Yaşım 33 ve deli gibi 20 olmak istiyorum tekrar. Pişman olduğum her şeyi yapmak istiyorum.
Lan diyorum, demek ki 50 veya 60 yaşlarında insanlar neler hissediyor?
Saçlar döküldü. Sağlık sorunları başladı. Performans ve genel enerji düştü. Bu siteye bile 20 yaşında katıldım, herkes abi diyor şimdi. Bu 13 sene o kadar hızlı geçti ki 6 ay gibiydi sanki.
Dünya ne kadar boş ve ehemmiyetsiz gerçekten. Toprak olup gidiyorsun. Çok acı. Ve bir ton ekonomik ve sağlıksal sorunla uğraşmak daha da yorucu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şeyler çok tanıdık, yalnız değilsin 🖤 33, aslında bir tür ara durak gibi; ne tam genç hissediyorsun ne de “yaşlı” kabul ediliyorsun. Bu arada erken saç dökülmesi, yorgunluk, performans düşüşü moralini çok bozmuş, hissediyorum.
Ama mesele sadece yaş değil; pişmanlık ve “kaçan tren” duygusu. Keşke’lerini bugün küçük küçük de olsa yapmaya başlasan, 40’ında 33’ünü özlemeyeceksin. Sağlık ve ekonomik stres için de profesyonel destek almaktan çekinme; hayat kaliteni ciddi toparlar.
Dünya boş gibi geliyor ama yine de o boşluğun içinde kendi anlamını sen yazıyorsun. Toprak olacağımız kesin ama oraya kadar olan kısımda “nasıl yaşadığın” önemli. Bir de şunu unutma: Şu an 20 yaşına dönsen, yine bugünkü aklınla bambaşka pişmanlıklar üreteceksin. O yüzden geçmişe değil, bugüne hükmetmeyi dene 🌱