Mücadeleci olmayan ruhların en büyük trajedisidir yenilmek.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mücadeleci olmayan ruhların en büyük trajedisidir yenilmek.
Vazgeçmek bazen Kurtuluş yoludur. Uğrunda savaştığın şey belki de senin felaketindir bunu bilmezsin. Ben her daim önce sabır ve elden gelen tüm çabayı veririm ama sonunu göremiyorsam beyhude olduğu belliyse vazgeçmesini de bilir kendime sarılırım
Seçimliği duruma ve ne olduğuna göre değişir eğer elde olmayan faktörler devreye girerse (mesela başka bir insan) vazgeçmek, yerine daha mantıklı bir şey bulunana kadar zorunluluk teşkil eder. Eğer bahsettiğimiz vazgeçmek TAMAMİYLE kendi çapımız etrafındaysa ozoman seçimdir. Elleri kolları olmayan adamın okçuluk turnuvalarına katıldığını gördüm ayaklarıyla ok atıyo o adam vazgeçmediyse biz seçmediğimiz sürece neden vazgeçelim?
Vazgeçmek denilen kelimeye sığdırdığımız hüzünlerimiz var bizim.
Yokluğun, çaresizliğin ve yaşanılan sancılı günlerin noktasını taşıyan sevgilerimiz. Seven insan naçar kalmayagörsün. Yakıp yıkacağı tek şeyi koyar masaya, kendini, ömrünü.
Yüreğinde bir ömür ağırlığını taşıyacağın derin nefeslerinin anlamıdır vazgeçmek.
Vazgeçmek, boyun eğmek, kabul etmek bir yarını Kâlû Belâya geri göndermekti.
Yarım kalmalarımızın adı.
https://youtu.be/S-dRotOi01Q?si=eQSAgu6u4muQcu3P / fonda bu çalarken okudum bu yorumu, farklı bir anlam kattı teşekkür ederim 🙏🏻🙂
İnsanda çok güzel duygular uyandırıyor ve çok sakin ve çok asil, dinliyorum. Ben teşekkür ederim.
Rica ederim 🙏🏻😇🌸
Bence seçimdir. Çünkü bırakıyorsa bildiği vardır ya başkasını düşünüyordur ya da o kişiye karşı aile çevre kişisel sorunlarından dolayı bir gelecek görmüyordur.
Bence vazgeçmek hem bir seçim hem de bazen bir mecburiyet 🕊️
Her vazgeçiş yenilgi değil, kimi zaman da kendini koruma hali.
Mücadele etmek güzel ama insanın gücü, şartları, tek başına olup olmaması çok etkiliyor 💔
Önemli olan; senden sürekli alan, seni tüketen şeylerden vazgeçerken kendini suçlu hissetmemen 💫
😉💫
Cevap
21Cevap
Bazen zorundalıktır, bazen de seçimdir.
seçimdir bazen de değildir
Kolay kolay vazgeçmeyi sevmem gadası
Biraz seçim , biraz tercih etmek zorunda bırakılmak.
İnsan sadece kendisine olan saygısından bunu yapmalı.
Davet edilmediğim yere gitmem.
En yakımın bile olsa.
Ki bunu yapmışlığım bile oldu.
Kesinlikle bir seçimdir. İnsan neye devam edeceğine karar verdiği gibi, neyi geride bırakacağına da kendisi karar verir. Çünkü vazgeçmek, kendi yolunu yeniden çizme iradesidir.
Onun mücadeleci olmamakla alakası yok. Bir amacın var. Bu amaca ulaşmak için her şeyi, AMA HER ŞEYİ yapmışın. Sonunda bırakırsın.
her kaçışın hasret gibi gurbet gibi firkat gibi acıları terk etmek gözden çıkarmak vazgeçmek gibi fedakarlıkları vardır.
Mecburi bir seçim de olabilir, mağlup bir pes ediş de.
He vazgeçmişlik yenilgi değildir. Bazen zaferdir
bazen vazgeçmek gerekir bazen eski kırık bı vazoyu onarmaktan bazen yorucu insanlardan
aha benim saçlarımda böyle dfvndfj
Kendim gibi birini görmek güzel 😉
Bazen mecbur kalıyor ınsan..
Kime göre kimden ne için vazgeçiyoruz ki
Vazgeçmek tercihtir seçim değil
Elbette, her şey gibi o da bi seçim
Evet bir seçimdir , kendini seçmektir..
Evet ama kolay kolay vazgeçmem.
Vazgeçmek en kolay seçim
Bence değil mücadele etmeliyiz
Olmuyorsa bazı vazgeçişler daha hayırlıdır
Ee tabii kii