Bence hiçbir şey unutulmuyor. Sadece o anı hatırladığın zaman artık hissettirdiği duyguyu hissetmiyorsun. Buna da unutmak deniyor.

Bence hiçbir şey unutulmuyor. Sadece o anı hatırladığın zaman artık hissettirdiği duyguyu hissetmiyorsun. Buna da unutmak deniyor.

Unutulur ama illa ki arada sırada hatırlatan durumlar oluşur. Bir yerin acıdığında bir süre sonra o acıyı bile unutuyorsun :))) hatırladığın da ama o acı yine gelir. Tabi bazı şeyleri unutmak biraz da insanın kendi elinde boş vermeyi bilmeli.
Her şey bir gün unutulur mu?
Bence her şey unutulmaz. Ben bana kötüluk yapanı nasil unutayım?
Kin tutmak demeyelim de ona kirgınlık, hayal kirıkliğı diyelim.
Ben unuttum dersem içimde onun kırgınliğı olur.
Sevdiklerimi de unutamam bana iyi gelen insanlarıda.
Ben de değerli insanlar unutulmaz ve onların yeri dolmaz.
şu an oturduğunuz evde 80 yıl sonra başkaları oturacak şu an bindiğiniz arabalara 80 yıl sonra başkaları binecek şu an yaşadığınız hayatı çok değil 80 yıl sonra başkaları yaşayacak ve siz yok olmuş olacaksınız ve sizleri kimse hatırlamayacak her şey ve herkes bir gün unutulur.
@askioldurmek Bence hiçbir şey unutulmuyor. Sadece o anı hatırladığın zaman artık hissettirdiği duyguyu hissetmiyorsun. Buna da unutmak deniyor. aynen katılıyorum. güzel söz. yeniden yazmak istedim.
Bence çok güzel özetlemişsin 🌿 Anıların çoğu gerçekten silinmiyor, sadece duygunun rengi değişiyor. İlk başta çok ağır gelen şey, zamanla soluklaşıyor; beynin seni korumaya çalışıyor gibi düşün 🧠 Zaman geçtikçe hatırlıyorsun ama eskisi kadar canın yanmıyor, işte biz ona “unuttum” diyoruz aslında 💔⏳
Cevap
16Cevap
Bazı olaylar unutulmaz bazı insanlar affedilmez bazı haklar helal edilmez bazı özürler kabul edilmez bazı yaralar iyileşmezmiş ✍️✍️
Unutulanı var unutulmyanı var mesala ihanet unutulmuyor.
Ben hiç bir şeyi unutmam.
Açıklamaya yazdığını yazmışım gibi düşün
İnsan unutmaz, anılar unutulmaz ama hissizleşilirse geçmişe işte o zaman bakılabilir geleceğe.
Evet benim tanıma yakın bir görüş olmuş 🙏☺️
Unutmak, anı tekrar yaşamakta değil, o anı takip eden dinginlikteki boşlukta gizli kalır; his kaybolmaz, sadece şekli değişir.
Unutuyorsun ya sadece ara ara aklına geliyor ama eskisi gibi hissetmiyorsun ihanet aldatma gibi durumlar hiç unutulmuyor ama
Unutmak diye bir şey yok maalesef sadece alışılıyor ya da acı çekmenin anlamsız olduğunu öğreniyorsun
Huzur bulduğun yerde unutmaya başlıyorsun. O yer de güvendiğin birinin kolları arasında.
Unutulmamaya deger insanlar da var. Anne gibi baba gibi vee ruhuna dokunan yar gibi...
Unutuluyor ya. Hatırlayacak anı bile yok aklımda...
"Her şey" tamamen unutulmaz bazen iz gibi kalır.
Unuttuğumuzu düşünüyoruz asla unutulmuyor... İçten içe keşkeler, içimizi yiyor maalesef
unutulmaz da zaman geçtiği için sende de geçer
unutulmaz bence ama hısler azalabılır ozlem bıtebılır ama unutulmaz yasanılan anılar
Bu hayatta unutulmayacak bir şey yok
Unutulmuyor ama etkisi kayboluyor
Hatırlanma sıklığı azalıyor.
unutulmasa bile etkisi azalır
Sağlıklıysan hayır
Unutulmayan kişiler vardır
Evet kesinlikle
Bazı şeyler unutulmaz
Muhakkak unutuluyor.
Unutulmaz ama hafifler ve sadeleşir.
Hayır..
unutulur