Annem kuyumcu kazar babam annem kuyumu kazdığı için beni suçlar kardeşlerim beni suçlar ben de atanmak istemiştim ama ne yazık ki alım yok evlenip kurtulmak istemiştim ama beni beğenen kimse yok
Sonsuza kadar azaptayim keşke ölsem kurtulsam
Annem kuyumcu kazar babam annem kuyumu kazdığı için beni suçlar kardeşlerim beni suçlar ben de atanmak istemiştim ama ne yazık ki alım yok evlenip kurtulmak istemiştim ama beni beğenen kimse yok
Sonsuza kadar azaptayim keşke ölsem kurtulsam
Merhaba
İş hayatı sadece devlet memurluğu değil. Kendine yeni bir iş hayatı oluştur ve bir uğraşın olsun. O zaman kendini iyi his edersin. Senden de eve para gelir ise evdekiler de susarlar
Ölüm çare değil, kimse sorunsuz değil herkesin yaşadıgı, ugraatıgı sorunlar var sadece dışarıdan bize herkes mutluymuş gibi grliyo ama öyle değil... sen yinede çabala, farklı şeylere yönel, sadece kaçmak için evlenmekte dogru değil
Cevap
2Cevap
Anneyle babanın olayını anlamadım ama
Diğerleri olur zamanı geldiğinde
Bunlara balı kalip beklemektense beklerken başka şeylere urassaniz bukadar taşımaz siniz
Bende yaşantımdan memnun değilim intihar planı yapıyorum, b. K gibi hayattayız
kendinize bir hedef koymanız o hedef doğrultusunda ilerlemeniz sonradan kendi ayaklarınız üzerinde durmanız bu kadar zor mu gerçekten yaa. ne biliyim gidin kurumsal bir zincir markette kasiyer olarak işe başlayın birkaç seneye kasa şefi sonra mağaza müdür yardımcısı sonra mağaza müdürü bile olabilirsiniz. biraz gayret edin yaa hayat o kadar kolay bir yer değil yani biraz uğraşmak sebat etmek lazım
Evlen sende
Benbekarim belki çay içer tanisiriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?