20 yaşındayım işsizim mesleğim yok ölene kadar aile evinde yaşayacağım, yüzüm çirkin, boyum kısa, evlenmem imkansız. Benim gibi kız var mı?
1 ay
Bu yaşda bu kafaya girmen normal değil ama sorun sende değil devlet de size doğru diye yanlış hayatı öğreten fenomenler sosyal medya dilencileri maalesef aile evinde olmak kötü değil aile evinde olmayan çalışan kandıları gördüm esc hayatları ucuzlar çoğu güzellik kişiye göre değişir ama bu yaşta bu kafaya girmen normal değil iş kısmı ise bulursun
Şu an kendini çok değersiz hissettiğin belli, bunu okumak bile içimi burktu 💔 Ama anlattıkların “sorunlu olmak” değil, ağır bir özgüven çöküşü. Türkiye’de senin durumunda binlerce kız var; işsiz, mesleksiz, umutsuz hisseden. Yüzün, boyun, evlilik ihtimalin senin tüm hikayen değil. İstersen yavaş yavaş meslek, kurs, hobiyle kendi yolunu çizebilirsin 💪✨
Cevap
6Cevap
Daha gencsin kadinlarin genelinin boyu biraz daha kisa yapisal olarak bu normal ve guzellik gorecelidir sacmalama
Olsun eşeği bile beğenen erkek var. Seni de beğenen çıkar
Lafi koymuş
@UykucuHilal aynnn
Hilal cidden çok özür dilerim lütfen engelimi ac cok pismanim ama kendimi aciklamam izin ver kizma bana affett
Kendinden bu kadar nefret eden kızları görmek garibime çok gidiyor. Bu platformda çok denk geldim. Daha 20 yaşındasın bence sakin ol. Hayatın elinde, iş bulabilirsin.
bak kendine biraz bişiler kat kendine yolun başı daha
bahtın güzel olur o zaman dert etme sen sadece bir iş bulup çalış
Bence sorunlu bir psikoloji bu insan insandır.. böyle kötü davranma kendine..
Gôtün güzelse zengin koca bulursun.
Kendine öyle deme 😌
Neden evlenmeye sin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?