Z kuşağı bana abi diyor. Aslında haklılar. Çünkü onlar doğduğundan beri Erdoğan iktidarda. AKP ile doğdular, AKP ile büyüdüler, hâlâ da AKP başımızda.. ama ben öyle değilim.
Benim çocukluğum da Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı idi. Sonra Ahmet Necdet Sezer Cumhurbaşkanı oldu. Sonra Abdullah Gül oldum sonra Erdoğan oldu... Ben 4 tane Cumhurbaşkanı gördüm. Onlar bir tane gördüler 😄😅🤣😆😀 belki ikinciyi hatırlıyorsa. Kendimi ihtiyar moruk olarak hissetmem. Ve bu gençlerden her anlamda üstün hissetmem. Spor yapıp genç kalmam. Geçen 20'lik kız bana yaşımı sordu 35 dedim. Ohaa dedi. Hiç gösteriyorsun kimseye söyleme yaşını nazar değer dedi 😀😆🤣😅😄😁 çok seviniyorum böyle duyunca. Teşekkürler bebeklerim. Ayrıca çapkınım galiba 18-48 yaş arası tüm kadınlar benden hoşlandı. Bir yere gitsem mutlaka beni beğenen benden hoşlanan birileri illaki çıkıyor 😎 ama hiç evlenmedim ve evlenmeyeceğim. Baskılar beni yıldıramaz evlenmiyorum 😃
Hayalim ve hedefim. 90 yaşında ama 40 gösteren sporcu atletik ve çevresinde genç kızlar olan yazlığında tatilini ve emekliliğini yaşayan. O yaşta jet skiye binen , ata binen. Dans gecelerine giden. Konserlere giden. Dans edip eğlenen. Sporunu yapan. İnşallah emekliliğimde bir tekne alır gezerim öyle de bir hayalim var. Bakalım ne olacak. Bu arada yazlığım var her yaz oradayım. Emekli olunca taşınmayı düşünüyorum. 4 bin gün sigortam var. Erken emekli olurum herhalde bir EYT çıkarsa yararlanırız. 2008 'de sigorta girişim var 🙂 yani sen doğduğun zaman ben sigortalıydım canım 😃 şimdi 2008'liler. 18 yaşında. Ağlayacağım 😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer