#heartoffire

Kahraman kendimi hep Batman in yerine koyuyorum çok iyi adam hem zengin hem zeki hemde güçlü asla pes etmeyen biri Bruce Wayne

Bir de kötü karakter olarak çizgi dizilerden ninja kaplumbağalar daki Sheredder ı çok seviyorum ninja ordusu ile iyilik yapsa şehir de daha iyi bir şey olabilirdi
Ben daim kötü karakterlere dikkat etmişimdir, dizi veya film üzerine. Kendime uygun karakter olarak Negan'ı seçmişimdir her zaman. Kahrolalası Rick. DkkfKötü karakter olarak noktamı koydum.
Ne kahraman oldum nede kötü karekter. Ben hep perdenin arkasında uzaktan izleyendim. Kahramanın aslında kahraman olmadığını kötünün aslında kötü olmadığını bilerek izledim sahneyi
Benden olsa olsa Şahika olur jajs
https://64.media.tumblr.com/372b4f3318fe86869f335d22771d9400/d66b8b072bae5ea9-9d/s400x600/fbe60fdc32407b2f08dd3db6054b833e0189b11a.gifv
Ricalar.. 🖤
Cevap
47Cevap
Kendi dışında herkese bir iyiliği dokunmuş bir peri olabilirim.🧚♀️
Konuk oyuncu olur. Yetkim çok olmasa da etkim vardır.
Benden kahraman güzel olur.:))
Kötülerin korkulu rüyası iyilerin dostu :D :D ahahah
Selam gadası 🙃
Benden iyi kalpli bir melek olur
Joker <3 villain
Wolverine gibi anti-hero olur.
Benim adalet anlayışımla batılılara filmlerle empoze edilen adalet anlayışı çok farklı.
Kötülerle savaşan kahramanlar bir sürü ayakçıyı öldürür ya da sakat bırakır ama kötülerin liderine sıra gelince öldürmez hapsetmeye çalışır. Sonra o öldürmediği kişi elinden kaçıp onlarca masumu öldürür.
Kalbim iyiliğin ışığı ile aydınlanmak istese de aklım artık kötü olmak istiyor.
Bu arada şarkı güzelmiş 👍
Aynen Royal Deluxe başarılı ya bu konuda..
Not aldım bu ismi.
Oh the larceny-another level dinlemeni tavsiye ederim bu tarz parçaları beğeniyorsan..
Bakarım uygun bir zamanda. Sağ ol.🙏
Ne demek 😊🤘
Aslında iyi kahramanımdrır herkes öyle der kötü birini görsem yardım ederim herkese elimden geldikçe yardım ederim ama gün geliyor ki bazen nefretim 🙄🙄🙄🙄🙄
Ne olur bilmem ama kötü karakter olmaz Kızlar Bir Adım Ön
Benden kötü karakter olur bak böyle hdhd

Hiç iyi kahraman olmadım. Hızlı yaşadım bu hayatta joker gibi gezdiğimiz oldu. Son 4 5 senede bıraktık. Şimdi en fazla batman olurum. Karanlıklar içinde belirsizlik.
Harika bir kötü kahraman olabilirim. Canım isterse sadece kahraman da olabilirim. Tamamen o an neyi istediğime bağlı.
Anti-Kahraman olur.
Benden testere filminde tadında bir katil olurdu. Bu adam katil ammaaaa nedenleri haklı dersiniz yani 😅😅
Dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü adama karşı duran kahraman olurdum
Bugüne kadar hep kötü karekteri oynadım bilmeden, bundan sonra iyi karekter oynamaya çalışıyorum.
kahraman dicem ama çok yetenekli miyim bilemem o yüzden yan karakter falan varsa o olur :D
Kahramanlıklar para etmiyor., ben kötü karakter olayım
kahraman olurdum çünkü iyi bir kalbe sahip oldugumu düşünüyorum
Sanırım kahraman yönü ağır basan hafif anti kahraman tarzı bir şey olurdu, yani Green Arrow tarzı.
Vigilante katagorisinde olurdum kısaca :D
İyileri Allah koruyor kötülere bir şey olmuyor ben ortada olanınım
Joker hayatın sillesini yemiş gönüllerimizin kahramanı nede olsa gülmeyi biliyor
Vallahi kötü karakterlere bazen saplanrrılıyım ama ben iyi olurdum sanırım
Kötü karakter yakışır bana
İyi insanım yanlış anlamayın
Bu sorunun cevabını yazgımız söylesin.
Kaybeden kötü karakter olur
kötü karakteri iyi canlandırırım
Sanırım ikiside değil
Kahraman olur
Hero özelliklerim olduğunu söyler tanıdıklarım.
Çok güzel dolandırıcı olur valla
Kötü karakter olsa süper olur
Joker tarzı bir badgirl
İkisi de olur valla duruma göre 😎
Normal de kahramanım ama yatakta kötü karakterim.
Bırakın bu Hollywood üm kahramanlarını kötü karakterleini Allah'a şükür geçmişimizi bakınca bir sürü kahramanımız var
benden kötü karekter olur :D
O değil de İbni Arabi rolü bana verilmeliydi
Kötü karekter😈
Anti hero
Sauron 👁
Tabi ki kahraman djjd
Kahraman
Kötü karakter
bad-man olurum ben.. kötü
Kahraman
Bu olur 😈
Kahramanın kız kardeşi ldpxşsşzpz