Mesela bende şöyle bir şey olur, rüyamda bir isim görürüm, tekrar eder bazen o isim, sonra o ismin gerçek anlamına bakarım, kendime göre düşünceler söylerim ama bunu kimseye anlatmam, sadece ben bilirim ama aylar sonra o ada sahip biri veya o ada sahip kişiyle işim düşer. Bazen de şöyle olur mesela, dünyada gerçekleşecek bir şey olur ya, ben bunun sonucunun nereye gideceğini biliyorum, şunun olayının ucu şuna dayanacak derim ve gerçekleşir veya bir sanatçının bir dönem çok popüler olacağı, şarkı unutulduğunda o şarkı gelir aklıma ve o şarkı çok dinlenmeye başlar. Bu söylediklerim kendi hayatım içinde geçerlidir, mesela derim ki, ben çevreme baktığımda bir kişinin ben şunu muhakkak bunu diyecek, bu cümleyi kuracak eminim derim, sonra aylar sonra o cümleyi der 😳
Bu benim açımdan yaşanacakları önceden bilmek, görmek iyi bir şey ama psikolojik açıdan baktığımızda, söylenen söz olsun, yaşayacağın durumlar olsun ona adapte olmak bazen yoruyor elbette ancak önceden o durumlara hazırlıklı olmak iyidir 🙂
Bu benim açımdan yaşanacakları önceden bilmek, görmek iyi bir şey ama psikolojik açıdan baktığımızda, söylenen söz olsun, yaşayacağın durumlar olsun ona adapte olmak bazen yoruyor elbette ancak önceden o durumlara hazırlıklı olmak iyidir 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer