Erkek kardeşim 15 yaşında ve ilk aşk acısını çekiyor. Yavrum ağlıyo ama gizlemeye çalışıyo ama çok acı çekiyo kıyamam :D abim var 28 yaşında onunla konuş diyorum uğraşamam diyo, ben konuşsamd a çekiniyo. sizce ne yapmalıyım? malum ergenlik dönemindede nasıl yaklaşmalıyım ona :S ?
Cevabın nedir?
onu benimle tanıştır :)) ahh ben bu aşk acısının ne olduğunu çok iyi biliyorum hala da çekiyorum. bırak kendi haliyle. zamanla alışır ve sabretmeye başlar böylece de yaşamayı öğrenir yaşadım, biliyorum. senin de bu durumda yapabileceğin bişey yok sen ne desen dinlemez ki seni!
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam abisi snnle konuşturucam onu :)) bazende diyorum acaba çok üstüne gitmesemmi benden çekinirmi ablası olduğum için hani abi kardeş başka abla kardeş başka olur ya
En İyi Cevaplar
Anammm erkek bide aglıyormu :)
Ah gençliğim ah.
Yardımcı ol
yanında ol :)
Bir iki tersler belki seni ama devam et.
Yaklaş :)0174 Yorumla
Soran+1 yılabisi oğlan fenaalrda napıcam yaa :(( bizim abide yanında olmuyo ne desem şaşırdım ona nasıl yakalşıyım ağlıyo zavallı
Soran+1 yılabisi ben yaklaştıkça geri kaçıyo ağlama bebğim diyorum ona ben ağlamıyorum abla diyo seside kalın kalın çıkıyo :D
abimin konuşması daha iyiy olmaz mı erkek erkeğe
Soran+1 yılabi üzülme lan der mi diyosun ben konuşup derinlere mi dalayım kuzumla :D
Soran+1 yılçok iyisin snn abin avrmı yada sen abi misin sanki tecrübe konuştu gibi ayzdında :D ?
Soran+1 yılaferin sana abisi :D ahngi konularda ve ansıl ayrdımcı oluyosun mesela seni bizimkine örnek göstericem
- +1 yıl
kız kardeşim yurtta kalıyor okul okuyor başka şehirde mesela
geçen gelmişti ev iznine
çok daralmış, sıkılmış olacak ki havadan sudan biraz konuşunca farkına vardım.
yanaştım yanına konuştum biraz ağladı garibim :)
ama mutluluktan. ilgi insanları mutlu eder :)
Erkek çocukları için biraz daha farklı yollar izlenmeli.
O yaşta aşkı tam anlamıyla yaşıyor denemez elbette ki.
Kız ile ilgili konularda biraz daha güven gerekli :)
Çocuk abisine arkadaş gibi yaklaşabilecek ki açılabilsin.
Soran+1 yılevet bende snn gibi düşünüyorum ayyy özendim ya ne güzel yaklaşmışsın kardeşine bende abimin yaında ağlamıştım ağlaam kız cadı dedi baan utandım
sen ansıl teselli ettin onu ağlayınca utandımı oda ağlaamktan başta
Soran+1 yılyaaa imdi ebnde ağlıycam benim ablamda yok beni teselli edicek :( ühühü yanlız bı takozluk sendede var kız utanmış ağlamaktan neden ne ağlıyon kız diyosun abisi hıı :D
Soran+1 yılkorkma kovulmayız :D
hımm analdım galiba sende ağlıycaktın öyle mi bunu anlamaıştım ilk başta bak :D
Soran+1 yılyaaa özür anlaammıştım ama :D
kardeşinle sarılıp ağlamaya mı başladınız :))
Soran+1 yılhahahah :) ağlasaydın gözünde daha kıymetli olurdun bundan emin ol bide iiraf et yoksa biraz aktılar mı :D hıııı
Soran+1 yılayyy ayyy ne güzel abi yaww :D peki kardeşini içindekileri döküp ağlatıcak kıvama nasıl getirdin yani demek istediğim insan çeiniyo sonuçta nasıl rahatlattında ağladı
