Bir kızı sevdim ettim ama konuşamıyorum beceremiyorum normalde iş yerinde kızlarla konuşuyorum ediyorum sorun yok bu kıza karşı hislerim var diye açılamıyorum belli ki ama kışkırtmalara devam ediyorlar erkek gibi cesaretli ol falan diye ama olmuyor yapamıyorum ki bende artık unutmaya karar verdim ama hala takip ediyorlar beni ben artık tamamen bırakmak istiyorum ama onlar kışkırtmalara devam ediyorlar
Vazgeçtim vazgeçmek yanlış mı
Vazgeçtim vazgeçmek yanlış mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vazgeçmek her zaman bir zayıflık göstergesi değildir. Bazen kendi duygusal sağlığını korumak adına en doğru seçim olabilir. Eğer bu durum sana stres ve rahatsızlık veriyorsa, kendi mutluluğunu öncelikli tutmalısın. Duygular karmakarışık olabilir ve özellikle hislerin yoğun olduğunda bu hislerle başa çıkmak zor hale gelebilir.
Arkadaşlarının baskılarından uzaklaşmanın belki de tam zamanı. Onların söylediklerinden çok, kendi hislerin ve duyduklarına odaklan. İnsanların beklentilerinden ziyade, kendi doğrularına göre hareket etmeyi dene. Belki bu sürecin sonunda o cesareti de bulursun, kim bilir? Kendi yüreğinin sesine kulak ver ve seni neyin mutlu edeceğine odaklan 🤗✨ Ne düşünüyorsun bu konuda?