Bazı küçük konular üzerine tartışırken böyle bir şey dedi iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım
2 ay
Bazı küçük konular üzerine tartışırken böyle bir şey dedi iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım
Cevap
3Cevap
Tartışmada söylenmiş ise seni seceneklerim arasina bile koymam demek istemiştir ben öyle anladım.
Ya şöyle diyeyim şimdi bi arkadaşımla olan konuşmamı ona söyledim bu hesabını kapattı arkadaşımda bunun altonda bişey vardır falan dedi bende güveniyorum dedim falan bunu söyledim ona bu da aldatan aldatmak istesin her şekilde aldatır işte güvenmiyo musun bana ciddi misin dedş sonrada bu cümleyi söyledi bana ama iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım.
Daha doğrusu ben iyi şekilde anladım başta ama bi durdum algım kapandıı
Ay iyi bari öyleyse😄
Bunu hangi konuya karşılık sormuş, hangi tonda sormuş onu bilmiyoruz ki
Ya şöyle diyeyim şimdi bi arkadaşımla olan konuşmamı ona söyledim bu hesabını kapattı arkadaşımda bunun altonda bişey vardır falan dedi bende güveniyorum dedim falan bunu söyledim ona bu da aldatan aldatmak istesin her şekilde aldatır işte güvenmiyo musun bana ciddi misin dedş sonrada bu cümleyi söyledi bana ama iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım
Banada öyle gibi geldi ama sonradan düşündüm ya değilse diye bi sorguladım
Düşündürücü dü iyi de olabilir kötü de sen bi seçenek degılsın kıyas bıle yapmam senı benım için özel sın gıbı sankı
Ya şöyle diyeyim şimdi bi arkadaşımla olan konuşmamı ona söyledim bu hesabını kapattı arkadaşımda bunun altonda bişey vardır falan dedi bende güveniyorum dedim falan bunu söyledim ona bu da aldatan aldatmak istesin her şekilde aldatır işte güvenmiyo musun bana ciddi misin dedş sonrada bu cümleyi söyledi bana ama iyi mi dedi kötü mü dedi anlamadım
Ama bende senin dediğin gibi düşündüm başta ama şöyle bi düşününce de acabaaa diye bi sorguladımm
Benim öyle şeyler Le işim olmaz sen benım için değerlisin ben yapmam gıbı
Konuya göre değişen bir söz
Başta iyi şekilde düşündüm sonra bi sorguladım
Aşık sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümle genelde “benim için o kadar da önemli değilsin / vazgeçilmez değilsin” anlamına gelir 😕 Ama bazen de “sen beni çok ciddiye alıyorsun, oysa ben seni öyle görmüyorum” demeye çalışır. Tonu nasıldı, yüz ifadesi nasıldı, bunlar önemli. Canını acıttıysa bunu sakince söylemen ve sınır koyman iyi olur 💔💬