Ben bu dünyadaki olasılıklara ve ihtimallere çok takintili biriyim kötü alışkanlıgim yok ilaç da içmiyorum ne yapmalıyım?

Bu şekilde yaşamak çok zor oluyor her gün kendi hayatımın hilesini bulmaya çalışıyorum acaba tüm ihtimallere bakışım tek bir görüş haline gelecek mi, bir gün hiçbir şeyin üzerime gelmediği zamanlar olacak mı? İlaçlar beni düzeltemez inanmıyorum ben ağır vaka takıntılıyım ama ilaç içmek istemiyorum kafam nasıl susar bilmiyorum alkolik olacağım bu gidişle onu bile içemiyorum gerçi :/. Kafamı yönetmeyi öğrenemedim. Siz dünyadaki her ama her şeye nasıl bakıyorsunuz benim inancım da yok o yüzden OKB’li kafamı da halledemiyorum günümü atlatırken de zorlanıyorum aklıma gelenler yüzünden hani yaptığım işler bile her gün kafama yük oluyor belli bir ruh haline girmeye çalışıyorum umursamaz bir persona oluşturdum bir aralar ama hala aynıyım ben geçmiyor

Güncellemeler
2 ay
Dünyadaki her şeye tek bir bakış bulmak istiyorum ama olmuyor ufak şeyler beni sürtmeye devam ediyor telefonumu bile parçalamak istiyorum çünkü her şey ihtimaller yığını
Ben bu dünyadaki olasılıklara ve ihtimallere çok takintili biriyim kötü alışkanlıgim yok ilaç da içmiyorum ne yapmalıyım?