıra bekliyoruz da siz ne güzel hakkımızı gasp edip ön taraflara geçiyorsunuz. Sizi tebrik etmek isterim. Hemen ''aaa pardon öylemi sıramı var deyip'' geçiyorlar yerlerine.
Boyla alay edilmesi gerçekten sinir bozucu, seni çok iyi anlıyorum 😤 Boyun kısa diye kimsenin hakkını yemesine izin vermek zorunda değilsin ama kavga da şart değil. Net, yüksek ama sakin bir sesle “Sıraya geçtiniz, lütfen arkaya geçer misiniz?” demen yeterli. Güç, seste ve duruşta 😉 Sen kendini ciddiye aldıkça çoğu kişi mecburen seni ciddiye alacak. 💪💥
boş ver karektersizlik varsa sırana geçende boyun uzun olsa da olmazsa da önüne geçerler. Boyuna bağlı değil adamın karektersizlik boyuna bağlı. Adam karektersizlik yapıyor diye katliam yapmana gerek yok bırak önce karektersizler gitsin sonra sen git
Bugüne kadar kimse o sınırı aşmaya cesaret edemedi, çünkü insanın duruşu ve etrafına yaydığı o mesafeli otorite, herhangi bir kelimeye gerek kalmadan nerede durulması gerektiğini hatırlatır.