+1 yılİnsanlara kendini yargılatma, insanoğplunun dilinin kemiği yoktur, mangalda kül bırakmazlar. Böyle bunu sorduğuna göre vicdanın rahatsız olmuş, içine sinmemiş. Vicdanın acımaya başlamışsa bu işi yapmaktan vazgeç en kısa yoldan ve de kusurlarını insanlara anlatma. Dediğim gibi insan acımasızdır. İki dakkada çirkin sözleri yakıştırırlar... İki dakkada seni cehennemlik ilan ederler, hemen faturayı keserler. İnsanoğlu Allah kadar şans veremez ve O'nun kadar merhametli olamaz... Bu yüzden bu tip şeyleri anlatma... Ama tabiki devam da etme, vicdanın alarm vermişse, bu işte bir terslik olduğu şüphesizdir... İyi olup olmaadığına karar verecek olan biz değiliz, olamayız, biz kimiz ki? Allah a aç derdini ona anlat. O affeder ama kul acımasızdır...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
En İyi Cevaplar
Namuslu geçinip karakteri beş para etmeyen türlü kötülük yapan insanlar varken sen tertemizsin.
82 Yorumla
Bu senin hayatın bayan. Kimse seni yargılayamaz, yaptıklarına karışamaz.
Ancak sende şunu unutma; yarın aileni ve seni üzücü bir duruma düşürecek şeylerden kaçın.
Cinsellik yaşayacağın, cinsel sohbetlere gireceğin kişileri iyi seç. İyi bir kız mısın, yoksa kötü bir kız mısın bilemiyorum bayan...
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
yok sadece eğlenmişsin :D ama bunu sır olarak sakla kısa sürelerde sık sık yapmanı da tavsiye etmem hoş eğlenceli gelebilir ama alışkanlık yaparsa kişiliğini etkiler o insanlarla yaşadığın konuşmalar farklı gelicektir emin ol ama büyüyünce neden uzak durman gerektiği inciğini cıncığını anlayacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten uzak durdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Ya şu düşünceler e bak ya çıkın artık şu zihniyet ten karanlık uykudan uyanın ayrıca burada bir algı yaratıyorsun eline erkek eli degmedi diye iyi bir kız mi oluyorsun iyi bir kadın ya da iyi bir erkek olmak kisacasi iyi bir insan olmak için dürüst yalan söylemeyn bir insan olman yeter. tabiki de erkekler le konuşcan ağaçlar la kuşlar la değil başka cinsiyet mi var
16 Yorumla- +1 yıl
EİC 👏
Soran+1 yılBen nasıl oldugumu anlattım sadece sen niye bagırıyosun ki
- +1 yıl
Bağırma l*n milletin içinde!!! :'(
Soran+1 yıltamam simdi daha iyiyim
+1 yılBurdan eglence arayan saf kız kaldı mı diyen erkekleri düşürüp kendini satmaya çalışan bir kizsin sadece pismanliklarin suraya yazdığının bin katı fazla ve kendini bu rolde yaşatmak için bir adim atmissin erkekleri kandirabilirsin kızlar kadar iyi yalan söyleme becerileri yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama gerizekalı her sey anlattıgım gibi kendinle karıstırma bulmak istesem bulurdum zaten sen kendini sat kasar.
- +1 yıl
Senin Kadar saf temiz bir kıza yakışıyor mu bu haller :)
Soran+1 yılsenin kadar degil turbanlı bacı
Yaşadığımız devirden pay biçersek seninki devede kulak gibi kalmış sorun yok kasma kendini bu kadar hem arkadaşlar da hakli yüzünü dahi görmediğin biri ölçülerini bilse ne olur ki :) ama bu git bir daha yap anlamına gelmiyo tabiki de:) senin muhabbet biraz çocukça kalmış sanırım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tesekkurler bana hakaret ediyolar hala ama
+1 yılSevgili kardeşim herşeyinle normal bir ergensin. Hatta yazdığın kadar saf ve temizsen mükemmele yakınsın. Ufak tefek merakların olmuş ve kendini suçlu hissetmen bile vicdanlı iyi bir aile kızı olduğuna işaret ediyor. Hayatına devam ediyor ve erkeklere pek fazla güvenme diyerek bitiriyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
- +1 yıl
Kesinlikle Katılıyorum erklere güvenme. Hele de internettekilere Sakın yani tatlım
+1 yılNiye boyle bisey yapiyosun ki. Yani kotu niyetli bir kiz olduguna inanmiyorum aslinda ama yani kendine saygin yok sanirim. İlerde evleniceksin belli ki daha simdiden vicdan azabi cekiyorsun. Yapma bundan sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılVicdan yaptım iste kotu bir niyetim yoktu ve kendimi kullandırmıs hissettim acıkcası
+1 yıl42 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bir yorumlara baktım, kız ağır t*şak geçiyor.
Soran+1 yılya hayır :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle şeyler, bir erkekle cinsel konuları konuşmak işgi çekici olabilir senin yaşında biri için. Bundan sonra merak ettiğini annene sor esas öğretecek kişi odur.. Zamanı geldiğinde herşeyide yaşarsın. Merak etme sandığın kadar heyecan ve hoş bir iey değil o işler...
00 Yorumla Canin kardesim gogus bizdede var sendeki sadece gelismisi. Takma boyle basit seyleri.. kotu bir kizsin cunku insanlarin seninle dalga gecmesine izin veriyorsun. Yil 2014 giydigimiz kiyafetler el kadar artik. Yani kendini uzmenin bir mantigi yok ))) cokmu rahatsiz oldun. Bugun persembe gecesi heke su saatler namaz kilmaz icin super. Ben oyle yapcam birazdan bir namaz kil sonra arkana bile bakma
00 Yorumlasaçmalama!! kine naptın? kimi kıradın? kimden ne çaldın? yaptığın şeyin kötü olmakla ne ilgisi var? lütfen biraz daha acık görüslü ol!! ne yaptığın sadece seni ilgilendirir!! kimseye hesap vermek zorunda değilsin!! sen bir bireysin!! unutma bunu
21 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara gore o. kasar falanmısım o anlamda kotu insanların dar goruslulugunu gormus oldum
+1 yılBu kiza saf diyen safin onde gidenidir!! Kendini ne guzel de biliyosun satmayi. Ay aslinda hic kotu olmayan bisey yaptim ama kendimi cok. kotu hissediyorum cunku ben bir melegim♥
19 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen anlamadım
- +1 yıl
Sen var ya fazla zekisin. O** luk daha masum kalir senin gibi insanlarin yaninda.
Soran+1 yılSen o. sun o zaman biliyosun o. cum
- +1 yıl
Aynen @Radost boyleleri cok var malesef. Saf ayagina yatiyo yukarida erkeklerle dialoglara bak, rahatin onde gideni. Bu kızı saf gören safın onde gidenidir.
- +1 yıl
@chntrkylmz mesela kizin farkinda olan cidden nadir zeki arkadaslarimizdan biri cocuk dogruyu soylemis ama gel gor ki utangac sucluluk duyan sozde hanim kizimiz "ya naptim sanki millet neler yapiyo bu mu suc oldu saka gibi" demis. E hani sen sucluluk hissediyodun?
- +1 yıl
Aynen öyleeeeeeee. d
- +1 yıl
Cok sukur akli selim insanlar da varmis icim rahatladi valla :) @milkanisaa
Soran+1 yılya bir defolun ne salaksınız o seyleri yapan kisiler sizsiniz demek ki alınmıssınız ben tertemizim battı mı size
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSütyen numarasını bilen oğlana 10 bin lira verin bu karıyı boşasın, bunu da alın yatılı okula verin, olacaksa okumuş olsun
62 Yorumla- +1 yıl
ahahahhah :D https://www.youtube.com/watch?v=TN_UATXMPwU
eger gercekten dedigin gibi biriysen birak böyle seyleri. zamanla hep fazlasi gelir. Sen yine masumcuk oldugun gibi kal ^_^ ve sadece seni tam anlamiyla hak edenin ol bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDedigim gibiyim sagol
erkeğin biri üstüme ceket atsa hamile kalır mıyım gibi bişey olmuş senin durum. sen bir gogus ölçünü vermişin gene iyisin ks de hergün gogus kalca bel ölçüsünü veren dolu hatta bunun için ayrı konu açan bile dolu. saçmalamışın :d
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kotu diyenler cok bana
Soran+1 yılevet :(
Kendini öyle kötü bir şey yapmış gibi görüp stres etme, sonuçta seninde hislerin duyguların var ve o özel şeyleri bir şekilde yaşar insan, sende kendine yakın gördüğün biriyle bunu paylaşmışsın, yanlış yaptığını düşünme kendi iç dünyanda yaşadığın bir süreç...
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Bene yanlış birşey yapmışsın göğüs bedenini erkeklere niye söylüyosun ki yani sohbetiniz çok çirkin konuştuğunuz konu niyetleri vs. gösteriyor bir daha yapma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmam tamam
+1 yılBence değilsin ama bunu yaptığını kimseye söyleme, en yakın arkadaş falan hiç kimseye deme sakın.
İnsanların gözünde değerin kaybolur, sana tavırları değişir emin ol.
Herkes dürüstlük, açık sözlülük ister ama en ufak hatanda çizerler; yalana prim verirler.
Senin yaptığın sende kalsın, kimseyi ilgilendirmez.
Böyle konuşmalara girme, çok küçük ihtimal bile olsa istemediğin şekilde sana geri dönüşü olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılya benim hic sevgilim olmadıgına bile inanmıyolar ki
bir ara sen gibi bir kız çıktı karşıma hep daha önceden kimseyle konuşmadım çıkmadım deyip durdu anlaşamadık ayrılırken dedim ki artık ikinci elsin milleti kandırma :))
12 Yorumla
Soran+1 yılben oyle konusmadım sapıklasınca engelledim zaten
bir anlık boşlukla olan bişey sanırım ve şu an pişman olduğun belli yok değilsin üzme kendini birdaha böyle bişey yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmam zaten
bunun sebebi yalnızlık güzelim. Kendini abazanlara malzeme etme, ya bu konuları rafa kaldır ya da sadece açıklayabılecegın kadarını yaşa.. Ok?
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam bu acıklayabilecegim kadar mı peki cok mu kotu :(
- +1 yıl
Bu seninle ilgili bir durum. Yani hayattan ne istiyosun bunu ögrenip cevap vermek ısterım yoksa çok genelleme olur. Flört etmek hayatını eglenceyle gecirmek ıstersen hıc sorun degil.. Ama sadece bir kişi olsun diye düşünüyosan, ki hiç olmamış büyük bir ihtimal öyle olmasını ıstıyosun, düşünüyosun, o zaman karşında ki erkeğin kişiliğiyle ilgili. unutma ki kim olursa olsun o şu an hayatında yok ve sen onun olmadıgı zamandan dolayı affedilemeyecek bir şey yapmamışsın.. Burada yeniyim niyetim insanlarla tanısmak, yardım etmek ve yardım ıstemek. Bu sorunu çok masum buldum ve yardım etmek istedim.. Ve gerçekten bu çok özel ve ince bir nokta. Çizgi o kadar ince ki her an diğer tarafa basabılırsın ve bunu ayarlamak ıcın cok dıkkat etmelısın. Bu konusma derin bir mevzu ve kesınlıkle ıç hesaplaşmayla halledilemez.. Bana özelden mesaj at ve oradan konusalım
Soran+1 yıltesekkur ederim anladım tek bir kisi olsun istiyorum ama aslında ben korkak bir insanım yani cesaretim yok flort etmeye bile burada belki asarım konusunca dedim ama psikolojim bozuldu yanlıs bir sey yaptım gibi oldu
- +1 yıl
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.. Anlaşılan meraklı oldugun kadar da duygusal bir kızsın öyle mi? :) Bu daha güzel.. Hayat uzun, ve insanlar giderek ruhsuzlasıyor. Korkman, kötü hissetmen de güzel şeyler emin ol. Ama benim sana çok çok önemli bir kaç önerim ve sormak ıstedıklerım var.. Sana yardım etmek istiyorum çünkü çok masum konusuyosun, cevapların çok samimi ve çok içten.. Öncelikle samimiyetin için tesekkür ederim. Burada bununla ilgili dalga gecen de olabilir anladıgım kadarıyla gırgırına takılanlar da var ve öyle cevapları görmek senin gibi bir duygusal kızı incitecektir. Rica etsem bana özelden mesaj atabilir misin? Veya bana ulasabılecegım bı sey ver veya benden iste.. Böylesine duygusal ve masumiyet kokan bir kıza yardım etmek istiyorum ve ondan yardım etmesını ıstıyorum çünkü benim de bir kaç sorunum var ve öyle şeyler yaşadım ki doğru olan hangisi bulamıyorum.. Senin o sade ve masum cevaplarınla ben de kendi sorunlarıma çerçeceler çizmekten mutluluk duyarım.
Ooo gögüs bedenini bile söylediysen olay kapanmıştır, sen kötü bir kızsız. İyi kızlar kendi göğüs ölçülerini bilmazler, hatta gögüsleri bile yoktur...
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
+1 yılhayır kötü değilsin ama o tarz konulara uzak oldugun icin birden erkeklerle konusunca cok iyi dusunemedin unut ve eski haline dön emin ol o erkekler unutmustir bile bir cok kizla o tarz konusmalar yapmislaridir bence
00 Yorumlasonra bir erkek selam yazdı mı erkekler abaza oluyor elini tutsa namusum gitti diye yıkacaksınız ortalığı şu kezbanlıktan kurtul biran önce
02 Yorumla
Soran+1 yılSensin kezban
Saçmalama ne alakası var. sadece olmadığın bişey olmaya zorlamıycan kendini yani özenti olmıycan ve içine sinmeyen basitlikleri yapmıycan
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu islerden hic anlamam o yuzden bu sekilde mesajlastım yanlıs mı yaptım
Soran+1 yılYa bana yakısmadı galiba ama bir daha yapmam zaten kotu bir sey mi
- +1 yıl
Kötü bişey değil sadece kendine olan saygını kaybedersin zamanla ve mutsuzlaşırsın diye dedim elbette eğlenmek sevgi aşk her insanın ihtiyacı ama bunları daha içten samimi yaşamak doğal olması makbuldür yoksa keyif verici madde gibi olur yani anlık mutluluklar sonrası vicdan azapları yaşanır
Seni iffetsiz terbiyesiz bir de elini tutsaydin bari.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
+1 yıliyi bir kızsın.
sanal dünyada ki sen ile gerçek hayattaki varlığın birbirinden farklı sadece.
bunu sorguluyor olman bile ne kadar iyi bir aile eğitimi aldığının kanıtı.01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
seks tarzı konuşmalar kaşarlığın ilk adımı diyebiliriz bence namuslu biriysen öyle kal. illaki sevgilin olmasını gerektiriyorsa aklı fikri sekste olmayan bir çok delikanlı adam var. yazık etme kendine.
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle konusmadım ki onlar konusunca engelledim
+1 yılsanirim asosyalsin sevenin pek yok sanaldan cinsel durtulerini tatmin ediyorsun teamullerime aykiri islam ahlakina aykiri bir davranis. Ama kotu oldugun anlamina da gelmez heralde bilmiyorum
00 YorumlaO işi üstü kapalıda yapsan üstü açık olarakta yapsan hatta yazışarakta yapsan kameradada yapsan aynısın.
Umarım açıklayıcı olmuştur.19 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama
Soran+1 yılBen oyle bir is yapmadım sordular cevap verdim sapık konusunca engelledim anladın mı?
Soran+1 yılSen cok anladın
Soran+1 yılofff bir git isine
Soran+1 yılsen bakarsın anca defol
+1 yılAnladığım kadarıyla sevgilin olmadığı için arzuların ağır basmaya Başlamış artık.. Hata yapmışsın sadece arzularını kontrol etmen anlamında bir Tecrübe oldu sana..
04 Yorumla
Soran+1 yılya oylesine konuscaktım sapıklasınca engelledim zaten
- +1 yıl
Herşey tamamda Göğüs bedenini neden söylüyosun adam resmen yokluyo seni.. İyi olmuş engellediğin sanalda herkese güven olmaz..
Soran+1 yılBu sitede gordum boyle sapıkları zaten soyledim iste ne bilim burada herkes soyluyo ama
- +1 yıl
Söyleyen gizliden söylüyodur.. Boşver sen herkesi onlar muhabbet olsun diye söyleyen yırtık kızlar :)
valla bende bir keresine erkek profiliyle kızın birini düşürmüştüm çok güzel oluyor ya :)
gögüs de bir şey mi kızın boyutlarına kadar öttürdüm robotunu bile çıkaracaktım nerdeyse :)01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
+1 yılsen kimsenin lafına bakma millet neler neler yapıyo belki sana göre yanlıştır rahatsız olmuşsundur kendinden ama insanoğluyuz sen kimseye aldırma yanlış bişey yapmıyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Bad girl olmaya adaysın ama sakın tekrarlama şirinleri gör
10 Yorumla
+1 yılYakismamis sana bir daha yapma kasarlar oyle yapar. sen hep temizkal erkekler senin gibi kizlar icin evlilik hayallri kurar ve asik olurlar bir daha yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmicam zaten
hayır hatalar yapan bir kız oldun ve kötü olmak için start verdin
00 YorumlaSanal seks yapmisin resmen boylemi namuslusun ruhunda var senin
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır oyle bir sey yapmadım sadece sorularına cevap verdim sapın konusunca engelledim
Soran+1 yılsapık konusunca
Soran+1 yılBu sitede mesaj attılar ben de cevap verdim iki kisiye konusma amaclı sapık konusunca engelledim bu kadar
Soran+1 yıloyle ama oldu iste hic konusmadıgım icin erkeklerle merak yani
Soran+1 yılYani hic sevgilim olmamasının falan bir anlamı yok bedeni soyledim diye namus gitti yanii
- +1 yıl
herşey böyle başlar emin ol kızlar seks muhabbetiyle başlar kızlık gidince aglarlar sana burada ne söylesek boş eger düzgün biri olsan mesaja cevap vermezdin yalanmı? bana mesaj atan kızlara cevap vermıyorum ben coguna bakirmisin bisi yaptınmı sacma sorular soruyorlar sen neden cevap verıyorsun bana onu söyle bukadar namusluysan namus gitti demedım
+1 yılEğer uslu bir çocuk olursan bundan sonra şirinleri görebilirsin bence
21 Yorumla
Soran+1 yılOff dalga gecmeyin
Bununlamı kötü olacaksın millet herkesin altına yatıyor bunlar içgüdüsel kesinlikle kendinde suç arama :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
sanal ortamda konuştuğun şeyler de sanaldır. gerçekte kötü olduğunu göstermez. ama sanalda baya yaramazmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYaramazlık falan yapmadım emin ol
Göğüs bedenini görmediğin biri bilse ne olacak bilmese ne olacak. Hatta ben bile tahmin edebiliyorum, 80
02 Yorumla
Soran+1 yılOf hayır
+1 yıl:D kusura bakma hiç bir kız söylememeli ya el tutma felan neysede bedenini söylemek niyet belli burada
03 Yorumla
Soran+1 yılNoluyo ya mesela -atıyorum- 90 beden dedim nolacak bundan buyutmeyin artık
- +1 yıl
yavrucum erkek boşa sormaz onu ilerler bu muhabbet daha ya vercen ya gitcen durumuna gelir . Nolcak molcak yok bunda evlenince kocana anlatabilicekmisin bunları
Soran+1 yılYa naptım sanki millet neler yapıyor bu mu suc oldu saka gibi
+1 yılnefsıne yenılmısın ama bundan sonra o tarz seyler yapma ona bkrsn bnde 18 yasnda bır erkegım ve hıc sevgılıö olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sapık bir sey soylemedim zaten bilmem oyle seyler sadece konustum yani
- +1 yıl
sen kotu bır kız degılsın kotu bırı olsaydın bu soruyu sorma geregı bulmazdın
+1 yılsen yine kimseyle konuşma erkek eline dokunma hatan varsa Allahtan affını dile bize yargılamak düşmez...
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Göğüs bedenini göstermenden çok onu merak eden psikopatlar dikaktimi çekti. :D vay anasını, biz direk konuya dalarız adam ince eleyip sık dokumuş. :D alıştıra alıştıra.
02 Yorumla
Soran+1 yılne konusu ben sarısınım zaten
Harbi malsin kötü oldunu hissediyorsan o zaman kötüsündür bubkadar basit
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. tut elimden kardeşim sana 80 günde devr-i 'KOLPA' alemi göstereceğim. Artık devir böyle.
00 YorumlaSaf niyetinden soyledin ama bunlari soyledikten sonra eline ne gecti sadece kendini rezil ettin ailenin serefini alt ust ettin gelmeyin bayanlar boyle oyuna ben boyle dusunuyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılailemin serefine nolmus ya sacmalama
Soran+1 yıloramı buramı anlatmadım ya of her neyse
Soran+1 yılonemli degil yapmıcam bir daha asla
+1 yılicindeki abazaligi boyle atmaya calisiyosun ama yapma dogru degil
06 Yorumla
Soran+1 yılne yapim peki
- +1 yıl
sevdigin birisi varsa git acil , internet iliskileri gizli bile olsa sagliksiz sonu kotu biten seylerdir ilerde basina is acar
Soran+1 yıliliski degil sadece soylediklerimi yaptım sorulara cevap verdim sapıklasınca engelledim
- +1 yıl
gercek hayata uyum saglayamazssin sonra ben soliyim
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
off illa uzun uzun yazdirican :D oyle diyosam oyle uzatma he de kapat konuyu normal hayatinda geri don
22 yasındaki bir kızın sorabilceği bir sorumu bu bilemedimm :D doğru bişey değil ama çevredeki diğer kızlara bakarsak senin ki daha masumca :D
00 Yorumlaüstünde ne olduğunu söylemekle noluyo onu anlamadım?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamıyorum niye soruyolar ki sapıklık iste
+1 yılKomiksin gerçekten ama bir o kadar da saf kendimi gördüm sende :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yok ama olsun isterken hata yapma ihtimalini arttırıyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu siteye girmem hataydı belki
- +1 yıl
Belkide, fakat bu yazdıklarını kendi bilgilerini tüm açıklığı ile paylaştığın bir sosyal medya sitesinde yapsaydın daha fazla pişman olurdun, çünkü tanınırdın.
Soran+1 yılevet
Fake Avcısı Seher geldi Açılın...
Yok edecem sizi yokkkkkk D:DDD21 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen
Ulan sevgili olmamış kızlar daha tehlikeli sanırım azgınlık dorukta artık
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılGörünen o ki bedenin değilde ruhun kötü yola düşmeye başlamış :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaaaaaa
Kötülük göreceli bir kavramdır , ama ilgisi yok o kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani degil miyim
+1 yıl10 kişiyle oturduk 6 saat seviştik desende sna kötü demem. sadece egonu tatmin etmişsin büyütme bu kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Evet kotusun :S neden soyluyosun cok sacma ya yabancilara bunlari diyen neler yapar :/ neyse kinamicam
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaparmıs cok sukur yapmadım yapmam
Soran+1 yılaman burdaki konuları biliyoruz hicbi sey yok gogus bedeninde sen naparsan yap umrumda degil
- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılbir daha yapma sohbet etmissen seviyesi yeterli seviyeyi dusurme onu sormussa derdi bellidir masum kal ve masumiyetinle oynatma
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Üfff yemin ederim o kadar etkilendim ki duygularım pantolondan aktı giti :Pd 90 beden de lütfen :ds
ulan trolmüsünüz bu nasıl sorular01 Yorumla
Soran+1 yılgercek ya yemin ederim
- Devamını Gör (207)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler