Bir insanı tanımaya başlıyosun ve buna sadece birkaç gün tahammül edebiliyosun.

Bir insanı tanımaya başlıyosun ve buna sadece birkaç gün tahammül edebiliyosun.

Sıradan değiller ama gerçekten insan tanımaya tahammülüm kalmadı benim de. Kimse hakkında hiçbir şey merak edemiyorum. Kendimi tanıtmaktan da çok sıkılıyorum.
Sıradan değil de aynılar. Birbirinin kopyası oldu herkes hatta sırf bu yüzden sıradan şeyleri sevmeye başladım. Çünkü herkes o kadar bariz bir şekilde "ben farklıyım" algısı oluşturma çabası içinde ki bırak ben kendim kalayım, sıradan olayım diyor insan
Sıradan olabilirim, olabiliriz ama en azından sıradan olmaktan keyif aliyoruz.
ııı bu ne şimdi
Ben kendimi sıradan biri olarak nitelendirdiğim için üstüme alındım ama bunun + bir yönünü de söylemek istedim. En güzeli bak özel olursan yukarınım radarina takılırsın hayatın alt üst olur. Basit yaşa insanların arasında kaybol. En güzeli.
Basit yaşamakla veya yaşamamakla alakası yok benim dediğim sıradanlığın ama her neyse
Sen nasıl bir insansın ya, oyuna foto konulmuş, ekibe katılmış arkadaş eklenmiş. Abi ne bu acele ne bu merak ne bu hız ya. Pes yeminle pes.
Sonra kuruyorsun oluyor insan , e yuhhh.
Cevap
3Cevap
Herkes diyemem ama çoğu kişi öyle. Ya da ben keyif almıyorum kimseden.
Çünkü insan sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor. Aslında başında farkediyor artık yürümeyeceğini. O eski heyecanı kalmıyor
Evet o yüzden zaten tanıyor olduklarımızla yetinirim.
Gerçekten öyle. Farklı hissetiğim biri oldu ama heralde o beni sıradan biri olarak görüp konuşmayı kesti
Bunu anca gerçekten çok farklı insanlar sorabilir. Ancak hepimiz genel olarak sıradan insanlarız çokta abartmamak gerek herseyi
Belki farklı olurduk...
Sabah sabah tespitin dibini gördüm.
Herkesi tanımıyorsun ki
İvet ama bende şıyadanım abiş
He bir tek sen özelsin
Senin farkın ne söylesene
Hayat sıradan hocam
Ben kimseyle tanismiorum
Sen de öylesin ben de öyleyim
Uu hem de nasıl
Ben değilim sıradan mesela
bir kaç gün fazla olmuş a dirket sıkılıyorum