Herkes ve her şey çok sıradan, ezbere, insanların hayattan beklentileri robot gibi, 0 duygu, aşk bile aşırı sıradanlaştı, büyüsü bozuldu her şeyin
1 ay
Herkes ve her şey çok sıradan, ezbere, insanların hayattan beklentileri robot gibi, 0 duygu, aşk bile aşırı sıradanlaştı, büyüsü bozuldu her şeyin
Herkes her şeyin farkında , kimse hiç bir şeyi yanlışlıkla yapmadı.
O yüzden hep söylediğim şeyi yinelemek isterim.
İsyan eden hiç bir şey yapmak istemeyendir.
Sessiz kalan ise yaptığında emin yerinde ve zamanında hareket , kendi olan kişidir.
Düşünmek yok ,
Sorgulamak yok ,
Empati yok ,
Okumak yok ,
Bir konu fikir yok ,
Taklit çok ,
Resme aldanmak çok ,
Başka fikirlerin tutsağı olmak çok,
Hala insan mı arıyoruz.
Doğruya doğru , yanlışa yanlış demekten korkanların insan olmadığına mı şaşırıyorsunuz?
Doğru istekler söylemde , yanlış tercihler ortada olduğu sürece aşk sevgiden önce gelmeye , saygı ise hiç konuşulmaması gereken bir konu olarak kalacaktır.
Huzur huzur diye nidalar atanların kendilerini yakmaktan keyif aldığı bir dünyayı izleyeceğiz.
Çözüm her zaman var.
Mesele sizin niyetiniz gerçek mi?
Eeeee işte kendi benliklerinizi reddedip topluma ayak uydurmak için hep aynı ve benzer şeylerin peşinde koşarsanız elinizde bir avuç umut kalmaz kendim için konuşmuyorum ama bazı insanlara göre hayat hala delidolu canlı ilerliyor eğer soruna çözüm istiyorsan zamanında reddettiğin alışkanlık, hobi, kişilik, zevk türlerine bi geri dönüş yapmanı öneririm (mesela atıyorum pop dinleyen erkeklere karşı ön yargın varsa bunu yenmek için benzer birisyle çık)
Keko biri ile çıkacak halim yok aksine sıradan birisi benliğini reddeden topluma ayak uyduran biri olsam şu soru sormaz devam ederdim
Bazen böyle hissetmen çok normal, özellikle sosyal medyada herkes kopyala-yapıştır gibi görünürken 💭 İnsanlar duygusuzlaşmadı aslında, sadece çoğu kişi göstermeye çekiniyor. Aşkın büyüsü de bitmedi, sadece daha zor bulunuyor. Biraz alan değiştir, yeni insanlar, yeni ortamlar dene. Sıradan gelmeyen şeyler, genelde konfor alanının dışında saklanıyor 🌿💫
Tek düze heyecan yok merak bile oluşmuyor ya aşıtı gelenekçi ya da modern ama boş insan biraz farklı olmalı herkes gibi değil
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?