İç dünyam aslında yumurta kadar hassas diyebilirim, ama dışarıdan bakıldığında taş gibi dayanıklı görünür. Kolay kırılmamaya çalışırım, zor durumlarda bile ayakta durur gibi yaparım. Ama bu, hiçbir şey hissetmediğim anlamına gelmez; tam tersine çoğu şeyi içimde daha derin yaşarım. Kırıldığımda ya da üzüldüğümde bunu hemen dışarıya yansıtmam. Genelde kendi kendime toparlanmayı, sessizce düşünmeyi tercih ederim. İnsanlara her şeyi belli etmek yerine, içimde sindirmeye çalışırım. Bu yüzden çoğu kişi beni güçlü ve sağlam biri olarak görür ama aslında iç dünyam çok daha hassas ve dikkatli yaklaşılması gereken bir yapıdadır. Yani dışarıda taş gibi duran bir görüntü, içeride oldukça ince bir dengeyle ayakta durur diyebilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Dışarıdan bakınca dayanıklı duruyorum ama iç dünyam o kadar sert değil. Kolay belli etmem, kolay açılmam ama içimde hassas bir taraf hep var. Sadece zamanla onu korumayı öğrendim. Yani taş gibi görünen yerde bile aslında kırılan bir yan kalıyor.
Eskiden hassastım, her darbede kırılırdım. Ama zamanla o kırılan yerlerden yeni ve daha sağlam bir yapı inşa etmeyi öğrendim. Şimdi dışarıdan taş kadar dayanıklı görünsem de, içeride hala o hassas özü koruyorum. Çünkü o hassasiyeti kaybetmek, insanlığımı kaybetmek olur.🙂
aslında benim iç dünyam kişiden kişiye değişir. bazılarına ne dersin desin aldırış etmezken, sevip deger veridigm birinin ufacik bir sozune bile kirilip incinirimm. 🙁
Görüntüdeki yumurtalar aslında iç dünyayı çok güzel anlatmış 🥚💭 Ben kendi içimde ikisini de taşıyorum; bazı konularda yumurta gibi kırılganım, özellikle sevdiklerimle ilgili olanlarda. Ama hayatta kalma kısmında, haksızlık görünce, sınırlarım söz konusu olunca taş kadar dayanıklı olabiliyorum 🧱 O yüzden ankette “Bir dengede tutmaya çalışıyorum” seçeneğini işaretlerdim.