Kişilik & Karakter 1 ay Günah işlediğimde üzülür müsünüz? vfor_v Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alışmak tehlikeli Güncellemeler1 ay Günah işlediğinizde* Günah işlediğimde üzülür müsünüz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. üzülmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Bile bile işlediğim bir günahsa demekki üzülmüyorum ki yapıyorum 0 3 Yorumla vfor_v 1 ay asıl buna üzülmemiz gerekmez mi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Gerekir. ama senin sorunun cevabı tam olarak benim yazdığım farkında olmadan işlediğim günahlar ayrı ama günah olduğunu bile bile yapıyorsam ve tekrarlıyorsam demekki üzülmüyorum Yorumla vfor_v 1 ay anladım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çiçekler günahsız melektir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
üzülmem
Bile bile işlediğim bir günahsa demekki üzülmüyorum ki yapıyorum
asıl buna üzülmemiz gerekmez mi
Gerekir. ama senin sorunun cevabı tam olarak benim yazdığım farkında olmadan işlediğim günahlar ayrı ama günah olduğunu bile bile yapıyorsam ve tekrarlıyorsam demekki üzülmüyorum
anladım
Çiçekler günahsız melektir