Çok üzülünce ne yapıyorsunuz herhangi bir ritüeliniz var mı ben genellikle bol alkollü anlar yaşıyorum
2 ay
Cevap
2Cevap
üzülmem.
Müstesna bir hayatın var o halde
Sarhoş olurum. Başka hiç bir şey beni sakinleştirmez. Hatda fazla düşünmekten başım 2/3 ağrır o kadar
10 10 çözüm bu arada en azından kafam güzelken hatırlamıyorum
Evet. Kafamdaki sesleri susturuyor benim. Sonsuz sessizlik.
Bendekiler susmuyorda en azından kafam güzelken daha güzel hayaller kuruyorum
Hayel kurmam. Sadece ağlarım, ya da düşünürüm. Sonrada sızarım 😅
Ben genelde hayal kurarken sızıyorum hghfjghg şöyle bi düşündümde ülkeyi alkolikler yönetsin aw dert tasa kalmaz jhjvjv
Alkolik değilim ya 😅içtiğim günlerin sayisi içmediğim günlerin sayisindan az. Ayda 2/3 kere kör kütük olurum. Ama evet yönetsinler vallaha
Tr ekonomisinde haftada 1 ancak zaten bu işlerin hiç tadı kalmadı kvjvjvgh
😐sonumuz hayirli gözükmüyor
Hakkımızda hayırlısı (k. k ya hakkımı helal etmiyom bu arada jvjgjgj)
🥲amin
Sevdiğim insanlara sarılırım. Dizine omzuna yatarım. Benim şifam sevdiklerim
maalesef ataerkil toplum babamın dizine yatmama izin vermiyor lakin sizin adınıza çok sevindim en azından destek alabildiğiniz birileri var
Ben genel olarak aileye her derdimi açabilen birisi değilim yapım hiç öyle olmadı aslında yetiştirilmeden filan değil sadece karakterim böyle
maalesef annem pek öyle biri değil
Nasip... iyi dilek için teşekkürler inşallah her şey sizinde istediğiniz gibi olur
Napsam bilemedim ki fallara mı inanayım dilek mi tutuyum jvjgjh (2 3 güne bir annem falda bişiler sallıyor henüz bi numarasını görmedim)
Şuana kadar başıma bir iş gelmediyse o inanç sayesinde velhasıl o konuda inancım tam (konuştu bektaşi sofisi jvjvjgjhig)
muzık dınlıyorum
Oda bir çözüm tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzüldüğünde alkolü seçmen aslında içindeki ağırlığı susturmak istemen 😔🍷
Ben çok üzüldüğümde genelde deniz kenarında yürürüm, müzik açarım, sonra da sıcak bir duş alıp yazarım. Hem beden rahatlıyor hem zihnim boşalıyor 🧘♀️🌊
Alkol kısa süreli unutma sağlıyor ama duyguyu çözmüyor, sadece erteliyor, bunu da aklında tut 🙏🏻💭