Eskisi gibi hisler yok bende, neden bilmiyorum? Yeniden hissedebilme şansım var mıdır?
2 ay
Eskisi gibi hisler yok bende, neden bilmiyorum? Yeniden hissedebilme şansım var mıdır?
Bazen insanın içi yorulunca duygular kendini kapatır bu zayıflık değil aslında bir korunma hali hayatta yaşadığın stresler hayal kırıklıkları ya da güvensizlikler zamanla seni hissizleştirmiş olabilir ama bu kalıcı bir şey değil doğru insanlarla doğru ortamda yeniden kendini güvende hissettikçe o duygular yavaş yavaş geri gelir biraz kendine zaman ver biraz da kendini zorlamadan yeniden tanımaya çalış hissetmek geri gelir sadece biraz sabır ister
Aynı yaştayız
O zaman pes etmeyelim sabredelim zamana bırakalım kendimize değer verelim bende durum hemen aynı senin gibi böyle yaparak geçiyor zamanım
Birbirimizi çok iyi anlarız aslında
Vallahi ben de ona göre yaşıyorum Bir gün belki bir şeyler hissedebilirim diye yaşıyorum bende de uzun zaman oldu kaybedeli çünkü hiçbir şeyden tat alamayan bir insan haline dönüştüm.
O kadar çok fazla sıkıntılar yaşayınca Bu şekilde bir hal alıyor
Eskisi gibi hissetmemen seni korkutmuş belli, bunu yaşayınca insan kendini boşlukta hissediyor 😔
Bazen uzun stres, hayal kırıklıkları, kaygı ya da tükenmişlik duyguları köreltebiliyor.
İyi haber şu: hisler tamamen kaybolmaz, sadece bazen uyuşur.
Kendini zorlamadan, küçük şeylerden keyif almaya odaklanarak yavaş yavaş geri gelebilir 🌱💫
Tükendim öyleyse
Cevap
10Cevap
Maniveyattan uzaklaştığın için kaybetmişsin, yakınlaşırsan tekrar elde edebilirsin
aramıza hoş geldin.. girince alışıyorsun merak etme
Geceleri üzerinde baskı gibi bir şey oluyor mu. Ve rüyada kabus korku gibi
iyi gelen biri olursa tekrar gelir
Bir kere kaybolunca geri gelmiyor bende öyleyim
Hayat sagolsun birazdan ondan bence
Zamanla belki
Çok zor
Yaşadıkların
Terapiste git ya
Bende aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?