Saygısızlığın ve düşüncesizliğin diğer adıdır. İnsanların özeline kadar burnunu sokacak kadar yaklaşmak, hadsizleşmektir. İnsanlar hem kendinin, hem de karşısındakinin sınırını bilmeli ve ona göre yaklaşmalıdır. #54srp bir
Bu yaşıma kadar illaki haddimi aştıgim zamanlar olmuştur bazen bilerek bazen bilmeyerek. Sonuçta insanız herkes her şeye en iyi şekilde bilemez bazen kendimi çok iddialı bulduğumuz zamanlar olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Oldu.. Yalana dolana gerek yok ama ben genelde ne yaparsam karşı taraf bunu hak etmiş demektir, bu da demek oluyor ki haddimi aşsam bile haddini bildirmek içindir.. Kimse kusura bakmasın ama onlar taş atınca sorun olmuyor ama biz vurunca acıdı diyorlar.. Yok öyle bir olay.. Keyifli geceler..
haddimi aştım her şeyi düzeltirim sandım her şey istediğim gibi olur sandım.. ne aptalmışım.. bunu fark ettiğimde kaybettiklerim.. kazandıklarımdan o kadar fazlaydı ki.. Yine olsa yine yaparmıydım acaba.. Diye sorguluyorum bunu bazen
Hayır, bunu hiçbir zaman yapmadım. Kimsenin de bana yapmasına izin vermem. Çünkü zaten o sınırı çizip kurallarımı koymuşumdur. Bana, benim istediğim kadar yaklaşabilir haddini aşarsa uyarırım. Takmaz ise hayatımdan çıkartırım komple.
Olmuştur kank farkında olmadan. Ama gönül koyan kızan olmadı. Hep yanlışlarımı usulünce kırmadan düzelttiler.Çünkü olgun ve yaşça büyük insanlarla vakit geçirdim hep.
Ayrıca karşı taraf benim kurallarımı çiğnemeye başladığı an uyarmaya, bir tık daha giderse silmeye başlarım. Silmeye başladım mı dönüş yoktur zaten. Silinir enine sonunda.