Hiç karakolluk oldunuz mu?

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk... Bugün okulda bir kızla kavga ettik, hemde bildiğiniz gibi değil... Zorla ayırdılar... Bir baktım ki boynum baştan aşağı çizilmiş ama ne çiziktir onlar... Okul çıkışı hastaneye boynumu göstermeye gittim. Doktor kavga olduğunu duyunca hemen polisi çağırdı... İfademi aldı... bir saat boyunca...

Sonra başka karakola sevk ettiler... Bırakın eve gitmem gerek dedim anlamadılar.. Şikayetçi değilim dedim. Annem duysun istemiyordum...

Annem de çok hasta çünkü... 1 saat boyunca avukat beklettiler... Annem arayıp duruyordu, hemen geliyorum eve diye oyalamaya çalıştım... bir sürü mesaj attı, gelme eve bundan sonra defol git diye... eve geldim doğruyu anlattım.. inanmadı karakolu aradı...

Karakoldan saat 7 de çıkmıştım... Polis 5 te çıktı demiş birde yalancı oldum... Hasta diye yemek götürdüm önüne döktü yere attı, ağlamaya başladı...

Bu arada kavgayı isteyerek etmedim. Kız üstüme birden atladı bende tabiki karşılık verdim... Bana şimdi kavga etmeseydin diyenler olacaktır bu yüzden söylüyorum...

Hayatımda ilk defa karakolluk oluyorum ve üstüne annemin bana inanmaması... ve boynumun acısı.. gerçi kızında gözü mosmor ve saçlarının yarısı şuan yok ama...

Gerçekten sinirlerim çok bozuk :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün okula polisler geldi. O kızla beni aldılar 3 karakola birden gidip ifade verdik... Avukatlar ifadeler derken tüm günüm karakollarda geçti.. Şikayetçi değilim dedim. kız korkudan ağlıyordu. Ben çıktım gittim. o kaldı ailesi geldi felan...anlayacağınız dosya kapandı..
Hiç karakolluk oldunuz mu?