Evet inanıyorum, doğruyu söyleyen var.
İnanmıyorum, İnananlar da inanılacak gibi değiller.
Kutup ayıları çok yalnız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
geleceği tabiki kimse bilemez fakat bugünü ve geçmişi sanki gazete okur gibi okuyabiliyorlar. daha doğrusu sizin daha önce gördüğünüz, duyduğunuz, bildiğiniz ne varsa çok rahat okuyabiliyorlar. tüm marifetleri bu kadar.
size bugünden birkaç örnek verip aklınızı aldıktan sonra gelecekle ilgili ya aklınızdan geçen projelerinizi ya ruh halinizi ya da kendi kafasına göre sallıyorlar. siz de tüm bunları biliyorsa kesin gelecek için de doğruları söylüyor diyorsunuz. artık tuttuğu kadar.
ama yine de böyle bir yeteneğim olsun çok isterdim :)
İnanmakla alakalı tamamen, sen falcının sözüne inanıyorsan kendini de tahminlere inandırıyorsun yanlış olanları hafızan siliyor tutturdukları sende kalanlar oluyor.
aynen. yolunu yaptıktan sonra ben tanrıyım dese ona da inanırsın emin ol.
anneme zamanında derslerimle ilgili salladığım yalanı sanki aramızdaymış gibi kadının yüzüne baka baka anlatmış. tabi yalan olarak değil de doğruymuş gibi. annem, benim yalanımı kafasında doğru kabul ettiği için kadın da gerçek gibi söylemiş. tabi ardından gelecekle de ilgili bir iki palavra sıkmış göndermiş. öyle güzel zihin okuyorlar ki insan ne dese inanıyor bir zaman sonra.
annem eve gelince resmen şok geçirdim. tabi palavram tasdiklenmiş oldu bu vesileyle :) kadıncağız da yazık pasta almış bana :) aferim kızıma diyor.
aslında çok tırsarım böyle şeylerden ama bir ara zihin okumaya fena merak sarmıştım :)
hahah zihin okuma falan mümkün değil mimik okumaya yönel sen :D
insan çok iyi bir yalan söylersen bir zaman sonra kendi uydurduğu yalana bile inanabilir.
denemesi serbest. bul bilindik bir falcı. mümkünse bayan olsun. aklından geçirdiğin sadece senin bildiğin şeyleri anlatsın sana. ücreti dahilinde, suç değil, yaş sınırlaması da yok, bence yapabilirsin. :)
"ben dedim oldu" ile bu işin sırrını, neden bu kadar çok tuttuğunu çözemezsin.
Dediğim gibi mimik okuyorlar.
benide zorla götürdüler çok ünlü falcı diye sehir dışına birde hiç birşey tutturanı görmedim daha bu güne kadar 10 tane sallıyorlar 1 tanesi tutuyor onu bende tuttururum :D
fantastik kısmı yok bana göre :D sen bir falcı ara tutturursa ben öderim tutturmazsa sen öde nasıl fikir :D
Olur nasıl olsa ben para ödemiyeceğim :D
Ama %51 ini bilmeli ona göre :D 2 salladığından biri tutsa olur :D
Şakasına bile fincan çevirmem..
Anlamsız ve boş işler bunlar, geleceği bu kadar görüyorlar ise Gömüleri-hazineleri çıkartıp zengin olsunlar 😂
daha kolay sayısal loto :D
neden 100 liraya milletin ağız kokusunu çekiyorlar :D
Geleceği Allah'tan başka hiç bir varlık göremez, bilemez. Cinler binlerce yıl yaşadıkları için geçmişi bilirler ve insanlara geçmiş hakkında bilgiler verebilirler. Bazı insanlara gelecekten haberler verilmiştir. Bu onlara geleceği görme özelliğini vermez. Falcı, medyum diye geçinen insanlar, cinler vasıtası ile bir takım bilgiler edinirler. Mesela falcıya gidildiğinde daha hiç bir şey söylenmeden senin adın şu, eski sevgilinin adı şu falan diye bahsederler. Bu olaylar insanların cinleri değil, cinlerin insanları esir almasıdır.
Geçmişi ve geleceği diğer insanlardan farklı bir şekilde tamamen görebilenler oldu zaten, nostradamus, baba vanga, edgar cayce vs gibi , evet bizim aklımız bunun nasıl olduğunu algılayamayabilir fakat cidden varlar ve ben de nadiren ufak tefek şeyleri önceden biliyorum içime doğuyor.
Cevap
2Cevap
Fakcilar yalan söylerler. Dilenirler 50 - 100 tl ne koparirim hesabi. Ben bir keresinde kafede birine dedim bende iyi meme fali bakarim güldü dedi sen sapikmisin dedkm hayir sende dilencimisim. Sonra beraber güldük
İnanmıyorum, İnananlar da inanılacak gibi değiller.
geleceği tecrübeleri varsa tahmin ederler o da yüzde yüz tutmaz. yani kimse net kesin konuşamaz. Ancak Allah bilir gaybı.
İnanmam
Video güldürdü
Teşekkürler :)
rica ederiz :)
Süslü cümlelerle insanlari kandırılıyorlar işte
Bende bakıyorum inanıyorumda🤣🤣
Geleceği görmeleri imkansız
ben görüyorum şuanda :P
3 vakte kadar bana mesaj atacaksın :D
sen parayı gönder ben kahve sevmem :D
Beni cafelerde ki 3 kağıtçılara mı benzettin he
benim geleceği görmem için kahve içmene gerek yok başka birşey yapman gerekiyor (yeşil) :D
Yeşil olan şey.. para para dolar yahu :D
hemide 100 dolar üstüne illa birşeyler yiyip içmek istiyorsan ayvayı ye ama hobi olarak ye fal için değil :P
bende dolandıracak başklarını bulurum :/
Kürkçü müsün sen :/
ben tilki değilim ama :D
Eski ama etkili :D
B şıkkı diyorum.
İnanmam
Hepsi sahtekar
B dedim
Hayır inanmam
Inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar