Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılAnlatılmaz yaşanır. Şimdi ben sana ne kadar burada dil döksem anlamlandıramayabilirsin. Mantıksız gelebilir. Ama çok güzel bir şey olduğunu bil. Bunda bile Yaradanımın bir hikmeti var işte. :)
056 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılNasibin karşına çıktığında sana da nasip olacaktır. Yaradanım gönlüne göre versin. :)
Soran1 yılPeki bir şey soracağım soru hakkım bittiği için sanal seks yapınca bile kirli hissediyorum çünkü karşındaki şey bir şey hissetmediğim için ve aşka da ayıp yaptığımı düşünüyorum doğru mu sence
Cevap sahibi1 yılBu duruma daha önce başka bir yerde şahit olmuş biri olarak söylüyorum ki pek de öyle eylemlere girmek doğru değil. Kirli hissiyatı o yüzden alıyorsun. Sanal olsa bile. Yine de en azından gerçekte yapmadığın için şükretmelisin. Yanlış insanlara karşı bakirliğini/bakireliğini kaybedenler de var sonuçta. O yüzden evlenmeden yapılması pek doğru değil ya.
Ten uyumu mevzusunu da soranlar olacaktır şimdi ama ten uyumu dedikleri şey her iki tarafın birbirine cinsel ilişki sırasında duyulan anlayıştan ve bağdan ibaret sadece. Her iki taraf da birbirine dokunma, sevişme, birbirinin isteğini karşılama, birbirini mutlu etme isteğini yoğun duyuyorsa zaten orada ten uyumu olur.
O yüzden evlenmeden yapmamak, yapmamaya çalışmak her zaman daha makul. Bu sanaldan olsa bile.
Soran1 yılBirincisi erkeklerle bağ kuramıyorum ikincisi maalesef kirlenmiş gibi hissediyorum bu konuda üçüncüsü evet belli şeyler olur ama evlenmeden olmaz kafasındayım 4'üncüsü ya hiç evlenmezsem sonuçta bu ihtiyaç
Cevap sahibi1 yılHepsine tek tek cevap vereyim:
Birincisi için: Erkeklerle bağ kuramıyorsun çünkü hiç biri seni gerçek anlamda anlayan, anlamaya çalışan, gerçek bir sevgi duyan ve senin nasibin olabilecek düzeyde uygun insanlar değildi. Bu yüzden şimdiye kadar karşına çıkan herkese karşı en ufak bir çekim bile hissetmedin.
İkincisi için: Geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini daha iyi hale getirebilirsin. Bu konuda bana güven. Bugün bunu yapmamaya çalışmakla başlayabilirsin. :)
Yapılan yanlışı ya da kötülüğü ya da günahı bir sigara gibi düşün. İlk başta bırakamayabilirsin. Sana zevkli gelir. Rahat gelir. Ama zamanla atarsın onu içinden. Kendine bu konuda inanırsan.
Üçüncüsü için: Bunu anlayışla karşılayabilirim.
Dördüncüsü için: Nasibinin karşına çıkacağına dair Yaradanıma güvenip O'na dualar etmelisin ve hayatına devam etmelisin. "Ya hiç evlenmezsem" korkusu olmasın kafanda. Zaten anladığım kadarıyla daha önce de bazı aday olabilecek insanlar karşına çıkmış zaten. Tekrar çıkabilir ve hatta bir tanesi sana farklı hissettirebilir. Onu sen anlayacaksın. Kalbinin sesini dinle.
Soran1 yılBirincisi hep benden yatak istendi. Ben hep kendimi korumak zorunda kaldım. Hep yani gerçek sevgi denilen şeyin altında yatak olduğunu öğrendim. İkincisi bilmiyorum evlilik istemiyorum korkuyorum belki de belki de kısıtlanmak korkutuyor beni ya da erkeklerin iç dünyasını bildiğim için ya da burada birçok insanı da görüyorum yani yani çok herkes sevgiyi küçümsüyor ve günlük hayatta da öyle görüyorum ve gitgide böyle masum kalbim içine ediyorlarmış gibi geliyor ve kendim de diyormuş gibi geliyor bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılTekrar hepsine cevap vereyim:
Birincisi için: Hayır. Seni kandırdılar. Gerçek sevgi illaki yatak ilişkisinden ibaret değil. Gerçek sevgide karşılık ve çıkar bile aranmaz.
İkincisi için: Evet seni kısıtlanmak korkutuyor. Gerçekten seni seven insan özgürlüğüne bile saygı duyacaktır (ona ihanet edecek bir şey yapmazsan). Sen hareketlerinden bile anlayacaksın zaten.
Soran1 yılBir erkeğe güvenince tüm ipleri eline vereceğim gibi hissediyorum daha önce hiç aşık olmadım ama hayatıma çok fazla insan girip çıktı
Cevap sahibi1 yılSeni gerçekten seven erkek de tüm ipleri senin eline verecektir aslında. Burada karşılıklı bir durum var. Anlatabiliyor muyum? :)
Soran1 yılAcaba sevgiden mi korkuyorum ya anlamaya çalıştığım çok şey var çözemiyorum hxjxj
Cevap sahibi1 yılYani anlayacağın... İnancını yitirme. Karşına çıkacaktır. Hatta karşına çıkan o insan belki öz saygısı için sana mesafe bile koyabilir eğer ona güvensizce hareket edersen. Ama sizin ruhlarınız zaten bir araya gelmesi gerekiyorsa eninde sonunda tekrar bir buluşma, bir konuşma olacaktır. Bunu normal bir mantıkla açıklayamıyorum bu çok manevi bir konu. Kalp ve ruh ile ilgili...
Soran1 yılBen duygularım yani sen seni yitirdim gibi hissediyorum ve dedim ya sanal seks site bile kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılBen sana korktuğun şeyi söyleyeyim:
Sen sevilmekten korkmuyorsun. Sen aynı şeyleri tekrar yaşayıp acı çekmekten korkuyorsun. O acıyı bir daha çekmek istemediğin için insanlara duvar koyuyorsun. Ama gerçekten seni seven, duvarların varken bile sana saygı duyacaktır. Orada bile anlarsın aslında gerçekten layık biri olduğunu.
Soran1 yılBen sanırım erkeklerin kalbi olmadığını düşünüyorum kendimde defalarca yaşadığım için artık masum ilişkilere bakamıyorum onlar gibi konuşuyorum yani takılmalık sonra kendim öyle olmadığım için kendimden iğreniyorum ve ciddi gördüğüm insanla cinsellik asla konuşmam başka insanlarla konuşuyorum sonra tekrardan iğreniyorum
Cevap sahibi1 yılSanal seks yaşamış olman seni üzmesin. Tekrar söylüyorum: Geçmişi en kirli olan bile istediği zaman aydınlığa çıkabilir. Hepimiz hatalar yapar ve bir zamanlar o karanlığa düşeriz. Önemli olan bir daha bu karanlığa düşmemek için dersler alıp yolumuza gayretle devam edebilmektir. Aşkta bile...
Cevap sahibi1 yılEğer tüm erkeklerin kalbi olmadığını düşünüyor olsaydın, benim gibi birine bile bu konuları açmazdın. Demek ki hala umudun var.
Hala dediğim gibi, geçmişe takılı kalmayı bırakmalısın. Geçmişi değiştiremezsin. Ama gelecekte yapacağın iyi eylemlerle geçmişini geride bırakabilirsin. Özgür iradeye sahipsin. Kendine inan yeter. :)
Soran1 yılbelki de normalleştirmeye çalışıyorum kendimi kirli hissetmem doğal mı peki
Cevap sahibi1 yılOnu yaşayan biri olarak çok doğal bunu hissetmen. Ama bunu değiştirebilirsin.
Soran1 yılPeki ne yapacağım kendime çok kızgınım zamanı insanlara dönmek istemiyorum midem bulanıyor onlardan
Cevap sahibi1 yılBundan miden bulanman bile iyi bir şey. Öyle biri olmak istemiyor olmakla bile farkında olmadan ilk adımı atıyorsun zaten. Yapacağın şey açıklaması basit ama yapması gayret gerektiren bir durum: Bir daha öyle bir insan olmamak için gayret edeceksin. Kendini kontrol etmeyi öğreneceksin. Zaman zaman evet karanlığa düşeceksin. Bazen yine dayanamayıp yapacağın anlar olacaktır şimdiden görebiliyorum bunu. Ama bunu atlatacaksın. Kendine inanarak.
Soran1 yılPeki tekrardan iyi niyetli kendimi olmam için hayata inanmam için duygulara inanmam için ne yapmam gerekiyor
Cevap sahibi1 yılGeçmişini geride bırakıp geleceğe ne yapacağına bakman gerekiyor tabiiki de :)
Cevap sahibi1 yılŞu Kung Fu Panda'da Usta Oogway'in çok güzel bir sözü vardı... Neydi o? Heh...
"Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün, sana verilen bir hediyedir. Bunun kıymetini bilmek gerekir."
Soran1 yılPeki şu an kötü bir insan mıyım bunları yaptım diye sence hayatını dolu dolu doldurmaya çalışıyorum ama bazen hataya düşüyorum ben de insanım ve bazen yoruyor beni bu durum
Cevap sahibi1 yılKötü bir insan mıyım diye kendini sorguluyor olman bile iyi bir insan olmaya adım atıyor olduğunu gösterir.
Cevap sahibi1 yılKimileri kötü kalmayı seçer, sen bu durumdan çıkmak istiyorsun. Bu iyi bir insan olmanın ilk adımıdır zaten :)
Soran1 yılBen kalmak istemiyorum ya sevdiğin insanla yap Okey bunları Zaten sevmediğim bir insanla ya da tanımadığın insanlarla bence yapmamak gerekiyor
Cevap sahibi1 yılZaten yapmamalısın da. Seksi insanlar bir zevk amacı olarak kullanıyor ama seks aslında bir amaç değil bir araçtır. Gerçekten sevdiğin insana sevdiğini en derinden belli ettiğin güzel bir araç hem de. Tabii günümüzde bu amacı dışında yapılıyor orası ayrı. 5 dakikalık zevk kimseyi mutlu etmez. Mutlu edeceği zannedilir.
Soran1 yılPeki bu kadar uyarılar var etrafta ve bu kadar nasıl desem basitleşmiş ilişkiler var ya bunlara denk gelirsem diye ben de korkuyorum çünkü ben böyle bir insan değilim vizyonsuz hareketler yapacak kadar da aşağılık değilim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılZaten bu yüzden karşındaki insan da basitleşmiş bir ilişki istemiyorsa bunu sana belli edecektir.
Şimdiye kadar anlattıklarımdan anlamış olman gerekir. Ben de öyle biriyim. Gerçek sevgi olmadan gerçek aşkın doğmayacağına inananlardanım. Takılmalık ilişkiyi de gereksiz bulanlardanım. Çünkü yüzeysel ilişkiler, acıları ve sapkınlıkları da beraberinde getirir. Samimiyete önem vermeyen kimseyle birlikte olmam. Sevdiğim insan tabii bu konuda gözümde istisna. Sevdiğim insanın iyi bir sebebi var çünkü. Bu kız, insanlara karşı yüzeysel ilişkileri keyif olsun diye yapmıyor. Samimiyet istememesinin sebebi, kendini korumak istiyor olması. Zamanında canını çok acıtmışlar belli. İnsanlara karşı duvarları var. Ben bu duvarları aşmayı denedim. Olmadı. Fakat bunda da bir hayır olduğuna inananlardanım. Bu yüzden ona olan sevgimi bozmadım da.
Diyorum ya... Gerçek sevgi böyle bir şey işte. Seni olduğun gibi kabul eden insan zaten sana hissettirir bunu.
Soran1 yılBiliyor musun seni düşündüğün gibi hissediyorum ama hayatıma gelen insanlara bir şans veriyorum sonra onlar zamanı insanları çıkınca midem bulanıyor Bir de ben kolay kolay hayatımın merkezini alamıyorum insanları
Cevap sahibi1 yılZaten kolay kolay almamalısın da. Karşındaki insan biraz da bunu hak etmeli. :)
Cevap sahibi1 yılŞimdi buna karşı koyamayıp sanal seks yaşamış olmandan bile anlıyorum aslında...
Sen gerçekten sevilmek ve gerçek anlamda bir şeyler yaşamak istemişsin. Gerçek aşkı yaşamak istemişsin ama bir türlü olmamış. Bu yolda neredeyse her şeyi denemişsin. Ama sırf bu yüzden seni kullanmaya kalkmışlar.
Şunu unutma: Sen gerçek sevgiye layık bir insansın ve doğru insan doğru zamanda karşına çıkacaktır. Yaradanımın planına güven. O'na dua et.
Soran1 yılEvet çok kırılgan çok mücadeleci çok savunmacı bir insan olmaya başladım zaten insan hakları zaten kadın haklarını savunan bir şeyleri görmüş kaçmak isteyen bir insandım onlar da biberi oldu maalesef
Soran1 yılVe gerçekten real'de saçımın teline bile kimsenin benden izinsiz dokunamaz ideolojisi ile büyüdüğüm için
Cevap sahibi1 yılBu normal. Ama inancını yitirme. Nasibin olan kişi doğru zamanda seni bulacaktır. İyi niyetli erkekler hala varlar.
Soran1 yılBu kötü niyetli erkekler yüzünden kötüleşeceğim diye korkuyorum Bu arada hayatıma erkek almam da gerekmiyor yani kendim de bir biriyim ve yaşayıp gidiyorum ama o kadar iğrenç insanlarla tanışıyorum ki ya Allah bozduysa da zaten atsın yani bir yerlere
Cevap sahibi1 yılGerçekten seven kişi sen istemeden sana dokunmamaya bile saygı duyar zaten emin ol.
Cevap sahibi1 yılDünyada hidayete erememiş, sıkıntılı yolda olan insan çok. Önemli olan onlardan olabildiğince uzak durarak yolumuza devam edebilmek. Uzak duramadıysan bile yaşadığın deneyimlerden ders alarak ilerlemen gerekiyor. Ama bu durum, insanlara karşı kalbini kapatmak anlamına gelmesin. Şeytan'ın en büyük tuzağı budur zaten. Bir gün iyi niyetli bir insan karşına çıkarsa ona da yapacak oldukların seni pişman edebilir çünkü. Kalbini asla kapatma. Ama uyanık da ol.
Soran1 yılZaten çok uyanık bir insanım zaten çok her şeyi anladığım için her boku anladığım için üzülüyorum keşke s**** olsaydım ve büyük insanlara da genellikle akıl veren benim salağa yatamadığım için böyle oluyor gerçekten iyi insanlar var ama ben gerçekten kendimi kapattım artık anladın mı erkeklerin resmen kalpleri olmadığı düşündüğüm ya da hayatıma biri girmek istiyor aman zaten bir sürü var bunlardan deyip hayatından çıkartıyorum yani tanımak bile istemiyorum zaman bile vermek istemiyorum o zamanı kendime vermek istiyorum
Cevap sahibi1 yılDemek sevdiğim kız da muhtemelen böyle düşünüyordu, bu bir işaret...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Ben de kendi kitlemde büyük insanlara akıl veren o kişiyim, bir erkek olarak hem de. Ama olur ya bazen ilgi duyduğumuz insana karşı zekası geri birey rolü yaparız, sırf belki bir şeyler değişir diye. Bir umutla... Ama olmaz... Gerçekten iyi anlıyorum seni.
Ama bu bile sana bir ders olmuştur. Zaten kendin olamadığın bir insana karşı şansını da denememelisin. Zira ben bu dersi aldığım günden beri doğal davranamadığım kimseyle beraber olmuyorum. Kendi sınırlarımı çiziyorum.
Soran1 yılDedim ya benim için hayat öyle bir şey değil yani ben sevmediğim bir insanla elektrik almadan bir insana kahve bile içmem yani arkadaş bile olamam ki kafam uyması gerekiyor Bu nedenle yüzeysel ilişkileri ben de sevmiyorum ama insanları tanıya tanıyor öğrenmem gerektiğini de düşünüyorum çok ön yargılıyım her şeyde bunu kırmam gerekiyor ve en azından insanlara bir şans vermem gerekiyor. Psikoloğum da aynısın dedi ve gerçekten haklı
Cevap sahibi1 yılDur tahmin edeyim: Yüzeysel ilişkileri aslında sevmiyorsun ama içten içe gerçekten sevebileceğin bir insanı tanımak istiyorsun. Fakat sana o anlamda çekim uyandırabilen kimse karşına çıkmadığı için de insanlarla yüzeysel ilişki kurmak zorunda kalıyorsun. Doğru mu anladım?
Soran1 yılEvet xnxjxj çünkü yani şey gibi düşünüyorum Bu adam bana niye sarılıyor bir şey hissetmiyorum yabancı
Soran1 yılAma bir şans veriyorum diyorum ki sonra bir şey hissetmiyorum sonra karşı taraf bir şey hissedince suçlu gibi hissediyorum ya da diyorum manipüle mi ediyor acaba hani bir şey hissetmiyor genellikle çünkü fiziğim için istiyorlar dış görünüşüm için istiyorlar karakterim de aslında iyidir Bu arada hiç yanlış bir şey duymadım karakterim hakkında da başarım hakkında da bilmiyorum özgüvenlere bir insanım ama tuhaf hissediyorum ilişki dinamiğini kuramıyorum
Cevap sahibi1 yılVay be... Tam düşündüğüm gibi... Sana soracağım önemli bir soru var. Bu konuda iznin var mı? Bu seferki konu benim öğrenmek istediğim bir gerçek hakkında. Kişisel bir konu. Eğer izin verirsen buradan soracağım. İzin vermezsen senin konuna devam edeceğim.
Devam etmeden önce sadece şunu bil: Sendeki tam anlamıyla bir güven problemi. Bunu aşmak kolay da değil. Seni anlıyorum. Bir zamanlar ben de aynı süreci yaşamıştım. Hatta bu yüzden insanlara karşı çok içime kapanık biriydim. Kimseye kolay kolay güvenmez, insan sevmezdim bile. Sınıfta hep dışlanırdım. Arkadaş sayım bir elimin parmağını bile geçmezdi. Sen düşün.
Cevap sahibi1 yılTabii sonrasında değiştim. Orası ayrı.
Soran1 yılBen asla kapalı bir insan değilim bu arada çok sosyal ve gerçekten insanların hayatlarına dokunan Kendi hayatıma dokunan böyle aslan gibi yerden Kalkan insanlar vardır ya ben öyledirim ya insanlar öyle bilir ama içten içten kendimi bitiren bir kurt da var yani hani sorabilirsin
Soran1 yılVe karşımdaki ikisinin gelişmesini istiyorum kendimi de geliştirmek istiyorum ve hayallerim ideallerim herkes gibi olmamam gerektiğini de biliyorum ve karşımdaki kişi de kendine geliştirmiş her konudan konuşabileceğimiz bir insan olmasını istiyorum genel kültür helal
Cevap sahibi1 yılBir adam düşün. Bir kıza 3 aydır ilgi duyuyor. Kız da boş belirtiler göstermiyor hani. Aslında o da zamanında özgüvenini ortaya koymuş birisi ama son zamanlarda nedense içine kapanık hareket etmeye başlıyor. Bu adam bu kız için karşılık bile beklemeden büyük iyilikler yapıyor. Zor zamanlarında ona birkaç kez bile olsa yardım ediyor. Hatta ve hatta bunları kendisinden karşılık bile beklemeden yaptığını kıza belli ediyor, söylüyor bunu. Aradan zaman geçiyor, bu adam yine bu kıza bu sefer kahve ısmarlayarak yine bir jest yapmak istiyor. Kızsa bu durumu ısrarla kabul etmiyor ve aralarındaki bağın samimiyet evresine geçmesini istemiyor. Adam kıza açıkça "Neden insanlara karşı duvarların var?" diye soruyor. Kızsa açıkça bunu açıklıyor. Sebebi bulunduğu yerdeki insanlardan nefret etmesi. Hatta o kadar nefret ediyor ki okulu bittikten sonra bile kaçıp oradan kurtulmak istiyor. Bu yüzden de insanlarla yüzeysel ilişkiler kurduğunu ve samimiyet kurmadığını söylüyor (Sana verdiği hava tanıdık geldi değil mi? :) ). Adam bir zamanlar kendisinin de öyle biri olduğunu ama değiştiğini, kız için de bu değişimin mümkün olabileceğini söylüyor. Ama kız böyle biri olmayı kendi seçtiğini ifade ediyor. Günün sonunda adam kızı yargılamayıp kararına saygı duyuyor. Hatta ne zaman ihtiyacı olursa, onun için yapabileceği bir şey olursa arkadaş olarak bile olsa hala yanında olabileceğini çünkü kendisinin gözünde gerçekten değerli bir insan olduğunu belirtiyor. Kızsa "Yeterince arkadaşım var zaten ama teşekkür ederim." diyip adamı geri çeviriyor. Adam hala onun kararına saygı duyuyor. En sonunda da vedalaşıyor.
Böyle bir şeyi yaşayan kız tarafı olduğunu düşün direkt. Fark ettiysen adam giderken asla kız tarafının kararını yargılamayıp saygılı yaklaşmış. Kavga bile etmemiş hani. Saygılı ve anlayışlı karşılamış. Böyle bir durumda olsaydın adam hakkında ne düşünürdün?
Cevap sahibi1 yılSon dediğin şeyde haklısın bu arada. Zaten gerçek aşk birlikte büyümektir de. Elbette sen de o da gelişeceksiniz. Ama özgür iradeye müdahale etmeyerek. Gerçekten birbirini seven iki insan, özgür iradeye de saygı duyar. Ortada ciddi anlamda yanlış bir şey varsa bunu açıkça söyler ama seçimi yine karşı tarafa bırakır. Birlikte büyümek esastır zaten burada. Gerçek aşkta birbirini yıkmaya çalışmazsın bile.
Cevap sahibi1 yılGüncellemede yazdığın bana bir yanıt mıydı emin olamadım ama anladığım kadarıyla herhalde iyi niyetli biri olduğunu anlamana rağmen doğru zamanı beklemeyi tercih edeceğini söyledin. Doğru mu anladım?
Soran1 yılBen bir yerlere bir şey yazdım ama bilmiyorum bxncnc
Soran1 yılNdndnxn evet oraya yazmışım yeni fark ettim
Cevap sahibi1 yılEvet oraya yazdın. 😂
Senin gibi biri bile bunu düşünüyorsa o zaman bir umut vardır... Teşekkür ederim.
Son dediğimi de tekrardan okumanı öneririm. Birlikte büyümek ile ilgili bir şeyden bahsettim. Senin beklentin de anladığım kadarıyla bu yönde ki bu çok doğal ve güzel bir beklenti.
Gizli Üye(18-24)1 yılBiliyor musun aşık olduğumu sanmıştım ama degilmisim.
Lisede hep denk gelen saatleee (11.11-09.09 gibi...) internetten bakardım o çocuk hoşlanıyor mu benden diye.
Sonra ona karşı platoniklogom bitti. Birkaç sene sonra kendisi ayağıma geldi. Ama Ben istemedim çnkü şu an ona bakmayacak kadar güzelim. Seçenekler fazlaysa onun gibi birine? Yaniii
Hiç aşık olmadım
017 Yorumla
Soran1 yılBir şey soracağım soru hakkım bittiği için sanal seks yapınca bile kendimi o kadar değersiz iğrenç hissediyorum ki ve aşkı olan inancımda kaybediyorum iğreniyorum çünkü ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yılSanal seks yapma o zaman
Cevap sahibi1 yılZaten ordan birinin sana aşık olma ihtimali çooook düşük
Soran1 yılAma şöyle bir şey var bazen dürtülerimi tutamıyorum
Soran1 yılYok ya genel olarak Of çok karışık bir durum var çözemiyorum
Cevap sahibi1 yılKullanılmış değersiz mi hissediyosun anlamadim
Soran1 yılHayır bak evet sanal seksten sonra zaten tanımadığım insanlarla oluyor ya kendim kullanılmış gibi hissediyorum objeymiş gibi sonra ben diyorum neden bunu yaptım hdhxh
Cevap sahibi1 yılHm normal
Soran1 yılBilmiyorum yani Of gerçekten sevgi olduğuna da inanamıyorum duygular mı yitirmiş gibi hissediyorum
- 1 yıl
Bu bana da bir işaret oldu. Ben de sevdiğim kız için o saatlere bakıyordum. Ama o saatlerin sonrasında sadece aşk ile ilgili değil, ruhani mesajlarla ilgili olduğunu da öğrenmiştim. Fark ettiysen o saatler boşuna karşına çıkmamış gizli üye. Bir gün tekrar bir araya geleceğinizi işaret etmiş sen farkında bile olmadan. Bir araya da gelmişsiniz. Fakat burada kararı verip olayları sonuçlayan, son sözü söyleyen sen olmuşsun. :)
Ruhani mesajların gerçek olduğunu biliyordum...
Cevap sahibi1 yıl@Dr-Mystic aa enteresan. Ben sadece habire o dönem bakıyodum.
Cevap sahibi1 yılBoş şeylerdi yani. Mesela.09.09 olunca bugün mutlu olucaksın 11.11 olunca sana sürpriz yapacak vs
- 1 yıl
Ben de şu an öyleyim sevdiğim kişiye karşı. 3 aydır görüşüyorduk. Kendisinin benden uzaklaşma kararından sonra 1.5 aydır da görüşmüyoruz. Normalde sorsan flörtümsü arkadaş gibi bir sürecimiz vardı hani. Sevgili bile değildik. O da bana ilgi belirtileri gösteriyordu ve genelde ilk adımları atan da bendim. Fakat o mesafe araya girdikten sonra hiç bir şekilde görüşmedik. Bazen fark ettim, evren sanki bizi bir araya getirmeye çalışıyormuş gibiydi. Mesela bir sunum olayında sunum dosyalarını toplama görevi bana verilmişti ve kızdan da o dosyayı almam gerekiyordu. Kız bana WhatsApp mesajıyla direkt yollayacağına, gidip başka arkadaşımdan bana yollatmıştı mesela. Geçmişte yaptıklarımın demek ki onda o kadar etkisi olmuş ki benle yüzleşmeye bile çekiniyor. Fakat tabii bu durum yine de hiç bir şeye engel değildi. Ben bir gün resmen özgüvenimi ortaya koyacak şekilde yine aynı derste sunum yapmıştım. Hatta o kadar iyi bir sunumdu ki tüm sınıf alkışlamıştı öyle söyleyeyim. Normalde bazı haftalar gelmeyen bu kız, o hafta geldi ve benim sunum yapacağımı bilmiyordu muhtemelen (ya da biliyordu ve bilerek nasıl bir halde olduğumu görmek istedi bilmiyorum). Sınıfta özellikle iyi sunum yapan tayfadakiler beni tebrik etmişti ama o kızdan en ufak bir tepki bile yoktu. Sanki bir şeyleri içine atıyor ya da umursamaz görünmeye çalışıyor gibiydi. Fakat sonuç olarak bununla bile kızın göz önüne gelmiş oldum. Hem de bilerek bunu yapmadan.
Sen düşün yani. Yaradanım istedikten sonra nasip oluyor. - 1 yıl
Hayatta bazen farkında olmadan yaptıklarımızla bile Yaradanım başka insanlara işaret gönderebiliyor. Benim o sunumu yapıp sarsılmaz özgüvenimi ortaya koymam o kıza bir işaretti. Sunum dosyası topladığım gün kızın benle yüzleşmeye çekinmesi de bana bir işaretti. Demek ki yaptıklarımın onda önemli bir etkisi olmuş.
İki ruh bir araya gelmesi gerektiğinde bu durum her şekilde nasip olur. Şu an bu anlattıklarını düşündüm de galiba bir gün biz de böyle bir şey yaşayacağız gibi. İşaretlerin hepsi bunu gösteriyor. Ama şundan kesinlikle eminim: Bu olacaksa o görüşme adımını bu sefer atan kesinlikle ben olmayacağım.
Cevap sahibi1 yıl@Dr-Mystic okumadım hiçbirini so sadd
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Unuttum o duyguyu 17 sene olmuştur, ama eziyet çekmek gibi bir şey 😂😂
00 Yorumlapuzzle'i tamamliyormus gibi, o son parçasini bulmus yerlestiriyorsun gibi
00 YorumlaAşk aslında bir hastalıktır sevgiye dönüşünce keyifli olur ikisi farklı şeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHarika biri oluyor hayatında
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohoo, gerçek aşk deyince bir titreme geliyor vücuda! Böyle içini kelebekler sarıyor, yüzün kendi kendine gülmeye başlıyor falan... Sabah uyanınca aklına ilk o geliyor, mesajını görünce bi enerji doluyorsun resmen! Sanki dünyada başka kimse yok gibi, her şey onun etrafında dönüyor. Aşık olunca hayat bildiğin bir şarkının nakaratından ibaret gibi oluyor! Benim de sevgilim var, anlatamam o heyecanı, içinde kıpır kıpır balonlar gibi duygular... Gerçekten yaşıyorsan, tadını çıkar! 💙✨