Ben girdim zekanız büyüyor 35 yaşında olsan bile bu döneme giriyorsun oturuşun kalkışın rahatlık seviyen hem bedenen hem fiziken daha olgunca ve daha zekice oluyor. Mağazada alışveriş yaparken veya komşularla diyalog kurarken herşeyin daha farklı olduğunu anlayacaksınız. Benim zekam 96'ydı zeka sırasına göre oluyor. Şu an 104 zekam Zeka sırasına göre zamanı gelince oluyorsunuz 96'dan 85'e veya 47'ye aşırı yavaş gelecek. 5 ay sonra veya belkide 10 yıl sonra dediğim gibi yazı şekliniz değişecek ülkenizin geliştiğini çok iyi anlayacaksınız her şey daha eğlenceli ve güz olacak. Fakat girmeden önce hastalanıyorsunuz aşırı kötülüyorsunuz hele korkuya gelememe üzüntüye gelememe sıkıntıya gelememe Hüzün gelememe Şaşkınlığa gelememe gibi durumlarınız varsa çok kötülersiniz. Mesela cinsel dürtü bozukluğunuz varsa Olgunlaşma dönemine girdiğinizde daha hızlı alevlenecek. Mesela en basitinden ojeyi daha eğlenceli süreceksiniz. Bendede oldu bu. bu acı uyutmayan bir acı bu acı geceleri uykusuz rahat bırakmayan bir acı, acıyı bile hissetmeyeceksiniz. Suçluluk yalnızlık Pişmanlık psikolojisinin en dip halini göreceksiniz sokakta yürürken bile zorlanacaksınız. Ama Zeka olarak her şey hastalık bittikten sonra çok güzelleşiyor. Daha eğlenceli oluyor. Kötü yorum yapanlara Olgunlaşma dönemiyle ilgili aldırış etmeyin hastalık dışında her şey 10 numara birde hastalık bende çabuk değişti. Çevrenizde Olgunlaşma dönemine giren varsa onlara sorabilirsiniz. her şey 10 numara 5 yıldızlık oluyor. Ama Olgunlaşma dönemine girenler olarak sayımız az ve hemen girilmiyor hani ben şimdi istiyorum deyip hemen giremezsiniz. Zeka sırasına göre ve yaş fark etmeksizin. Ben korkuya gelemiyordum. 2 saniye bile korksam hemen etrafım sıcaklık oluyordu tabi bünyeden bünyeye değişiyor ama ben aşırı kötülemiştim. Hayallerin düşüncelerin daha olgunca oluyor. Çok güzel oluyor her şey. Çok olmadı ben kötüleyeli iyiyim daha olgunum şimdi. Fakat her şey bir anda olmuyor onuda unutmadan yazayım. ⭐️🌠
Güncellemeler
1 yıl
Duygusal çöküşe giriyorsunuz arkadaşlar hastalığın adı bu herşeyi anlıyorsunuz. Şu an duygusal çöküşte değilim bu arada. Olgunlaşma döneminde Duygusal çöküşe de giriyorsunuz. Var mı bu dönemle ilgili sorularınız? Cevaplamak istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer