İstemsiz bir şey ve zevk veren tek şey, ne yapabilirim? Benim suçum değil, doğuştan gelen bir özellik. Sizce öyle değil mi?
1 ay
Cevap
16Cevap
Kendine yetişkin bir mazoşist partner bulduktan sonra sorun yok ne istiyosan yap
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Ben de iğne batırılmasını seviyorum
mesela yolda yururken onunde salyangoz gorsen basarmisjn uzerine sadistce basıp ezermisin ez mek keyif verirmi yoksa basmadan gecermisin merak ettim
Sadece hoslandigim kisiye yaparım başka insanlara canlılara zarar vermem birde kötü insanlara yapmak isterdim çok farklı şeyler
hoslandigim. kisiye derken onumu e zmek yani ustune basmak hoslandiginin?
Ne mlsin ya baskasina zarar vermekten hoslanmak ne tur bir ruh hastaligidir puh sana
İskencelerinize talip olabilir miyim, mazoyum ben de
Neler yapıyorsun mesela
Sadist bir kadınla evli olmak isterdim
Bende seviyorum bu duyguyu yaşamayı
Mesela aklından geçen sadist düşünceler neler
Sırtı kanatma morluklar kemerle dövme partnerime bunları yapmak hoşuma gidiyor işte
Hahahaha bunlar mı bende daha sadist düşünceler var bunlar sıradan
Olabilir banane senden
Haaa anladım ben seni şimdi 😅 kışkırtıcı konuşuyorsun ki bende sana hakaretler edeyim küfür edeyim sonra iş seni şikayet edeceğime dönsün 😅 böyle ters cevap vereceğin bir yorum yapmadığım halde kışkırtıcı yazmışsın.
Sadist lezler çok hoşuma gidiyor
Lezlerden nefret ederim
Sana yapılması mı hoşuna gidiyor, nasıl sadistsin ki. Sadist olup lez olmayan yoktur
Saçma bı argüman her sadist kez değil tabiki
Yani hepsi değil tabi ama sadist kadın yatakta zorluyor. Ben 21 yaşındayım 33 yaşında bu tarz kadınla oldum mahvetti beni. Erkekliğimi sorguladım her erkek çekmez 😂
Kdkdk herkese göre bir şey değil zaten
Siyah ojeye ve uzun tırnağa fobim oluştu o günden sonra. Birde +175 kadın 😅
O tırnakları geçirdi mı kdnxj
Evet. O tırnaklarıyla yaptığı tek olumlu şey, şeyimi kavramasıydı başka olumlu şeyi olmadı, hep yaralamaya yönelikti kalanları😅
Hizmet etmek istiyorum Efendim 🛐
canımı yaksan keşke
Olabilir
Ben kölen olsam. ben de mazoşist
Benimde ole
Aynı kafadayız sjjs
Hizmet etmek istiyorum Efendim 🛐
bence normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle tanımlamanın altında aslında ne yaşadığın çok önemli 🧠💔
Gerçek sadizm, başkalarına zarar verip bundan keyif almak ve sınır tanımamaktır; bu da ilişkileri, toplumsal hayatı ve seni tehlikeye atar.
Eğer fantezi düzeyindeyse, rızaya dayalı ve kimseye gerçek zarar vermiyorsan ayrı ama içten içe kontrolü kaybetmekten korkuyorsan mutlaka bir uzmandan destek al, çünkü bu senin sorumluluğun 🌱