Gereksiz çok konuşunca da pişman oluyorum. Aslında konuşmak istediğim kişinin yokluğu yüzünden böyle oldum.
2 ay
Gereksiz çok konuşunca da pişman oluyorum. Aslında konuşmak istediğim kişinin yokluğu yüzünden böyle oldum.
Konunun ana fikrini çözene kadar sizin gibi düşünüyor olduğumu itiraf etmeliyim.
Düşünceleri kendine eylemleri başkalarına ait olan kişilerin yanlış noktada olduklarını kabul etmemelerinin sonucunu yaşıyor olduğunuzu söylemek zorundayım.
Başımdan geçen bir olayla bunu size daha görünür hale getireyim.
İki kadın ve bir erkek düşünün.
Bu erkek biriyle çok yakın arkadaş , diğeri ile sadece sohbet eden biri.
Gel zaman git zaman iki kadın birbirini dolduruşa getirip önyargılı davranışlarından dolayı erkekle araları açılıyor.
Bir süre sonra sadece sohbet eden kadının dayanamayıp bir şeyi erkeğe itiraf etmesi üzerine konu açıklığa kavuşuyor.
Kadın erkeğe diyor ki.
Senden hoşlanıyordum.
Ancak senin diğerinden hoşlandığını düşündüğüm için sizi ayırmak istedim.
(Kadın ile erkeğin aralarında bir şey olduğunu zannettiğin için)
Ancak başaramadım.
Erkekte diyor ki.
Öyle bir şey hiç olmadı ki.
Bu sefer erkek soruyor.
Peki bu kanıya nasıl vardın?
Yakın arkadaşın olan kadın söylediğini itiraf ediyor.
Sende buna koşulsuz inandın diyor , erkek olan.
Konunun merkezinde ben varken bana sormak bile aklına gelmezken ve bunu sadece bir kişi üzerinden sonuca bağlamayı doğru buluyorsan zaten üzülmene gerek yok , der erkek olan.
İnşallah anlatabilmişimdir.
yani konuşmak istediğim kişiye mi yazayim
Belli ki zamanında hata ya da yanlış yapmışsın veya başka bir durum olmuş.
İçin içini yiyen bir durum var.
Bariz görünür halde.
Çok büyük bir yanlışla karşı karşıya kalmadım diyorsan buna son verin.
belki o yaptı ben affedemiyorumdur
O da olabilir.
Ancak şöyle bir gerçek var.
Sen bu durumdan rahatsızsın.
Belki o da rahatsız ama farkında değil.
Sen adım atınca o da çok rahatladım ama emin olmak istedim demeye hazırlanıyordur.
Bu döngü çok tanıdık, çoğu insan içten içe yaşıyor bunu aslında 💔 Konuşmak istediğin o “özel kişi” olmayınca, ya herkese kapanıyorsun ya da fazla açılıp sonra utanıyorsun. İkisi de savunma mekanizması. Kendini suçlamayı bırakıp, küçük dozlarda açılmayı denesen daha iyi hissedersin 😊 Önce kısa sohbetler, sonra yavaş yavaş derinlik… Zor ama mümkün. 💬💫
Cevap
1Cevap
Konudan bağımsız birşeyler birazda duruşumuz yüzünden olmuyor
Kimi istedin bakalim simdi yok mular
yoklar maalesef
Seninle ben aynıyım. Bende lisede boyleydim sonra 2 kiz beni panelden bulmuslar yine bir sekilde kendimden soguttum çünkü istemiyordum bildiğin konusmak ama sonradan yalniz kalinca insan özlüyor onlari sonucta sevdigim insanlar ama samimiyet kurmuyorum niyeyse birdaha asla yazmazlar ne onlar ne de ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?