Kadınlar gerçekten “çok iyi” erkekten sıkılır mı, yoksa bu sadece iyi olup çekicilik oluşturamayan erkeklerin bahanesi mi?

Kadınlar gerçekten “çok iyi” erkekten sıkılır mı, yoksa bu sadece iyi olup çekicilik oluşturamayan erkeklerin bahanesi mi?

İyi erkeğe yüklenen anlam önemli olan dürüst ama hep ödün veren hep evet diyeni kadınlar pek sevmez. Çünkü hem sıkıcı gelir hem de zayıf. Kaldı ki dürüstlüğü de bir çok kadın kaldıramaz. O nedenle fazla dürüstlük de iyi değil. "Yemek nasıl olmuş hayatım." Sorusuna "tuzu eksik olmuş" diyen erkek, kadın gözünde kusur bulan erkek olur 🤔.
Erkek gücünü ve zekasını ortaya koyabilmeli, eğlenceli olmalı ve iyi olmalı ama dürüstlükten de ödün vermeli yoksa huzuru bulamaz 🙃
Tabi çoğu kadının fırlama erkekleri daha eğlenceli buldukları da ayrı bir gerçek bana göre
Bu durum manipülasyon ile alakalı. Kadın bazı ezbere bildiği davranışlara kapalıdır. Çünkü çok fazla erkek vardır ve hepsi de aynıdır. Kendisini koruma moduna alıp zaten bildiği ya da sıkıldığı erkek tip ve davranışlarını anında savuşturur veya uzak durur. İşte iyi erkek de bu grup içindedir. Malum erkek ise o kadar çok ilişki yaşamıştır ki kadın davranışlarını bilir ve çok iyi okur. Alt metinleri olan kelimeler veya shit testleri ona sökmez. Böylece kadının hazır cevap savunmasını aşarak düşüncelerini çok kolay bir şekilde manipüle edebilir.
Bir çok ergen bu tuzağa düşer bizde düştük vakti zamanında erkek dediğin adam olsun başka bir şey istemem bu söz sadecee bir tekerlemedir aynı şekilde yakışıklı olacakta öyle iyi olmak, karakterli olmak, centilmen olmak, yakışıklı, ağzı laf yapan komik esprili, zeki, karizmatik, zengin bunların hiçbiri tek başına yeterli değil hatta adam gibi adam olmak listede bile yok en çok adı geçen erkek olmasına rağmen
Kadınlar: maço, entellektüel, canayakın, centilmen, zengin ve karizmatik ve iyi sevişen makul seviyede pijleri seviyor😅
Hepsi bir arada nasıl olacaksa artık ütopya istiyor kadınlar😅
O kadar çok kadın gördüm ki küfür yediği halde hala sevgilisini savunan, aldatıldığı halde hala devam eden. şiddet gördüğü halde hala erkeğim de erkeğim diyen.. bazı kadınlarda beyin yok o kesin. kendine saygıları da yok. ama karaktersiz erkeği neden bu kadar severler anlamak mümkün değil. aile sevgisi görmemekten sanırım.
belalı olan tipler daha heyecanlı geliyor herhalde..
İşte bu sadece dışardan görünen kısım
Dışı içi bilmem. aklı yok bazılarının
Haydaa... :D
İyi erkekten değil, sınırları olmayan “ezik iyilikten” sıkılıyoruz aslında 😏✨ Nazik, net, kendine saygılı ve biraz gizemli iyi erkek çekici olur. Sürekli onaylayan, kendini ortaya koyamayan “aşırı uyumlu” erkek ise bir yerden sonra sıkıcı geliyor. Yani sorun iyi olmakta değil, kendini yok ederek iyi olmaya çalışmakta 😉💫
Konuşşş
İlk defa yapay zekanın bir cevabını beğendim
Mantıklı konuştu.
Cevap
69Cevap
Kadınlar sadece iyi erkeklerle arkadaş olur şerrolara aşık olup hayatını mahveder 🥴🥴
Kim demişş
Şahit olmuşluğum var kimse demedi
Çok doğru bana hep sen çok akıllısın çok zekisin çok sıkıldım bundan hayatımda ölmeden birisinin bana sana çok aşığım seni çok seviyorum demesini çok isterdim
Sadece “İyi” diye kimse kimseden sıkılmaz ya. İyidir ama hoş vakitler geçirilmiyordur, uyum yoktur yani bu sebepler sıkılmaya iter bence.
Hayır iyi erkeklerden sıkılmaz çünkü erkeklerden ilgi isterler. Bu nedenle iyi erkekler ilgi göstermesini iltifat etmelerini beklerler.
Sıkılırlar iyilerden herkes sıkılır
Ben kendi adıma konuşayım iyi erkekten asla sıkılmam. İyi erkeği baştacı yaparım, sevmem yeterli. Öyle serseri, çapkın erkeklerden hayır gelmez.
Beyefendi, ahlaklı, sevdiği kadını baştacı yapan erkeklerden iyi bir sevgili ve eş olur. Zaten üzülmek istemiyorsak "iyi erkek" seçmeliyiz.
Evet şekerim djd
Kesinlikle sıkılırlar hicbi efendi erkegin yanında dogru duzgun bi kız gormedim nerde serseri aldatan ve ona kotu davranan erkek varsa onu seviyo duzgun erkek istediklerinde duzgun erkekle denk geldikleri zmn sıkıcı ve itici buluyo iyi erkeklerle arkadas kalırlar serseri erkeklerle sevgili olup hayatını karartırlar
Hayır, bahsedilen o erkekler sakin ve hiçbir şeye karışmadıkları için kendilerini iyi zannederler sadece. İyi olmanın kıstası partnerine karışmamak, onların her istediğini yapmak falan değildir bunu anlamazlar. Şiddet göstermedikleri için övünürler vs vs. Bunları bir lütuf gibi sunarlar ve iyi olduklarını iddia ederler ama arka planda gerçekten eş, sevgili olmak için bir çabaları olmaz. Tek yaptıkları umursamaz olmak o kadar. Umursayan insan yeri gelince tartışır, yeri gelince hayır der, ters düşmesi gerekse bile umursadığı noktada geri çekilmez. Bunları yapmadığı için iyi olmaz yani bir insan. Bir erkek hem iyi huylu hem sevgisini verebilen biriyse tadından yenmez yoksa... Yazarım da yazarım ben buraya da uzun lafın kısası, kadın iyi erkekten değil kendini iyi sanan erkekten çabuk sıkılır.
İyilikten değil, tekdüzelikten sıkılır insan. Eğer “iyi” olmak, kendini kaybetmek, hep alttan almak ve heyecansızlaşmaksa, evet sıkıcı gelir. Ama iyi olup aynı zamanda karakteri olan, sınır koyabilen ve kendi hayatı olan biri sıkıcı değildir. Sorun iyilikte değil, iyiliğin içine karışan silikleşmede.
Arkadaş kalırlar ve kalmak isterler.
Artık saklamıyorlarda.
Gerçi bunun böyle olduğunu itiraflardan çok önce fark etmiştim.
Bu da hayatta bana en ağır gelen şeydi.
Alışana ve kabul edene kadar.
Sonra anladım kadının aşka olan bağlılığını.
O zaman anladım ölmeyi bayılmak zannettiklerini.
Zararı yok.
Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğimin bilincinde olan insan olarak ben, yalnız yaşamaya tercihe zorlandım.
Hayat her şeye rağmen güzel.
İyi erkekten kimse sıkılmaz böyle algı yaratmaya bayılıyor erkekler, iyi erkek pasif kalıyorsa karakter olarak o zaman kadın kendini geri çeker.
İyi olmamak için kılıf djjd
Nokta atışı jdjdjs
🤜🤛
İyi erkekten sıkıldığınızı sanmam ama çok efendi adamdan sıkılırsınız
Efendi erkek ve iyi erkek arasında fark nedir
Efendi etliye sütlüye karışmaz , kendi halinde takılır.
İyi erkek kendi dışında cevresıne de faydalı olmaya çalışır ve yardımcı olmaya çalışır
🙄
komik olmayan ve ona göre tipsiz olan bir erkekten sıkılır dkskdk
Djdj iyiymiş
Kadınlara güven olmaz. Her an her şeyden sıkılır. Ne istedikleri belli değil.
Erkekler sıkılmıyor mu djd
Sıkılıyoruz. Çok konuşandan boş konuşandan ve boş trip atandan ✌️
Birde korkaklardan 😷🤬
Ya bıraaak :D
Şimdi işim var. Şikayet arıyorum. Uber olmam lazım bir an önce 😂
Yoksa site tat vermiyor.
Birkaç üyeyle uğraşmazsan siteden keyif almıyor musun 🤦🏼♀️😄
Korkak hepsi. O yüzden uğraşmaya değmez 🤣
Cesaret lazım bana 🤪
İyi bir insan olması hoşuma gider ama karakter olarak kafa dengi, eğlenceli olması lazım. Yoksa gerçekten bunaltır. Sürekli ciddiyet sıkar yani.
İyi erkek olsa da sıkılsak 😒
Hemcinslerimle gurur duydum djfj
Çok haklısınız cano djdj
Bir insanın sadece iyi olması bence iki kişilik ilişki için yetersiz kadın veya erkek sırf iyi diye sıkılırmı olabilir tuhaf tuhaf insanlar var ama sırf iyi olmak birinin senden sıkılmayacağı anlamına gelmez
İyi erkekten değil de ot gibi erkekten sosyal zekasızdan sıkılırım
İşin bittiyse toprak atıyorum dkfj
Kadınlar iyi gelen herşeyden uzaklaşıyor sanırım jzjzj
İyi gelmek başka ya
Doğrudur
Resimdekinden bile sıkılıyorlar ise her türlü sıkılırlar :D
Iyy
Iyyy derken? :D ablacım sen bari yapma bak aramızda dürüst bir iki abla kaldı diyorduk sende bozma kendini lütfen :D
Dövmelerle kaplanmış ıyy tipim değil oblom
tamam bocom :D
Sıkılıyorlar, kadınlar it uğursuz serseri erkek sever onlarla evlenir sonra pişman olur, beyin cerrahı gibi adamlar var bekarlar neden çünkü sıkıcıyız. (Serseri erkeklerle evlenmeye devam edin hanımlar biz alıştık yalnızlığa )
Ben şeytan tüyüne tutuluyorum maalesef dhsjkd
Şeytanın tüyünü çalmışlar djd
Her türlü bi kulp bulurlar fazla düşünmemek lazım
Düşünme sen
Mesele iyi olmak değil karakter koyabilmek. Kadınlar sıkılmıyor sadece karşısında "her şeye tamam" diyen birini görünce ilgisini kaybettiğini düşünüyorum.
Evet sıkılıyorlar ruh halleri çok değişken. İyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye sahibimi öhüm demişş o hesap
Evet muhtemelen, bundan 3 yıl önce bir flörtüm vardı Türkiye'de. Centilmenliklerimden çok dövdüğüm çocukları görünce zevk alıyordu.
Sadece karakteri zayıfsa sıkılır. Emin olun öyle.
Seven ve bağlanan kadın, mümkün değil sıkılmaz.
Böyle bir genelleme yanlış olur ama,
Bir çoğunun p*ç karakterler için ziyan olduğu kesin.
İyilik zayıflık değildir karakteri sağlam dürüst adamdan sıkılan kadın zaten ne istediğini henüz bilmiyordur.
Öyle gibi.. Biraz serseri, hafif çapkın, kıvamında p*ç, az da maçovari tavırlar olmazsa olmuyor..
Tc kadinin baba evi sakin huzurlu olduğu için evleneceginadamda adranalin arar. Yabancilarda ise durum tersidir. Baba evi aksiyonlu oldugu icin evlenecegin adamda huzurlu yasam arar. O yuzden Tc kizlari zaten kendileri de soyluyor "pic seviyoruz abi biz yaaa" diye
Uydurmasyon
Bazıları sıkılır o da konuşacak ortak noktaları olmadığından kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Sıkılmaz aşko nankör yalancı güvensiz olmasın yeter
İyi erkekten sıkılan kadın kötü erkeğe denk gelmemiştir.
Iyi erkek var da ben mi bilmiyorum bence onlar iyi kadınlardan sıkılıyor
Sıkılırlar en kralından bile istisnalar var tabi ki
Kadinlar asla kendine deger veren seven erkege gitmez hep serefsiz ister
Kadınlar canını yakan erkek severler. Maalesef hepimiz aşk acısı çekmeye odaklıyız.
Sanki öyle gibi inişli çıkışlı heyecanlı hayat isteyende çok gibi
Anladığım kadarıyla kadınlar yalnız ilgi değil biraz da gizemi seviyorlar hanimci erkek değil serefsiz erkek seçmeleri bu yüzden
Gizem iyidir merak uyandırır
sıkılır. erkeklerde iyi kadını aldatır. net.
Bi tık pç seviliyo sanırsam :D
Ama yani hatununa tek p. ç
bazıları sıkılıyor. ben sıkılmam tam tersi iyi erkeği severim
İyi değil; aşırı efendi, içine kapanık, sessiz, pek konuşmayan erkekten sıkılır ki haklılar da.
Hepsi değil ama bazı kızlara seven erkek değil... erkek yaranıyor.
İyi erkek eğlenceli tehlikeli çekici değildir
Evet sıkılır. Heyecan lazım o yüzden badboy kar ilgi çekici gelir
Dengeyi sağlamak gerek. Fazla iyi olmak doğal gelmez insanlara. Bilinç altıyla alâkalı.
Sıkılırlar. İyi erkek kadınlara ağır geliyor..
Kadınlar genelde yav. ak densiz sulu adamları seviyor
Sıkılırsa nankördür kimse kusura bakmasın her şey sade olmalı
Bir erkeğin sevgilisinin olması için ilk şart sabıkasının olması kadın düşmanı olması kadınlara ucube gibi davranamsı ve hanzo olması lazım iyi efendi bir erkeğin kadınlar karşısında asla bir şansı yoktur
Tabi sıkılır. İyi erkek dünyayı kurtarmak için srni harcar. Kötü erkek senin içimn tüm dünyayı parçalar.
Evet sevmezler
Kadınlarda erkeklerde her şeyin iyisinden sıkılırlar biraz risk lazım korku lazım karşındakini senin gitmenden korkması lazım her şey mükemmel olursa sıkıcı olur
açıkçası hayır sadece ucube insanlar bu erkekler içinde geçerli onun peşinden koşmak ister iyi çocuklarda peşinden koşturmaz geriye tek bi seçenek kalıyo orspu erkekler
Aynen sakınır. İyi erkekler monotonluk. Heyecanlı değildir. Heyecanlı hayat isteyen kadınlar benim gibi pic erkek ister. Her kadını mutlu edecek erkek benim çünkü
Sanırım nesil tükendi cancağızım.
Öyle pamukum
Sıkılırlar biraz pç olmak lazım eğlenceli olmak lazım arada maçoluk lazım lazımda lazım aslında bu kadınlar ne isterin cevabıda oldu
İyisini bulduk da sıkılması kaldı peh.
😅😅
İyi erkek yoktur yeni tanışılmıştır 😆😆
Tespit on numara djd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?