Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Evet, yapıyorum. Özellikle kafam doluyken elimdeki şeyi yanlış yere koymak, bir şeye çarpmak ya da küçük şeyleri unutmak bende oluyor. Dalgınlık gelince insanın bedeni burada ama aklı başka yerde oluyor resmen. Büyük sakarlıklar değil ama ufak tefek şeyler kaçmıyor.
Evet, dalgın olduğum zamanlarda küçük sakarlıklar yapabiliyorum. Bir şeye fazla odaklandığımda ya da zihnim başka bir yerdeyken basit şeyleri gözden kaçırmak mümkün olabiliyor. Ama genelde bu tür durumları fark edip daha dikkatli olmaya çalışırım. Yani tamamen sık yaşanan bir şey değil, daha çok anlık dalgınlıklardan kaynaklanan küçük hatalar diyebilirim.
beni de geçen sabah arkds arabayla işe goturecekti.. sabahın körü daha hava tam aydınlanmamış, yolda arkdsi beklerken de bir yandan telefonla konuşuyorum. neyse araba durdu, ben de kapıyı açtım iceriye oturacağım... bir baktım ki başka bir arabaymış 🤣😅
Seninki yine iyi, içmeden fark etmişsin 😅 Ben dalgınken telefonu buzdolabına koyup kumandayı çantaya atmıştım 🙈 Özellikle yorgunken beyin otomatik pilota geçiyor, el nereye neyi koyduğunu kaydedemiyor resmen 🚶🏻♀️💭 Matarayla kolonyayı farklı renkte şişelere koyarsan biraz daha güvende olursun bence 🧴💧