Herkes kafayı yemiş gibi geliyor?

Benim kardeşim çok kiloluydu 177 kg. sonra ailem onu 30 bine ameliyat ettirdi midesi alındı. Biz doğuda oturuyoruz. Ama ben ve kardeşim üni için Batıya geldik. Bir ev de aldık bından 5 yıl önce. dedem ve nenemle yaşıyoz. onlar çok cimri ve fitne insanlar. Ailede kavga falan çıkarıyorlar. Bide annemi babamın emeklerini senelerce iç ettiler. Şimdi de köyden ayrıldık şehirde oturuyoruz diye anneme buğuz ediyorlar. Annem hizmet ediyor onlara ama yine de yaranamıyor. Gerçekten çok kötü davranıyorlar. Annem Allahtan korkuyorum onlar yaşlı ben de onlara kötü davranamam kafasında oldukça onlar psikolojik şiddetin dozunu arttırıyorlar. Hal böyle olunca babam anneme sen de batıya çocukların yanına git dedi. Annem geldi. Abi annem kardeşime yemek yapıyor ameliyatlı olduğundan herşeyi yiyemiyor. Oğlan 22 yaşında ama 5 yaşında gibi davranıyor. İlaç içmesi gerek kavga ediyoruz o zaman içiyor. şeker çikolata yasak yemek istiyor. Okuldan gecemezse okuldan atılacak umrunda değil. Bunun gibi yıpratıcı bir dizi olay var. Annem de utanmazsa kardeşimin popon yıkayacak ihtiyacı olmamasına rağmen. Kardeşimin hiçbir misyonu ve vizyonu yok. Doktor dediki spora git yoksa vücut sarkar ailem maddi imkan sağlasa da istemiyor. Annem stresli onun strsi beni vuruyor. Evimde huzur yok. ben depresyondayım kimse bilmiyor. İçimden hayata karışmak bile gelmiyor. 27 yaşındayım annem gezelim diyor ben istemiyorum desem ders çalış kpss ye diyor. Geçen camiye gitmek istedi ben istemiyorum, istersen seni götüreyim dedim niye namaz kılmıyorsun diyor, şu an bu konuşmayı yapmak istemiyorum dedim dinsizlike itham etti. Konuşmak istemiyorum dedikçe üstüme geliyor. Psikolojisi bozuk psikolojimi de bozuyor. Dışarı çıkıyoruz yürümeyi beceremiyor. Sağa sola bakmadan kafayı yere gömerek yürüyor. Araba gelince sağa sola kaçıyor ben ortada mal gibi kalıyorum. Elalem ne der diye hayatı zehir ediyor. Dışarıda insanlarla konuşmayı beceremiyor, bir adam görse kafayı yere eğiyor, mesafeyi arttıracam diye çaba gösteriyor. E normalde adamın umrunda olmayacaksa bu sefer annem dikkat çekiyor. burada herkes çakal bu kadın ben savunmasızım diye bağırıyor resmen. Öyle sinir oluyorum ki anlatamam.

Herkes kafayı yemiş gibi geliyor?