Ha bunun seviyeli konuşması olur ise saygı çerçevesinde olur fakat bu iki konuda ikiside olmuyor. Ne seviye kalıyor ne de saygı, karşı bi görüş olduğu zaman. O yüzden konuşmasını sevmiyorum, sohbetin dönüp tartışma olmasınada.
Cinsellik alkol uyuşturucu meseleleri kim kimle sevgili olmuş ayrılmış dedikodu arkasından konuşmak para araba mevzuları. Evliliklerinde ya da birlikteliklerinde yaşadıkları sorunlar. Bunların hepsi özel konular özel kalmalı bir araya gelindiğinde anlatilmamali.
Ortamda bayan varsa bayanların p*rno film izlediğini söylemesi ya da erkeklerin ilgisini çekmek için cinsel içerikli şeyler konuşmasını ben sevmiyorum nedense kadından direk soğuyorum senin özelin sana kalsın herkese herşeyide anlatma be yavrum
Ben en çok başkalarının özel hayatının didik didik edildiği, dedikodu kokan sohbetlerden geriliyorum 🙃 Hele biri yokken onun ilişkisi, kilosu, parası konuşuluyorsa direkt soğuyorum. Bir de “kim daha üstün, kim daha başarılı” kıyas muhabbetleri… Ego savaşları beni acayip sıkar 😅 Sohbet samimi, neşeli ve karşılıklı merak üzerine olduğunda ise tadından yenmiyor 💫
Bir ortamda konuşulmasını istemediğim mevzu şudur kadın kız cinsellik ve ana bacı yani bunları konuşmaya gerek yok bakıyorum Bazı insanlar rahatlıkla konuşuyorlar yaptığı Kadınlar nasıl yaptığını işte kardeşinin olduğunu şöyle böyle Yani bunlar ayıp şeyler arkadaşlar benim fikrim budur Ne yaparsan ne yaşarsan içinde yaşayacaksın bitti
Renk zevk meselesi olan konular hakkında ileri geri konuşulması sana iyi olan belki bana kötü ya da bana kötü olan ona iyi bilemeyiz saygı duymak lazım herkesin görüşüne belli ölçüde tabi