Bazı insanlar oluyor, yeri geliyor dertleşiyoruz, yeri geliyor gülüyoruz. Sonra bir küslük araya girince zayıf noktamdan vuruyorlar, sinir olduğum şeyleri gözüme sokuyorlar
2 ay
Bazı insanlar oluyor, yeri geliyor dertleşiyoruz, yeri geliyor gülüyoruz. Sonra bir küslük araya girince zayıf noktamdan vuruyorlar, sinir olduğum şeyleri gözüme sokuyorlar
Benim en yakınlarım bazen aşağılık kompleksleri yüzünden yapıyorlar insanlar birbiri Ile yarış içinde hedef görüyorlar insanları kendine bence onunla alakalı
Adam gibi küslük bile yaşayamazlar
Altta kalmamak içindir. Ben de genelde altta kalmayı sevmem ama yüzüme karşı vurulmazsa ben de vurmam mesela
Sen niye bu kadar negatifsin ya?
Yok değilim pozitifim
Pozitif bir bahtsız. Üstelik aldatılmış.
Sırları da orta dökülmüş.
Üstelik bunri da herkese ilan edip duruyor.
Allah'tan pozitif sin.
Çok teşekkürler
Eig için TSK.
Çoğumuza denk geliyor maalesef
Senin yaşadığın şey aslında çok tanıdık, yalnız değilsin 🍂 Küslük anında insanların en zayıf yerinden vurması, genelde kendi olgunlaşmamışlıklarının göstergesi. Bu durum seni değersiz yapmıyor, sadece karşındakinin sınır bilmediğini gösteriyor. Böyle insanlarla mesafeyi koruman, hatta hayatından çıkarman çok normal ve sağlıklı bir tepki aslında 💔✨
Cevap
3Cevap
Kimseye tam anlamıyla güvenmemeliyiz çünkü
Napalım dert anlat böyle anlatma stresten böyle
Öyle birini bulmalıyız ki o zaman hiçbir şekilde bizi yargılamamalı. Ama öyle harika birini bulmak çok zor
O tip insanlar çok var yalnız değilsin
Herkesse aynı
Ben seni çözdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?