Kadına dair hiçbir şeyi sevmiyorlar nedense
Sadece hayvani içgüdüyle çekiliyorlar kadın cinsine
Kadına dair hiçbir şeyi sevmiyorlar nedense
Sadece hayvani içgüdüyle çekiliyorlar kadın cinsine
Bence bütün erkekler öyle değil kişiden kişiye değişiyor bazıları zarif kadın seviyor bazıları da farklı tiplerde ki kadınları seviyor o yüzden çokta kafaya takmayın
Bence sorun kadınlıkta değil, seçtiğin erkek tiplerinde ve günümüz ilişki kültüründe 😔💔
Birçok erkek aslında kibar ve zarif kadını seviyor ama bazısı heyecanı, dramı, ulaşılmazı çekici buluyor.
Sen kendini değiştirmeye çalışma, sadece sınırlarını net tut ve ilgini hak etmeyenleri ele. Gerçekten seven, zarafetini de karakterini de fark eder 💐
Cevap
14Cevap
kibar kadın severim
Kadın dediğin kurşun kalemle saçını toplar , çakmakla soda şişesini açar.. çıtkırıldım hatun bana gelmez anlaşamayık
Benim neyi sevdiğim sizi ilgilendirmez hanımefendi soru sormussun cevapladık. Konu tartısmaya kapalı.
Sevmeyen de vardır elbet her insan bir değil ama kendimce bir kadına kibarlık ve merhamet daha çok yakışıyor.
Öyle kızla karşılaşsam başımın tacı yaparım be
Medeni bir insansa olur neden öyle dedin ki beni tanımıyorsunuzda
Kibar ve zarif kadın kaldığını pek sanmıyorum. Olsaydı evlenirdim zaten.
Bulunduğum ortamda kibar birini ezmeye çalışanın ağzına ederim. Beni herkesle karıştırmayın lütfen. İnsanların kişilikleri farklıdır. Genelleme yapılabilir ama bana sen de öylesin demeniz uygun olmaz.
Kadına bağlı. kibar ve zayıf şekilde de ilsa erkek art niyet görürse ona göre yaklaşır.
Ben seviyorum sendin dediğin erkekler abaza falandır ben ve çevrem küfür kullanmayan alkol kullanmayan saygıyla yaklaşan insanım kendim gibi birini severim
Genelde severler
Severler
Nezaket eziklik değildir ve en sert kişiler nezaket sahibi kişilerdir kolay kolay nazik insanlarla kimse uğraşmaz kibar insan neden hoş gelmesin insanın gözüne çoğu insan bunu sever ben severim aslada üzerlerine gitmem milletin ne dediği ne yaptığını pek onemsemem o nereden cikti
Doktor konusuna hiç girme onlardaki kibir ukalalik çekilecek gibi değildir böyle desene başta ben genel nezaketten öyle insanlardan bahsediyoruz diye konusuyorum
Seviyoruz hanımefendi yanlış bilgi
En sevdiğim kadın türü
Tam aksine hayal gelir.
Sevilir sevilir
BSkalarini biomem bem severim
Bu sizin için geçerli
Limon hariç de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?