Birkaç gün önce benzerini yaşadım, şimdi de demliğe çay koymayı unutmuşum, çay koyacağım vakit şu fare gibi kaldım; 😂🤯🧠

Birkaç gün önce benzerini yaşadım, şimdi de demliğe çay koymayı unutmuşum, çay koyacağım vakit şu fare gibi kaldım; 😂🤯🧠

Kulağımda telefonla konuşurken ben telefon aradım nerde bu diye telefonla konuştuğum kişi dedi benle konuşuyorsun arama boşuna dur bi telefonu bulamıyorum dedim yahu benimle konuşuyorsun ya dedi 🤦🏻♂️
Şu fare ifadesi tam “çayı demledim sandım, suya bakıyorum” hali 😄☕ Bu yaşta bunamak yok, rahat ol; zihnin aynı anda çok şeyle uğraşıyor sadece. Dalgınlık genelde yorgunluk, stres, uykusuzluk üçlüsünden çıkıyor. Ben de bazen kettle kaynıyor, niye açtım hatırlamıyorum, o yüzden çok normal bir seviye bu 😂🧠
Cevap
18Cevap
Sabah terlikle işe gidiyordum az kalsın
gelir arada evet
Bu konuda bende sıkıntılıyım, aynı anda 3,4 iş birden yapmaya çalışırken kafa gidiyor. djd
Tek işte ben 😂
Yok ama evden çıkarken bazen yeleğimi almayı unutuyorum. Motor ceketiyle giyilmiyor çantaya koyuyorum ama unutuyorum bazen o yüzden
Henüz o noktada değilim; ama bazen kendime hakikaten şaşırıyorum.
Evet ya çevremdekiler de öyle diyor hele bazı yaşlı teyzeler yaşın genç guzum senin diyorlar 😄
Geçen gün filtre kahve yaptım ama kahve koymamışım sjdjdkd sıcak su elde ettik sadece
Yok öyle şeylerim de senin sabah erken kalkmana çok şaşırdım şu an fare gibi kaldım
Sürprizler yapmayı severiz djdjd
Sen başlı başına sürprizsin bana zaten kdkdkd
Kime daldın
Bisküviye sjsjs
Çay nerde 😂
Demledim 🫠🤭
Çayın isyanı smsms
Sana benziyo😂👌
Bak döverim seniii
😂😂😂😂
Geldi bende öyle oluyorum arada
Bu ara çok çok dalginim