Arkadaş düzgün yol bulun, olmadı benim yolumdan gelin. 😌😏
2 ay
Akılsız oldukları için olabilir mi 😀
Yok yok bu cvp basit kalır insan kusurlu bir canlıdır hata yapmaya müsait duyguları benliğini ele geçirir o zayıf düşmüş kişiliği toplum baskısı sosyal çevre ve ekonomik sıkıntılar yüzünden beyni olması gerektiği gibi çalışmaz bir hata başka bir hatayı tetikler ve bu kendi kendini yok edene kadar kanserli bir hücre gibi çoğalır ve hayatı kimsenin umurunda bile olmadan son bulur.
Akıl mı doğru yapılanlar mı yanlış mı?
Yanlıştan doğruyu çıkartmakla hayallerine ulaşacaklarına inandırıldı.
(Düşünmek unutturuldu , sorgulamak basitlik oldu, empati kuran küçümsendi , hakaret edene özgüvenli insan dendi , daha ne göreceğiz acaba.)
Aynı şeye yıllarca ağlamaktan sıkılmayanlar , bunu doğru kabul ediyorsa devam edebilir.
Anneler doğru şekilde erkek çocuk yetiştirmek deme kolay.
Peki kötü insanları seçenler , tercih edenler hangi dünyada yaşıyor.
İnsanoğlu iyi ile kötü arasındaki farkı gözleri kapalı göreceğine kendini inandırıyorsa eğer bir suç varsa sadece bir tarafta olmadığını kabul etmek için daha ne olmasını bekliyorlar.
Aşk aşk aşk diye tutturmuş giden insanoğlu bu kadar yüzünün gülmemesinin ne olduğunu idrak edemedi.
Sadece sevilerek mutlu olacağına inanlar , sevenin de insan olma ihtimalini ve onunda sevilmek isteyeceğini aklının ucuna bile getiremedi.
Erkek erkek erkek diye diye adam olmanın ne olduğunu literatürden sildi.
Nefes almadan yaşamak , düşünmeden hareket etmeyi , karşılığını ödemeden her istediğini alabileceğine kendini inandırdı.
Sonrada sanki kendi yapmamış gibi suçu cinsiyet fark etmeksizin başkasına yapıştırdı.
Gerçekten En çok istediğim şey yanılmak.
Ama okunsa bile değişen bir şeyin olma ihtimal seviyesinde olduğunu düşünemiyorum.
Soru için teşekkür ederim.🤌🏻
Çünkü duyguların ve dürtülerin var insansın iraden ve farkındalığının seviyesi kadar aklın yolu bir olur bunlar güçsüzse duyguların ve dürtülerinin kölesi olursun
İnsanlar bu konuda kendilerini olduklarından ayrıcalıklı bir durumda görme eğilimindeler. O yapamadıysa onun başarısızlığıdır. Ya da o öyle sonuç aldıysa şu yüzden bu yüzdendir ben yaparsam şöyle iyi böyle iyi olur ben beceririm gibisinden düşünüyor. Halbuki bazı şeyler herkes için geçerli ve istisnası yok veya yok denecek kadar az.
Aklın yolu bir ama herkesin aklı, deneyimi, önceliği farklı 😌 Aynı yoldan geçen bile başka şey görüyor. Sen kendi yoluna güven, iyi düşün, sonuçlarına da razı olursun. Ama “benim yolum en doğrusu” demeye başlayınca egolar çarpışıyor, işler sarpa sarıyor 😏 Sen rehber ol, dayatan değil, o zaman gerçekten fark yaratırsın ✨
Cevap
34Cevap
Duygular da var çünkü aklı bloke edip bizi Pok yoluna sürüklüyor
😂😂 evet
Çünkü herkes, kendi doğrularının yanlış olabileceğinin farkında değil ve insanlar hata yaparak yanlışlarını da doğrularını da öğreniyor. ✨
Sadece akıl olmuyor duygular işin içine girince 😄
çünkü doğruyu bilmiyorlar.
Çünkü yanlış yapmak insana özgü bir durum doğanın kanunu gibi bir şey gaga
😀 gadası
Herkes her seyin farkinda kimse traş yapmasin
Bilerek yanlış yolu seciyorlar ve yanlış yolun doğru yol olduguna inandirmaya calisip kendilerini kandiriyorlar çünkü doğru yol ağır
Hirsiz olan birisi ben hirsiz degilim ihtiyacim var ondan aldim benim hakkim bu diyor
Yoksa acik acik ben ooo çocuğu bir hirsizim diyeni gormedim ayni mantik
Herkes farklı düşündüğü için olabilir mi Ne kadar saçma soru
Cevap verme hakkım var Neden cevap vermeden geçeyim ki düşüncemi söyledim ben de niye takılıyorsun sen düşünceni söylemişsin Ben de düşüncelerimi söyledim bitti
Ya Tabii ki çok daha saçma sorular var da hani bu şey gibi bir soru. Ya bu sorunun cevabı çok basit Anladın mı yani Herkes farklı düşünüyorum herkes kelimelere bile farklı anlamlar yapılıyor demek istediğim şey o Mesela sana göre aşk bambaşka şey ederim İbrahim aşkı bambaşka tanımıyorum her kelimeyi farklı tanımlayabiliriz Yani bu sorunun cevabı çok basit olduğu için bu şekilde söyledim
Sıkıntı yok işte insan istediği her şeyi sorabilir bazıları da istediği her cevabı verebilir Bu böyle yani kimse kimseye takılmamalı
Doğru kişiden kişiye değişir tek bir doğru yoktur sadece gerçek tekdir. Bu yüzden aklın yolu bir değil
Aklın yolu bir değil. gıvrımlı gıvrımlı bi sürü yolu var yav
klin yolu bir degil. herkesin ahlak anlayisi farkli
Aklın yolu bir diye herkes aklın doğru gösterdiğini yapmak zorunda olmadığından muhtemel
Çünkü herkes nefsine ve aklına eseni doğru kabul edip yaptığı için.
Aklın yolu bir sözü yanlış birçok farklı doğru da pek tabii mümkündür
Aklın yolu bir değilkine kıvrımlı kıvrımlı beyin nasıl tek yola sahip olsun yav
Akıllı değilde daha zeki olmak isterdim aklımı çok az yorarak çoğu problemi çözmek daha efsane olurdu
her kesin aklı kafasında deyil. çoğu erkeyinki hayalarında
Herkesin kendi yolu doğru ortak noktada buluşamıyoruz
Zeki insanlar hatalarından daha da zeki olanlar başlarının hatalarından ders alırmış demek ki çok fazla ultra zekaya sahip insan sayısı az.
Sen baştan aşağı yanlışsın
Akılsız oldukları için 😃
Delinin biri kuyuya taş atarsa sıkıntı olur ama.
Yok senin yolunu bilmioz
Hata bizlere özel
Kim dedi herkes akıllı diye?
Çünkü herkesin aklı farklı şekilde çalışıyor
Aklın yolu bir akılsızlığın değil.
Sürü psikolojisi.
O aklı nasıl çalıştırdığınla alakalı
Aklın farkında olan az insan var
Herkes aklını kullanamıyo maalesef 🙂
Aklin yolu bir de her aklin yolu bir degil ki
Öyleyse çoğunluk o kadar akıllı değil
Senın yolun Nasılmıs
Komik mi
Bence uyu
S4b4p
Sevgilin mi yani mk deha kac uasindaain
Hee mk kafam bi milyon
Sana etmefim ki
Kac yasindaskn sen
Merak can sikintisi
tamam uyu hadi
Herkes o yolu kullanmadığı için
Guzel soru herkesin akli kendine göre
Cahillik
Benim için drğil
ben yapmıyorum
Nefs var 😂
Herkeste akıl yok işte
Yol yol değil de manzarası güzel
Bilmiyorum ki
Herkesin yanlış yaptıgi nereden ćıktı?
@As_liiiii Ben öyle göremiyorum. Biraz geniş açıdan bakmak sanki daha doğru olur gibi...
@As_liiiii Belki öyle, belki değil. Kim bilir. Bakış açısı...
Senin yolun nee
Doğru yol.
Bilinmez ki
O zaman kendi doğrunuz ile devam edin.
Senin olmadığın bir doğru
Biliyorum bence de imkansız 🥹😅
Sence imkansız olan ne
Benim olduğum her yer doğrudur.
Aslı bilinmezleri yaşamıyor muyuz
Neden gizli yazıyorsun
Açık yazsam ne olacak ki
Nasıl rahat edersen. Bilinmezler üzerine yaşıyoruz evet.
Yani yaşın küçük sohbet edelim dersen de o nedenle gizli yazdım
hatasız kul olmaz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?