Boyum 153, cidden artık takmamaya çalışıyorum ama cidden çok kısa geliyor, cidden bıktım. Boyum yüzünden çok eksikleniyorum, yüzüm de minyon olduğu için yaşımdan çok küçük duruyorum, yaşıtlarım bana çocuk muamelesi yapıyor.
2 ay
Boyun ya da görünüşün senin değerini belirlemiyor ama seni en çok yoran şey başkalarının bakışı gibi görünüyor bu yüzden önce kendi algını güçlendirmek önemli minyon olmak ya da küçük görünmek bir eksiklik değil hatta doğru stil ve duruşla çok avantajlı bir şey haline bile gelir önemli olan kendini nasıl taşıdığın ve nasıl hissettiğin
Boyunla ilgili hissettiğin şey aslında “boy” değil, görülme ve ciddiye alınma ihtiyacı 🥺✨
Sürekli çocuk muamelesi görmek yorucu, haklısın.
Ama bak, insanlar senin sınırlarını ve karakterini gördükçe algıları gerçekten değişiyor. Duruşun, konuşma tarzın, giyim stilin, ses tonun… Bunlar seni “küçük kız”dan “kadın”a çeviren detaylar 👠
Aynada sadece boyuna odaklanma, bütününe bak: tarzın, bakışın, enerjin… Güçlü hissettiğin yönlerini büyüttükçe bu takıntı yavaş yavaş sesini kaybeder 💫
Cevap
20Cevap
Sen de ileride yaşıtlarına ihtiyar muamelesi yaparsın. Şaka bir yana minyonlara bayılıyorum, aşırı tatlı ve çekici.
Aman canım yaaa takma boş ver, herkes uzun olacak diye kaide yok 😁 bende kisayim her şey kafada bitiyor.
Bu çok güzel bir şey ne kadar büyürsen büyü hep daha genç sanacaklar 😍
İyi işte ilerde genç göstereceksin böyle düşün.
Sende yaşıtlarına ilerde moruk muamelesi yaparsın merak etme bu tarz şeylerle motive olursun
Herkesin kendi bı özelliği vardır boy çok önemli değil bence. İnsan düşünceleri ile vardir
Ne kadar büyük derdin var 1.60 zaten ortalama yani takma
Aksine senin özgüvenin çok olmalı yemekte kimyon kadında minyon demişler
Boyun değil görüntün önemli
Özgüvenini düşürme çoğumuzun istediği o
Çoğu iri erkek seni tercih eder ama 😅
Maalesef ben olsam bende takardim
Minyon olmak iyidir
Her erkeğin hayali ama
Aradığım kız tipi
Ne güzel işte bunun kıymetini büyüyünce anlarsın
Spor falan yap çok çekici olursun
Neler yapıyosun iş okul