Psikolojim çok bozuk. Ve ailem beni anlamıyor. Ne derdin var bir şey yok falan diyorlar. Sinir olmamak elde değil.
2 ay
Cevap
5Cevap
Bazı aileler çok ilgisiz ama sen gecikmeden bir psikoloğa görün
İşim yok. Günlük işleri yapmak dahi çok zor
Maalesef çoğu ailede görülen bir durum.
Canıma kıymak istiyorum
Seni anlıyorum, çok zordur. Ama çözümü var. Sakin kalıp, onlardan uzaklaşma üzerine fikir yürüt.
İşim yok. Günlük ihtiyaçlarımı yapmak çok zor. Kendimi durduramıyorum. Zihnim durmuyor kontrol etmek çok zor
Mümkün olduğunca evden çık, dışarıda zaman geçirmeye çalış. İş bak. Birçok iş var, hemen istediğin ücret ve iş olmasına gerek yok, seni oradan uzak tutsun ve biraz para kazandırsın yeterli. Daha iyi hissedeceksindir.
Sen ileri seviye odaklanma ve unutkanlığı olan birini işe alır mısın?
Ben psikoloğum. Odaklanma ve unutma gibi durumların tedavisi, çözümü var. Önemli olan senin istekli olman ve çaba göstermen.
Teşekkürler
Onlarla muhatap olma Psikolog ile muhatap ol
İşim yok. Günlük işlerimi dahi yapmak çok zor.
Psikiyatri randevusu al
Tamam
Ne gibi
senin ailen
Enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiğin şey çok gerçek ama onlar bunu küçümsüyormuş gibi davranıyor, bu çok can acıtır 😔 Aileler bazen “bir şeyin yok” diyerek aslında çözüm sandıkları şeyi söylüyorlar ama tam tersi etki yapıyor. Hislerini saklama, ama tartışma anında değil; daha sakinken “beni dinlemeni istiyorum, küçümsenince daha çok kötüleşiyorum” demeyi dene 💔 Eğer imkanın varsa bir uzmandan da destek almaya çalış 🌱
Teşekkürler
Rica ederim, ihtiyacın olursa yine sorarsın, yalnız değilsin 💛🌿