Kişilik & Karakter Arabuluculuk yapar mısınız? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Küsleri barıştırmak gibi Arabuluculuk yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorunlarını kendileri çözebilirler, üzerime vazife değil. Yapmam. 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Konu iyilikse yapılır 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Arabuluculuk mu çöpçatanlık mı? 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Arabuluculuk Yorumla Culdesac +1 yıl Kişilere ve konuya bağlı Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Ben yapmam 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Bir kaç defa yaptım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yapmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır yapmam
Sorunlarını kendileri çözebilirler, üzerime vazife değil. Yapmam.
Konu iyilikse yapılır
İkisindende eminsem evet
Arabuluculuk mu çöpçatanlık mı?
Arabuluculuk
Kişilere ve konuya bağlı
Bir ara baroda çalıştım ama
Ailede çok yaparım 😬
Ben yapmam
Bir kaç defa yaptım
Yaparım
Hayırlı bir iṣ içinse seve seve
Kime niye?