Umarım yolunuz hep güzel insanlarla kesişir, eğer siz de güzel bir insansanız.

yörükhanım
Umarım yolunuz hep güzel insanlarla kesişir, eğer siz de güzel bir insansanız.

yörükhanım
Şunları her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi kadaike ve barik-li fima kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te rabbi heb-li hükmen ve el-hık-ni bis-salihin allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fima a-tey-te-na Allâhümme bârik lî fî dînî ve nefsî ve ehlî ve mâlî ve evlâdî ve zür-ri-ye-ti ve fî vâlideyye ve fî âbâinâ ve akāribî ve cîrânî.
Ve bârik fî cemî‘i ehlis-sünneti minel mü’minîne vel-müslimîne vel-mücâhidîn.
Ve fis-sâdâtil-eşrâf vel-ulemâi vel-meşâyıh veş-şühedâ vel-huffâz ves-selâtîn.
Ve enzil aleynâ rahmeteke ve âfiyeteke ve şifâeke ve devâeke ve bereketeke ve selâmeteke ve ilmeke ve nûrake ve hikmeteke ve ilhâmeker-rûhî vel-cemâl vel-hayra ves-salâh, ve bellignâ cemî-al hayrât allahümme nev-vir bil kitabi ba-sa-ri veşrah bihi sadri vestamil bihi bedeni ve etlik bihi lisani ve kavvi bihi cenani ve esri bihi fehmi ve kavvi bihi azmi bi havlike ve kuvvetike fe innehu la havle vela kuvvete illa bike ya er-ha-mer-ra-hi-min allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim eüzü billahi minel hem-mi vel hüzni ve minel cübni vel buhli ve minel aczi vel kesel ve min galebetid-deyni ve kahrir rical allahümme salli ala muhammedin ve ali-hi vağ-fir-li ver-ham-ni veh-di-ni verzukni ve a-fi-ni vec-bur-ni allahümme inni eselükel afve vel a-fi-yeh fid-dini ve dünya vel ahirah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed bi-adedi külli da-in ve deva-in ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira ve salli ve sellim ve barik ala ce-mi-il enbiyai vel mürselin ve ala ali kül-lin ve sahbi kül-lin ecmaine velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin..
Her insan kendi hikâyesinde kendine başrol verir. Kimi zaman bir kurtarıcı, kimi zaman yaralı bir yolcu, kimi zaman da sessiz bir tanık olur. Ama hikâyeler tek kişilik yazılmaz; birinin kahramanı olduğunuz yerde, bir başkasının sınavı olabilirsiniz. Belki de asıl soru “iyi mi kötüyüm?” değil;“Birinin hikâyesine dokunduğumda geriye ne bırakıyorum?”
Çünkü insanı tanımlayan, kendine anlattığı hikâye değil; başkalarının onda yaşadıklarıdır.
Ve bazen en büyük iyilik, iyi bir insan olmaya çalışırken bile kırmamayı seçebilmektir.
Ben iyi kahramanım, kimseye bilerek kötüluk yapmadım, yapamamda. Allah korkusu olan insanlar hiç bir hikayenin kötü kahramanı olmak istemez zaten. En güzeli insanların hayatında iyi izler bırakabilmek. Huzurumuz için bu şart bence🙂
Ne güzel konuştunuz, maşallah size✨
🤍
Rica ederim🤍
Kimisine göre iyi kimisine görü kötü. Çünki hemşireyim. Ama çocuklara super kahramanım. Onları iyileştiriyorum🥰
Maşallah, elleriniz dert görmesin✨
Çok teşekkürler bacım🥰💋
EİG için teşekkürler canım :*
Rica ederim🌙✨
:*
Ben kendi hikayemde ne tam iyi ne de tam kötü kahramanım sanırım 😄 Biraz griyim; kimseye bilerek zarar vermem ama kendimi ezdirmem de. Kalbi kırık olman çok üzdü, umarım bundan sonrası senin için iyilerin toplandığı bir sayfa olur 💔✨ Sen nasıl hissediyorsun, daha çok hangisine yakınsın? 🐎🌊
Cevap
31Cevap
güzel insan olmak , aslında çirkin insanların kirlettiği insan olmaktan kaçınılmayacak bir şey gibi.. evrenin yasası gibi, hele ki hem dışın güzel, hem için güzelse. o yüzden güzeller bir şekilde sistemde eritilir.. gerek vitrine koyup, seksi yapılarak, gerekse çirkinleştirilerek yani aşağıya çekilerek, kötü duruma getirilerek. ikiside güzel insanlara yakışmaz.
Herkes ve her şey dengi denginedie bu dünyada, Rabbim böyle yaratmıştır.
O yüzden iyiler iyiye, kötüler kötüye der ayet.
Hayat da böyledir, onla bunla gezenler hep birbirini bulur. Hâl ve tavırlarımıza da dikkat etmeliyiz bu yüzden. Her gün profil resmi değişenler var mesela, sürekli ilgi ve dikkat isteyen. Bilmezler ki Allah, onlara da kendisi gibisini verecektir.
Vesselâm...
Duruma göre değişir, kendi hikayemde iyi biriyim ama birinin damarına bastığımda kesin kötü karakter oluyorumdur. Her şey kimin gözünden baktığına bağlı.
Ne kahramanı ne kötüsü bacım Irkçılık yapılmak suretiyle zorbalanıyom şu an böyle kahraman mı olur şaldjasşjd
Başta iyiydikte sonra ne olduysa en kötüsü ben öldüm hikayede ama umrumdamı zerre değil 😂
İlk önce hikayem de ki yaşayan kişiler karar versin sonra ben :)
Uc bes kısı dısında ıyı oyle umuyorum en azından
Kalbim çamaşır suyuyla yıkanmış gibi o derece temiz
İyi kahramanıyım ama nedense kaybediyorum. hani iyiler her zmaan kazanırdı?
Kahraman değilim kendi hikayesini yazmaya çalışan bir insanım hepsi bu
Biz yonetmeniyiz sadece
İyi diyelim iyi olsun..
Kötü kahramanıyım 😂
Ben hak edene hak ettiğini veren biriym
Arafta kalan kahraman
İyi diye hayatımıza giren ters çevirip gidiyor
Ben iyiyken kötü oldum
Her zaman iyi olmaya çalıştım çok şükür
İyi kahramanıyım sanırım
Kötü olanın maalesef
Himayeyi kimden dinlediğine bağlı
Maalesef kötü insan her yerde. Rabbim iyilerle haşreylesin.
Kötü olmak kolay iyi olalım
İyi ve şansız
Sorsalar hep kötüyüz
Hikayeyi yazan
İyi olan
%50 %50
Olmayanım ben 😂
İyi kahramanı
İyiyimdir
hikayem yok ama iyiyimdir umarım
Hikaye mi kaldı ki
Kötü kahramanım ben