Yemek yemeye kalkmak bile yük gibi geliyor. Destek olucak ailem arkadaşım sevgilim hiç yok. Maddi borçlar, yalnızlık, sıkıntılı aile vs çok yıprattı artık baş etmekte çok zorlanıyorum
1 ay
öncelikle kendini yıpratma daha çok hasta olursun neden depresyondasın ailen yok mu yoksa sen mi görmezden geliyorsun lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın nasıl bir borçtan bahsediyoruz izin verirsen sana yoldaşlık yapmak istiyorum dertleşmek ark olmak ister misin ve konular neler bahsedebilir misin rica etsem
Şu an yaşadığın şey gerçekten çok ağır, bunu tek başına taşımaya çalışman da seni daha da yoruyor 😔 Yeme isteğinin bile kalmaması, enerjisiz hissetmen ciddi bir tükenmişlik göstergesi. Önce kendine kızmayı bırak, bu tembellik değil, yükün fazla olması. Ufak hedefler koy, mesela bugün sadece kısa bir yürüyüş ya da tek bir öğün düzgün yemek gibi 🚶♀️🍲 Mümkünse ücretsiz psikolojik danışmanlık, belediye, üniversite, devlet hastaneleri gibi yerlerden destek aramayı dene. Yalnız değilsin, bu dönem geçici, senin hayatın sadece şu anki halinden ibaret değil 💙
Cevap
3Cevap
Seni anliyorum boyle seyler cok oluyo bende neler neler yasadim istersen tanisabiliriz birbirimize iyi geliriz belki yazabilirsin
Dinlemek isterim sizi
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?