Soran+1 yılbak ya tamam lafımı geri aldım zaten duygusala bağladım bu ara sende beni burdan kırma :(( anlat bide hadi takoz olmayan insan :D
Soran+1 yılya kızı snn yanında ağlatacak kadar bir ortamı ansıl oluşturdun be onu diyorum takozluk gitti köşeli jeton geldi :D
Soran+1 yılbak şimdi oldumu abisi kız else abi sana ogün analttığım meselyi hallettim dese kal gelicek sana kızda diyek abim beni dinlemiyo :D yok bu erkeklerde var bişey gerçlten ama çözemiyorum tam olarak :S aam yinede iyi bir abisin sevdim abiliğini :D
- +1 yıl
ohooo oda dertmi :D
siyaset yapmayı da bilecek abi :D
unutmuş olabilirsin
ama onunda unutabilecegini veya yanlış anımsayabilecegini herzaman cepte tutarsın :p
hadi kız ordan öyle demedim böyle dedim der konuyu yine kendi yönüne çekersin :D
hiçç bi kaçışın yoksa bile amann kız o kadar şeyle ugraşıyorum nerden gelsin şimdi aklıma kaç zaman önceki şey dersin yine vay be der abim çok yoruluyo bide ben sıkmayayım der :D
Soran+1 yılsiz az değilsiniz haa :D benim abim bana derdini anlatsa hiç unutmazdım heel bide ağlıycak ooo ölene kadar aklımdan çıkmazdı sen kardeşine ablana anlatıyomusun hiç gerçi olmamaıştır ama yanında ağlamışlığın vard mı :D
Soran+1 yılarkadaşım sen yenisin galiba yorum yaptın diye kimseyi kovamazlar diye biliyorum bunun gizlilikle ne alakası var banda moral ver takoz olmaayn abi bende kısmi aşk acısı çekiyorum :((((
Soran+1 yılbeni üzdüler :(( ühühühü nerdeyse ağlıycam abi çok üzülüyorum akrdeşim gibi bende aşk acısı çekiyorum :((
Soran+1 yılgeçmiyo abi :D ayrıca snn akrdeşinle aranda kaç yaş var
Soran+1 yılçok kötüsün çok :(( ayrıca aramzıda abi diyenbileceğim kdar yaş farkı var kardeşin nasıl açılmış sana ya şaşırdım yarı takoz :D
Soran+1 yılestağfurullah beyefendi yaşlı demedim size ben 20 yaşındayım :)
beğendik abiliğinizi şımarmayınız lütfen :D
Soran+1 yıloobeyefendi evin analdıım kadarıyla tek erkeğisiniz kardeş olarak şımartmadılar mı sizi
Soran+1 yıltabikide yarı kalas bey iyi geceler ben size yazarım burdan arada allah kabul etsin efendim :)) şimdiden
Soran+1 yılsizede ysrı kalas beyciyim :D
Soran+1 yılburdayız yarı tako beyciyim siz yoksunuz asıl :D
Soran+1 yılafedersin takoz yazıcaktım :D neyse bırak şimdi takozu nasılsın napıosun kardeşini ağaltıyo musun yine :D ? sende mi onla oturup ağlıyosun yoksa :D
Soran+1 yılsulardan kasıt gözyaşalrı galiba ne kadar duygusuzsunu ya bu kadarda olmaz ki :D beni ağlatıcan bak şimdi
Soran+1 yılyürüyün gidin ya insan kız akrdeşine biraz hassas davranır bu ne böyle üühühüühüh ağladım işte :D
Soran+1 yılbu nasıl bir zihniyet :D:D:D arkadaşım tamam ağlamıyorum gülüyorum gülmemide beğen :D
Soran+1 yıltamam ühühü çok ağaldım hadi güldürmeey başla :D
Soran+1 yılyaaa ama bak yine ağladım hadi rezil oldum zaten güldür şimdi beni :D
Soran+1 yılhıh güldüremsen küserim bende bak yine ağlarım üzülürsün sonra :((
Soran+1 yılüühühühühüüh :(( oldumu ::D
Soran+1 yılii o zaman :((( ühühüh
Soran+1 yılühühühüü :D hahah nasıl sence ağlıycammı
Soran+1 yılhahahhah bak bu seferde gülüyorum nasıl beğendinmi :D ?
Soran+1 yılkötüymüş ya yazık :(( ne diyebilirimki :S
Soran+1 yıllafa bak ama oldumu şimdi karı :(( yakışmadı sana ayrıca o kız dememkki şu anda sağlıklı düşünemiyor iyi değil yani sorunu var normal bir insan bunu düşünmez :))
Soran+1 yılha dedinmi atlar ama gerisi pişmanlık öyle değilmi kadın için yani hadi onunla evlendi ömrü öboyunca bunu başına kakıcak yalan mı ?
Soran+1 yılalınmıyorum tabikide :D
ama aklı kısa demeyelimde daha çabuk inanıyolar ve duygusal oldukalrı için hemen bağlanıyolar kaybetmemek için yapıoalr diyelim nasıl olur :D
Soran+1 yılbu şeme 1a kim oluyor efendim ? kızgınsuratıda yolladım
Soran+1 yılbanaikinci kerde saf demiş oldun ama hahaha :D
sıkıldınnemi yapsan küçük erkek kardeşin varsa onunla uğraş zevkli olur hahahah
Soran+1 yılben kızıyorumpek dağıtmıyolar :D snn yeğenin kaç yaşında
Soran+1 yılayyy canım ya en tatlı halleri :D
ama o yaşta pek oda dağıtamz ya nasıl becerdi :D eşek kız mı erkek mi bide
Soran+1 yılokey koy bakalım :)
Soran+1 yılçok şeker canım ya allah bağışlasın :D :))
Soran+1 yılresimi açtığımda dedim hemen meraketme yinede diyim maşallah ama bu nasıl oda dağıtıyo daha poposunu yerinden kaldıramaz :D
Soran+1 yılişin ne dayısı topla hahahah :Döyle ama
Soran+1 yılayy allah korusun onlar çok tehlikelioluyo dikkat et :))bizimkilerden biliyorum
çapkınlık turlarına başladımı :P
Soran+1 yılsaol çok düşüncelisin yolla bakalım bi bardak :D hahah
Soran+1 yıltamam çocuk elindenşeekrini almışlar gibbi ağalrsın şimdi hahahah
Soran+1 yılok ok bişey demedik sanaşeker yollıycam yeğeninle paylaşıp yersin :D hahahah
Soran+1 yılalırız nolcak bakıyorum şekerede pek düşkünüz markaalrdan felan bile haberimiz var :D boş attım dolu tuttu heheh
Soran+1 yıltabi canım neden sevmiyceksin sende çocuksuunnede olsa daha :D öyle değilmi ama
Soran+1 yılyok o kadarda değilsin canım abartma sulugöz :D
Soran+1 yılne güzel espri benm saf olmama hahahah
beli var biraz sulu gözlülük sende :D
Soran+1 yılnaptın ya daha erken negüzel sohbet edşyoduk :D
Soran+1 yılhahahaha sende gizli ol :(( nasıl bana sohbet yok yaaa
Soran+1 yılsizde yarın yine konuşalım :))))
Soran+1 yıleee nasılsınız ?
Soran+1 yıliyyi nasıl olsun bay pearttt :D bende yeni girdim sayılır baktımbi soru var isminiz tanıdık geldi dedim bu bizim SULUGÖZ :d bi selam veriyim dedim :D hahahha
Soran+1 yılbilmemmm
ama niye kızıyosun bak yine ağlarım sonra :((( ühühühühü
Soran+1 yılkarı mı
kızdım şimdi bak !
Soran+1 yılevet deme bana öyle sulu göz abicik :D
affettim seni ağlama bak :D hahahahh
Soran+1 yılhemen çık hııhh
kötü adam :D
Soran+1 yılbeyefendi az önce girdim :D nasılsınzı özlettiniz kendinizi
Soran+1 yılbu nasıl dalmak bunbamada var galiba biraz :D
iim bakenm sen napıosun
Soran+1 yılbunama yani yaşlanma yazdığını sohbet ettiğini unutmak felan :D neyse ya salla bebiş geldimi buğün yine yatağını dağıttımı
Soran+1 yılpoposuna poposuna vur sende :D bi daha yapmaz
Soran+1 yılbu şarkı sözünü niye yazdın bakem :D
Soran+1 yılok açsın dinliycem nasıl yani yeğenini dövüyo musun sen bakem hıh kızdım
Soran+1 yılbu müzil çok güzel sözleride güzel zaten ben severim bunu
nasıl dövüyon böyle merak ettim çocuk gülüyo ?
Soran+1 yılyaaa sende ne bu ya 2 dk çık
ayrıca inanamdım zaten dövdüğüne poposuna vurmuşsundur tahmin ettim heralde
çıkma konuş :D
Soran+1 yılhahhahah çok komiksiniz efendim gülmekten akrnıma ağrılar girdi
sonra konuşuruz ok :D
bbeşin popoya fazla vuram :D
Soran+1 yılyaaa sen nerdesin ya nereye kayboldun :D
yeğeninin poposuna vurmaklamı meşgulsün yada ağlamak lamı :D
Soran+1 yılyaaa bıktım snn bu yatışkarından ya nılcak böyle :((
başka bi yolunu bulalım artık ceavp yaz :D sonra
Soran+1 yılburdayımmmmm :D
hoşgeldin hıh :D
Soran+1 yılbi daha hıh yazmak yasak sana okey :D
yarı takoz abi :))
Soran+1 yılsen yeeğninden daha çocuksun :D
yaşın 5 dimi snn :D
hıh
Soran+1 yılbuldum buldum 2 buçuk :D
Soran+1 yılhhaahhah hadi gel gir bekliyorum 10 günlük bebe :D
Soran+1 yıltamam hıh götürürüm ayıp ettin bir abla olarak görevim bu zatn :D
burdanda konuşmak zor oluyor yaa :D
Soran+1 yıltamam :))
banada moral versene iyi abi okullar açılıyo gitmek istemiyorum :(( ağladım
Soran+1 yılhahahaha güldüm gereçkten manyak ya ama okumamda lazım nolcak :(( bu defa gerçekten ağlıycam hazırlıklı ol
Soran+1 yılne için çözüm aryıosun sen söyle dedini :D ayrıca benim çözümüde söyle depresyondayım diyorum :((
Soran+1 yılhaahah çok komiksin :D
bu arada soru sormuşsun gördüm hehehh :))
ama sen baan moral vermiyosunnnnn :((
Soran+1 yılayıpsın ya öğretmemmi yarı takoz :D
ama msn öğretiyim msn kullanıyomusun adresini yaz :D
Soran+1 yılsapıkalrın yetermi hahahh kimmiş sana sapıklık yapan sallama sen daha bebelsin :D
+1 yılBir romantik film izleyin beraber dile gelir. Ya da sen kendi ilk aşkını anlat biraz komikçe; en azından daha da yakın hisseder bu konuyu konuşacak biri olarak. Bunlar da işe yaramazsa kişisel gelişim kitabı al belki okur:p kenarda bir yerde görünce.
00 Yorumla
Onu gericek olaylar yaşamayın evde.
aile ilişkileriniz iyi olsun.dışarıda aradığı sevgiyi en azından evde hissetsin bu hassas dönemde.
o ne derse desin yalnız bırakmayın bence.02 Yorumla
Soran+1 yılablası sormaya çok üzülüyo kardeşim varmı snnde erkek kardeşin felan bu tür bir durum başınıza geldimi ?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
eğer şimdi fazla destek olursan, düşe kalka öğrenemez. bırak biraz canı yansın. ama zarar verecek bir durumu varsa da abini gerçekten göreve davet edersin.
09 Yorumla
Soran+1 yılabimi devreye sokmaya nasıl ikna dedbilirim acaba sanırım erkek erkeğe konuşmak ona daah iyi gelicek
Soran+1 yılaslında her konuda ona destek ama bu sefer müdahale etmek istemiyo neden böyle yaptığını anlayamadım :S yanlız bırak diyo banada ?
