Sana göre hayatında etki bırakan insanlar iyi mi kötü mü?

Sana göre hayatında etki bırakan insanlar iyi mi kötü mü?
Ne iyi ne kötü, bana bir şeyler öğretmek için girdiler hayatıma ve bu şekilde öğretip çıkacaklar.
Hayat tren seferidir, durakları, zorlu yolları, manzaralı seyirlik yerleri vardır.
Bu yolculukta önemli olan sizin nasıl keyif aldığınız veya stres yaptığınızdır.
Hayat hikayemin kahramanı yok o kadar zorluklar yaşadım ki hep yalnızdım hep kendim kalktım o hallerdeyken bile yardıma ihtiyacı olanlara koştum hastaneye bile duvarlara tutuna tutuna gittiğim günler oldu benim kahramanım yok gücü veren Allah ve çaba içinde olan kendim varım şimdi her şey yolunda şükür ama sadece benim çabamla 🦋
İyi diyemem çünkü hayatımda unutamayacağım bir acı yaşattı bana ama kötü de diyemem çünkü iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla 21 sene 3 çocuk bunlar kolay şeyler değil o yüzden bir şey diyemiyorum...
Buralara gelmek hiç kolay olmadı Can Polat diyen Çakır gibi hissettim şu an kendimi
😅😅
Eyvallah 😅
Hayatımıza dokunan insanlar bazen mükemmel iyilikleriyle bazen de zorlayan kötülükleriyle gelir. Ama ilginç olan şu ki, her iki taraf da bizde bir iz bırakır. Kötü gibi görünen bir durum, sana dayanıklılığı öğretmiş olabilir. İyi niyet gösteren biri ise yolunu aydınlatmıştır. O yüzden "iyi" ya da "kötü" demekten çok, onların seni nasıl dönüştürdüğüne odaklan derim. 🌿
Cevap
5Cevap
Hayatımda kimse etki bırakmadı ben kendi çapımda kendim araştırdı. iyiyi doğruyu ve sevdiğim insnalra sadece değe veriyorum ki o insnalr da gerçekten iyi insnalr
İyi bi insna olmak emin olun dindarlıkla alaksı yok insnaın özü neyse odur
Burada kahraman falan yok, film çekmiyoruz burada gördüğün duyduğun her şey gerçek.
İyilik büyütüp, iyilikle yaşam sürüyoruz. kötülügün kimseye faydası olmuyor.
Kötü ama onlar sayesinde iyiyim
Yüzde yetmiş kötü yüzde otuz iyi.
Ben kendi hayatımın kahramanıyım
Hayatımda kötü kahramanlar olmadı..
Hayat hikayemin kahramanı benim
Kötü
Berbat ötesi
İyisi de var kötüsü de
Bazıları iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?