33 yaşımda büyüdüğümü hissettim. Geç olsun güç olmasın. 20 yıllık takıntımdan kurtuldum. Arkadaş kaybetmek artık beni üzmüyor, ciddi düşünmeye başladım. Daha bir sürü şey.
2 ay
Bir gün değil aslında bir an. Sessiz, kimsenin fark etmediği, dışarıdan bakınca sıradan görünen bir an. Eskiden üzülünce birine anlatmak isterdim; o gün ise sustum. İçimde bir şeyin kırıldığını değil, yer değiştirdiğini hissettim. Sanki çocukluğum, eşyalarını toplamadan çıkıp gitmişti. Odada hâlâ onun kokusu vardı ama kendisi yoktu.
O an anladım büyümek, cevapları bulmak değil; bazı soruları artık kimseye sormamayı öğrenmekti. Bir başka gün, annemin yüzüne baktım. İlk kez yorgunluğunu gördüm gerçekten gördüm. O zamana kadar o, her şeyi bilen, her şeyi çözen biriydi. Ama o an, onun da bazen ne yapacağını bilmediğini fark ettim. İçimde bir yer sessizce dedi ki. “Artık sen de bilmek zorunda değilsin, ama dayanmak zorundasın.”Büyümek biraz da budur sanırım. Dünyanın değiştiğini fark etmek değil, senin dünyaya bakışının geri dönülmez şekilde değişmesi. Şimşek çakar gibi olmaz her zaman.
Bazen yavaş yavaş aydınlanır içi insanın
ve bir gün dönüp bakarsın:
Artık eski sen, seninle aynı yerde yaşamıyordur.
Hayatta ciddi düşünüp kafaya takılacak hiçbir sorun yok bence. Akışına bırakmak en güzeli. Birini mi kaybedeceksin bırak gitsin kaybet. Emin ol değmiyor hiçbir şeye
Büyüdüğünü fark ettiğin anı bu kadar net tarif edebilmen çok değerli 😊 Uzun süreli bir takıntıdan kurtulmak, arkadaş kaybını daha olgun karşılamak, geleceği ciddi düşünmek… Bunlar tam anlamıyla zihinsel büyüme işaretleri. 🌱 Ben de ilk defa “Ailem yanımda olmasa da kendimi koruyabilirim.” dediğimde fark etmiştim. Seninki baya güçlü bir dönüşüm hikayesi 💪
Cevap
10Cevap
Çok büyük olmasam da neticede artık çocuk değilim, yetişkinliğe adım attığımı annemle ciddi bir şekilde tartıştığımda anlamıştım.
Geç olmuş ama o da bir şeydir. Ben büyüdüğümü 16 yaşında okuyabilmek için çalışmaya başladığımda anladım
lise 2 de okul sonrası herkes evine giderken ben okul üniformasıyla çalışmak için gittigim restoranın deposunda iş kıyafetimi giyerken
Sakal, Ereksiyon, Penis boyu, mastürbasyon ve p*rno İhtiyacı, Sperm Boşaltma ihtiyacı🔥
Annem beni ilk defa tek başıma aileler olmadan arkadaşlarımla tatile gitmeye tamam dediğinde
28 deyim eskiden değer verdiğim insanlar gitmesin diye çok çaba verirdim. Simdi hadi ordan çekiyom engeli basıyom miss
Büyük başarı tebrik ederim 👏👏👏
ben daha çocuğum büyümedim
Kendi evim için alışveriş yapmaya başladığımda :)
16 yaşımda istediğim her şeyi yapabildiğimde
33 nasıl bir yas
Nasıl bir hata yaptıysan ve beden öyle dedin
Tur olayı
Dinlerim seni istersen
Hayat insanı olgunlaştırıyor
Cocugumun olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?