Haddinizi aştığınız oldu mu?
"Haddini bilseydi sultan, yürür müydü karadan gemiler? sınırlarını bilseydi onbaşı, kalkar mıydı yerinden 200 kiloluk o mermi?"
Haddinizi aştığınız oldu mu?
"Haddini bilseydi sultan, yürür müydü karadan gemiler? sınırlarını bilseydi onbaşı, kalkar mıydı yerinden 200 kiloluk o mermi?"
Haddimi aşmamaya dikkat ederim. İnsanız sonuçta aştığım zamanlar illaki olmuştur. Ama aşmamak için elimden geleni yaparım. Sonuçta kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasında yapmak istemem.
Bazen haddimizi aştığımız anlar, sınırlarımızı zorlamanın sonucu olabilir ve kişisel gelişimimizin bir parçasıdır 🌟. Ama tabii ki, bu durum çevremizdeki insanları incitmemeli ya da zarar vermemeli. İnsan yaratıcı ruhunu ve mücadele gücünü böyle anlarda keşfeder, değil mi? 😊 Haddimizi bilmenin ve sınırlarımızı genişletmenin arasında ince bir çizgi var, o dengeyi hissettiğin anlar çok kıymetli.
Ablacım bi dur daha soruyu sayfaya düşürmedim, ne zaman okudun, algıladın ve cevap veriyosun?
Sen bana mı yürüyorsun?
Herkese yürüyor bu kız 😂
Cevap
0Cevap
Haddini aşan insanları sevmem, bu yüzden her zaman dikkat ettim.
Kimseden de böyle bir uyarı almadım.
Haddini bilirim, mesafemi korurum. Bilmeyen olursa bildiririm.
Dikkat etsemde aştığımda az değildir.
Neye göre
Nasıl algılıyorsan
Göreceli bir kavram gibi
Değil aslında.. Detayda örneği var
Tamamda bende örnek vereyim
Mesela bir keresinde yakın bir arkadaşımın özel bir konusuna o sormadan yorum yapmıştım. “Ben olsam şöyle yapardım” dedim, ama o anda onun sadece dinlenmeye ihtiyacı varmış. Sonra fark ettim ki, iyi niyetle bile olsa bazen haddini bilmek en büyük saygı.
Bir de küçükken bir konuda rahmetli babama “sen anlamıyorsun” demişliğim var o anki sessizlikten dersimi almıştım bir bakış attı bana
:)) e tamam böyle işte
Olabilir ama sen iyi niyetli bir şey söylüyorsun ama karşı taraf seni yanlış anlayıp haddini aşma diyor bu konuda kim haksız
Aşmam genelde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?