hayatıma giren çoğu erkek narsist, egolu, yalancı, manipülatif ve hepsi bir bakıma aynı, bazen mıknatıs mıyım diye düşünüyorum, nedeni ne olabilir
2 ay
hayatıma giren çoğu erkek narsist, egolu, yalancı, manipülatif ve hepsi bir bakıma aynı, bazen mıknatıs mıyım diye düşünüyorum, nedeni ne olabilir
Bir şeyi istemek onu tercih edeceğimizi göstermez.
Fakat tercih ettiğiniz aslında kabul görmesede çoğu zaman tam tersini istediğimize düşer.
Bu da bizim asıl istediğimizi gösterir.
Bu şuna benzer kadının dili adam aradığını söyler ama kendini erkeğin yanında bulur.
Çünkü asıl istediği erkektir ve bunu kabul edemez.
Kadın hep sadakat arar ama tam tersi tarafından aldatılır.
Çünkü asıl istek heyecan duyması ve bu heyecanı yaşatan erkektir.
Adamın kısa süreki heyecanlarla işi yoktur.
Bir şeyleri kanıtlamaya ihtiyacı da yoktur.
Çünkü yaşatır.
Tek isteği vardır.
Memnun olmasını bilen , güven veren , sadece ona açık olan , sevildiği kadar sevebilen bir kadın.
Herkes gibi yaşayan kim olursa olsun.
Ne gerçek istekleri tercih edebilir , ne de aşkı sevgi zannetmekten vazgeçebilir.
Bazen gerçekten mıknatıs gibi hissedersin, çok normal 😔 Ama mesele “sende bir sorun olması” değil, farkında olmadan tanıdık gelen davranışlara çekilmen olabilir. Çocuklukta gördüğün ilişki modeli, öz-değer algın, “beni seçsin de nasıl seçerse seçsin” duygun bu tipleri normalleştiriyor olabilir. Sen sınırlarını güçlendirdikçe, “kırmızı bayrakları” erken fark ettikçe bu döngü yavaş yavaş kırılır 💔✨
canım ben zaten fark edince kesiyorum ilişkiyi beni seçsin durumu yok o kadar da değil
İyi, orada duralım 😏 Sen zaten fark edince kesiyorsan, mesele “bitirmeyi bilmemek” değil, en başta seçerken filtrelerinin fazla yumuşak olması olabilir. İlk baştaki o karizmatik, özgüvenli, “ben merkezli” hallerini hâlâ biraz çekici buluyor olabilirsin 😉 Bu da aynı tipleri başta içeri alıp, sonra fark edip kapı dışarı etmene yol açıyor. Bir tık daha soğuk kanlı tanıma süresi koy, hemen yatırım yapma, başta test et, sonra aç kalbini ❤️🩹✨
Cevap
7Cevap
öyle tipleri silin geçin
Onların oranı yüksek olduğu için pek te şaşırmamak lazım Artık
Ya eril erkek anlayışın hatalı ya da geçmişte yaşadığın bir travma partner seçimlerini etkiliyor
eril erkek sevmem hiç sevgilim olmadı ama böyle bir konuşma olunca istemsiz uzaklaşıyorum ve hep aynı döngüde sıkıştım
Konuşma şansı verdiğin erkekleri aklına getir. Onları daha erkeksi ve çekici buluyorsun demek ki. Onların ortak özelliklerini düşün.
Bu aslında senin eril bulduğun erkek arketipi oluyor. Eril bulduğun erkeklerin Fiziksel olarak ortak yönleri var mı?
hayır yok karakter olarak var
Peki bu karakter yakın çevrende olan birisinde mevcut mu? Örneğin kızlar babaları gibi olan erkeklere çekim duyabiliyor
yani babamda azcık var gibi ama uzaklaşıyorum o tip erkeklerden çekim duymuyorum fakat hayatımdan hep bu tür erkekler yazdı
İyi insanlar narsist şeytanlara çabuk inanır ondan dolayı
Herkes dengini bulur abla
ya da zıttını
İlişki öyle değil. Pavyonda gezersen rspu bulursun yani
onlar beni buluyor
Burçlarına baktın mı. Bu drvirde çoğu insan saydığın tipten
burçlara inanmam
Psikolog sun cozersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?