Soran+1 yılneden özllikle annem ve ben acaba yani bayanları kasdettiniz sanırım
Soran+1 yıluok bende kötü anlamda deemdim :D hani kadınlar daah duygusaldırda acaba abimde bırak biraz üzülüsün mantığıyla hareket ediyoda biz işi bozmayalım analamında mı dediniz diye dedim
Soran+1 yılama daah bebek abisi bıyığı bile yok :D
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alışır zamanla onunla konuşmaya çalışma bence o zaman daha çok içine atar kendi haline bırak biraz mutlaka akıl almak için danışıcak aileden birisine.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. alışır. kendi haline bırakmak en iyisi. aşk acısınıda tecrübe etsin. hayat mutluluklarla dolu değil : )
00 Yorumla
+1 yılBırak yardım etme bence ilk aşıkın acısını tatsınki aşkı anlıyabilsin bence kendimi hatırladım şimdi :)
00 YorumlaBenim kardesımde su an tam olarak öyle olgun bı erkekle konusmalı ben öyle yaptım erkek arkadasımla basbasa bıraktım konustular ve su an cok daha ıyı bı durumda (=
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin ne güzel akıl etmişsin bende öyle bi durumda yok :D ne konuşmuşlar biliyo musun ?
+1 yılKendi haline bırak bence biraz.Zamanla unutcaktır zaten.Sonuçta acı çeke çeke olgunlaşıcak dmi:)
00 Yorumlasanayiye 2 hafta çalışmaya gönderin.hayatta daha büyük acıların olduğunun farkına varır
014 Yorumla
Soran+1 yılya daha çok küçük 15 yşında abisi bir erkek olarak bana tavsiyede bulun abimimi ikna etmeye açlışıyım o daha ergen öyle düşün :D
- +1 yıl
aşık olmaya gelince küçük değil ama.iki çivi çak desen çakamaz.bu kadar büyütmeyin.insanların bedeni gibi ruhununda bazı şeylere bağışıklık kazanması gerekir.bu ve bunun gibi olaylar bunu sağlar.hayatta hiç acı çekmemiş,terkedilmemiş,reddedilmemiş stril bi insan ileride bunları yaşadığında daha büyük hayal kırıklıkları yaşar.yanlış bir haktır ve insanların yanlış yapma hakları vardır.oda bu geçiş sürecinde bazı yanlışlar yaparak doğruyu bulacaktır.onu öldürmeyen şey,güçlü kılar
Soran+1 yılsizinde o yaşalrda başınızdan öyle bir olay geçtiğinde bu şekildemi davrandılar
Soran+1 yılabiniz ablanız felan yokmuydu siiznle erkek erkeğe konuşucak moral verebilecek biri :S
Soran+1 yılya tabikide bunu biliyoruma ama kendi 156 yaşındaki halinizi düşünnü dünyası başına yıkılmış gibi şu anda :D abime gıcık oldıum zaten ona en azından bir üzülme demeli bu konudada çok sinirliyim
Soran+1 yılhahaahah güzel yakaaldınız 15 yaşında abisi :D hassas dönemleri kendinizi düşünnü bi :D
Soran+1 yılsiz kaç yaşşındasınız ?
Soran+1 yıl21 abisi sen büymüşsün tabi çocuk daha 15 yaşında o yüzden öyle konuşuyosun :D
aşık olmayı becermiş ama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsorma abisi yaa bide nasıl süslenip püselniyodu anlatamam bide traş olmaaları yokmu çıkmayan sakal bıyığına nasıl komik duruyodu 15 yaşında düşünsene
Soran+1 yıloyy sorma abisi nasıl dalga geçerdi abim onunla traş oluyo diye bi utanıyoduki anlatamaam :D
Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. kendi haline bırakmak en mantıklısı bnce
00 YorumlaAbinin tepkisine destek ol. Kendi kendine geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyerim onu ya :) atlatır inşallah :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih